Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Odg: Liverpool FC
Rezultati ovo kolo idu nam u korist samo tako. Tottenham izgubio,Arsenal nerjeseno evo united gubi,pa u sljedecem kolu imamo priliku pobjedom uci u TOP 4.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Re: Liverpool FC
Po cemu su nam spursi i scam rivali za top 4? Arsenal da, sigurno, Soton mozda, ali ovi gore ni slucajno.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pa nece se garant za opstanak boritackeey je napisao/la:Po cemu su nam spursi i scam rivali za top 4? Arsenal da, sigurno, Soton mozda, ali ovi gore ni slucajno.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Dobro druze malo šale nije na odmet,ali treba biti objektivan,United nam je vise nego ravnopravan protivnik za to 3 ili 4 mjesto,dok Spursi vrebaju iz sjene.ackeey je napisao/la:Po cemu su nam spursi i scam rivali za top 4? Arsenal da, sigurno, Soton mozda, ali ovi gore ni slucajno.

Jedan od najgorih startova sezone za nas ikada sto se tice igre i slicno, ali smo opet ispred Arsenala, Tottenhama, Uniteda, Evertona..

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ali konkurenti neće vječno kiksati, jednostavno se igra mora popraviti ako se želi nešto napraviti od ove sezone.
A jes vala teško biti ispred Arsenala i Tottenhama. To je čak i Čekićarima pošlo za rukom.
A.F.C. Bournemouth!
To i jeste najveci zal, u ovako losoj konkurenciji ove sezone u Premiershipu, imamo samo 13 bodova od 24 moguca.
Kocka je bačena
Kako je
Fellaini:
Šutevi:1
Golovi:1
Balotelli:
Šutevi:46
Golovi:0
Valja li ?

Fellaini:
Balotelli:
Valja li ?

citali se malo tvitovi o felainijuBelmin6 je napisao/la:Kako je![]()
Fellaini:
Balotelli:
Valja li ?

Nisu kruha mi, s fejsbuka.
Eo me ko @Blues, yebem ti cevap.

Pa ni na fb ne mozete bez price o namaBelmin6 je napisao/la:Nisu kruha mi, s fejsbuka.

Nije neka tajna da svi navijaci ostalih klubova u Engleskoj sanjaju da jednog dana budu veliki klub kao Liverpool.
Kocka je bačena
- OnlyUnited
- Kontakt:
Naravno, sanjao sam i ja dok ih United ne presisa.. Od tada, onako, normalni snovi.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Kosti mi nešto stalno govore da bi vi mogli biti prvaci.
Pitam ga ja "E moj dragi Kosta tko ti to govori?". Kaže on ljudi. Kažem ja "Masno".
Hahahahaha.
E sad kad smo se malo našalili de mi recite za Škrtela šta bi rekli?
A Top legenda kluba
B Fenomen nad fenomenima
C Čisto srce, grube ruke, lopata
D Bez dileme Slovak s dušom
E Vandal i delikvent na terenu
F Majstor za crvene kartone
G Majstor za autogolove
Birajte!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pitam ga ja "E moj dragi Kosta tko ti to govori?". Kaže on ljudi. Kažem ja "Masno".
Hahahahaha.
E sad kad smo se malo našalili de mi recite za Škrtela šta bi rekli?
A Top legenda kluba
B Fenomen nad fenomenima
C Čisto srce, grube ruke, lopata
D Bez dileme Slovak s dušom
E Vandal i delikvent na terenu
F Majstor za crvene kartone
G Majstor za autogolove
Birajte!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ti imas sigurno najmaloumnije postove na forumu. Pa za tebe je policeman Mesa Selimovic.OnlyUnited je napisao/la:Naravno, sanjao sam i ja dok ih United ne presisa.. Od tada, onako, normalni snovi.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A zasto vi na 90% njihovih provokacija odgovarate uvredama ? Ako mu ne mozete odgovorit kontra-provokacijom ili na neki kulturan nacin, bolje zaobidjite post nego da nekog vrijedjate.LFC_YNWA je napisao/la:Ti imas sigurno najmaloumnije postove na forumu. Pa za tebe je policeman Mesa Selimovic.OnlyUnited je napisao/la:Naravno, sanjao sam i ja dok ih United ne presisa.. Od tada, onako, normalni snovi.
Covjek vam je bas fino spustio

ZZ
Mi smo gospoda, vi niste. 

- OnlyUnited
- Kontakt:
LFC_YNWA je napisao/la:Ti imas sigurno najmaloumnije postove na forumu. Pa za tebe je policeman Mesa Selimovic.OnlyUnited je napisao/la:Naravno, sanjao sam i ja dok ih United ne presisa.. Od tada, onako, normalni snovi.

Ta ti znas o Mesi...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.