FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U cetvrtak razvaljujemo norvezane a onda dan poslije saznajemo protivnika u 3 pretkolu 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma zasluzio je Bicaamorovski je napisao/la:Mislis aa??Sarajlijc@ je napisao/la:Zabit ce ga Nemanja ooooooja bi najvise volio da Radovac uvali dvicu Norvežanima.. Zaslužio je Tita mi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la: Ma zasluzio je BicaJoj nikad necu zaboravit onaj njegov prvi gol i onu radost svih nas, a i njega samoga
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- molotovljev
kao da gledam amidžu u bordo loži i način na koji proslavlja golove, uz ludi ljetni ples..

F.K.SARAJEVO
Bica 2 gola za visoku pobjedu FKS
Ovo je njegova sezona i on ce rijesit mnogo tekmi 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Evolution87
- Kontakt:
Treba mu objasniti sta znaci amidza 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemojte zaboraviti da se utrpate svi.
Zato vi svi kao Ađo obucete kosuljje preko dres i sve utrpate u pantalone ili bermude ...molotovljev je napisao/la:kao da gledam amidžu u bordo loži i način na koji proslavlja golove, uz ludi ljetni ples..![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Što da ne?Elegant je napisao/la:Zato vi svi kao Ađo obucete kosuljje preko dres i sve utrpate u pantalone ili bermude ...molotovljev je napisao/la:kao da gledam amidžu u bordo loži i način na koji proslavlja golove, uz ludi ljetni ples..![]()
![]()
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dakle, momci vi ste u Cetvrtak na Face Tv-u?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Aha, od 19:45 pocinje emisija povodom utakmice, a u 21:00 je prenos.DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, momci vi ste u Cetvrtak na Face Tv-u?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E super. Hvala na infu.Sarajlijc@ je napisao/la:Aha, od 19:45 pocinje emisija povodom utakmice, a u 21:00 je prenos.DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, momci vi ste u Cetvrtak na Face Tv-u?
Ja ocekujem minimalno 10.000 na tribinama, vasu sigurnu pobjedu i stvaranje dobre atmosfere pred QL3 gdje ce te koga god dobili po meni opet imati najvise sansi od svih nasih predstavnika.
Tako, sretno momci!
- Burberry46
- Kontakt:
pisac i drugi
Umjesto sto si bezveze se raspravljao, mogao si poslati poruku na fb page infa, pp na forumu ili nekom koga znas ili poznaniku pa da te prijavi, za 5 min bi ti se aktivirao nick
Umjesto sto si bezveze se raspravljao, mogao si poslati poruku na fb page infa, pp na forumu ili nekom koga znas ili poznaniku pa da te prijavi, za 5 min bi ti se aktivirao nick
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa kazeeeeeee: Obrij mala ti brkove svoje ne mozemo ih imat' obojeElegant je napisao/la:Zato vi svi kao Ađo obucete kosuljje preko dres i sve utrpate u pantalone ili bermude ...molotovljev je napisao/la:kao da gledam amidžu u bordo loži i način na koji proslavlja golove, uz ludi ljetni ples..![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kad smo već kod FACE TV-a, ne znam jel neko od vas imao priliku gledati na hrvatskom RTL 2 emisiju RTL liga, koja se bavi pregledom i analizom utakmice HNL. Evo za 15 dana počinje liga a takva jedna emisija nam nedostaje da se, između ostalog, ispoštuje ono što je i gospodin Selimović govorio na TVSA sinoć, da se malo populariše domaći nogomet. Nekako mi je FACE TV najbliža realizaciji slične emisije, jer ovi ostali očito nemaju ambicija, ili vremana od turskih serija 
@sabinho

@sabinho
- DzoleZeljo
- Kontakt:
pardon, tursko-indijskih!hilmo je napisao/la:Kad smo već kod FACE TV-a, ne znam jel neko od vas imao priliku gledati na hrvatskom RTL 2 emisiju RTL liga, koja se bavi pregledom i analizom utakmice HNL. Evo za 15 dana počinje liga a takva jedna emisija nam nedostaje da se, između ostalog, ispoštuje ono što je i gospodin Selimović govorio na TVSA sinoć, da se malo populariše domaći nogomet. Nekako mi je FACE TV najbliža realizaciji slične emisije, jer ovi ostali očito nemaju ambicija, ili vremana od turskih serija
@sabinho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo li je?molotovljev je napisao/la:Moje mi šesto čulo govori da će nas biti 20 hiljada na tribinama, te da će čak 4 lopte završiti u golu
norveškog predstavnika ..![]()
..do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tesko da se tu neka kvalitetna emisijia moze napraviti, sa pravim analizama. Kad se ne rade kvalitetni prijenosi utakmica, snima se sa malim brojem kamera. DA nasi iz saveza malo povedu brigu o domacoj ligi, da se malo promovise liga, pa ako bi se dogovorili da se skrati, pa milion nekih stvari, da se poboljsa infrastruktura, glavu dajem da bi nasa liga za par godina bila duplo kvalitetnija, bila bi posjecenija. Imamo preduslove da budemo broj jedan u regionu po posjecenosti, pa i kvalitetu za nekoliko godina. Sto da ne!?hilmo je napisao/la:Kad smo već kod FACE TV-a, ne znam jel neko od vas imao priliku gledati na hrvatskom RTL 2 emisiju RTL liga, koja se bavi pregledom i analizom utakmice HNL. Evo za 15 dana počinje liga a takva jedna emisija nam nedostaje da se, između ostalog, ispoštuje ono što je i gospodin Selimović govorio na TVSA sinoć, da se malo populariše domaći nogomet. Nekako mi je FACE TV najbliža realizaciji slične emisije, jer ovi ostali očito nemaju ambicija, ili vremana od turskih serija
@sabinho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- molotovljev
High je napisao/la:Malo li je?molotovljev je napisao/la:Moje mi šesto čulo govori da će nas biti 20 hiljada na tribinama, te da će čak 4 lopte završiti u golu
norveškog predstavnika ..![]()
..do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo...
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, Rule_hz i 30 gostiju.