formance je napisao/la:Zašto se osvrtati samo na ovu generaciju, pitanje je generalno ? No, ako već hoćeš, Rublev i Zverev su imali kvalitetne ispade u zadnjih godinu dana. Proguglaj malo, kad si mogao Nikovu sliku iz 13. godine naći, neće ti ni to biti problem.
NK ima seriju ekscesa, nije to 1 ili 2.
Kakvo je objašnjenje za Tomika, Gulbisa, Safina, Riosa, Ivaniševića ? Da ne idem dalje u historiju.

Svaki temperament i karakter je drugačiji od drugog, no 'kretenski' je ono što ih povezuje. Dakle, ako su razlog Nikovog kretenskog ponašanja kompleksi koje su mu ostala djeca nabijala usljed prekomjerne tjelesne težine, koji je izgovor gore nabrojanih igrača ?
Tomik je chini mi se imao nezgodno detinjstvo i abrazivne roditelje. Verovatno slichno kao i Kyrgios.
Gulbis je bogatun rodjen sa zlatnom kashikom kome puca q za sponzore, medije ili publiku. On se ponasha onako kako bi se ponashali i ti i ja, da su nam calci milijarderi.
Safin - e to vec nemam pojma. Lik je oduvek bio ono shto jeste, a i izgledao je kao 1 milion $, tako da se sharmom izvlachio iz bule.
Rios - za mene on nije problem ove vrste.
Ivanishevic - balkanska primitivchina, obashka rat i nacionalizam svuda oko njega, kao i lozhenje chitave nacije na njega.
Ja obožavam psihologiju i maksimalno je poštujem i uvažavam, ali smatram da je tvoj prethodni post apsolutno nerelevantan za temu o kojoj smo pričali. Da li se Nik ponaša ko papak zbog toga što je maltretiran u ranoj mladosti, zato što nema osnovno kućno vaspitanje ili zato što želi po svaku cijenu da bude drugačiji od ostalih, pojma nemam, niti me zanima. Znam samo da je osvježenje kada se pojavi neko drugačiji od uobičajenog sivila koje nam je nametnuto i da je upravo Kyrgios protagonista takvih igrača, te da su mi, shodno tome interesantne gluposti koje pravi. Osvježavajuće je i drugačije i mislim da je to, između ostalog baš ono što treba tenisu.
Je6em mu sunce, je l' imam pravo da mislim drugachije od tebe
Kao da sam ti izvredjao chlana porodice, kad sam rekao da je NK ispao kreten usled ponashanja verovatno izazvanog nagomilanim frustracijama nakon permanentnog i dugotrajnog hebuckanja od strane vrshnjaka u ranoj adolescenciji/pubertetu.
Gotivi ga ti koliko hocesh, ali njegovo ponashanje uopshte nije ni cool, a ni novina na Touru.
Mozhe se biti drugachiji i bez
balotelisanja.