Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Cech - Mustafi, Per, Koscielny - OX, Ramsey, Xhaka, Wilshere, Kolasinac - Welbeck, Giroud (Lacazette), Sanchez
Wilshere bi donio bar malo sigurnosti, Ozil je svakako beskoristan u ovoj formaciji. Welbeck ce napraviti puno vise posla na krilu nego on, a nece se morati trositi defanzivno jer ima trojicu veznih iza sebe. Uz to, njegovo bi bilo da dijeli lopte glavnom napadacu i da ne zavrsava akcije jer mu treba 10 udaraca za gol
Odlična ideja, kad bismo stavili 12 igrača na teren ne bismo izgubili nijednu tekmu.alexis17 je napisao/la:Cech - Mustafi, Per, Koscielny - OX, Ramsey, Xhaka, Wilshere, Kolasinac - Welbeck, Giroud (Lacazette), Sanchez
Ako je Wengeru do raznoraznih eksperimenata, neka stavi Welbecka u vezni red. Welbeck je kod Fergusona iz napada markirao suparničkog DLP-a protiv Reala i tako ga isključio iz igre svojim dosadnim presingom. Ima brzinu, snagu, visinu, a njegovo finiširanje našem napadu sigurno neće nedostajati.
Ja ne bi Wilshera stavio da mi plati ovdje neko 
Bezveze igrač.AA23 je napisao/la:Ja ne bi Wilshera stavio da mi plati ovdje neko
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Samo da je zdrav, uvijek bih ga radije gledao nego Kokelana i talibana.
Hendo je napisao/la:Mi ćemo vam se, ako Bog da, pridružiti samo dok se pohrvemo sa Hoffenheimom.
U nedjelju 3+, al na obje strane keke mi
Meni Wilshere ide na qrac sa ponašanjem na terenu, treba biti agresivan i borben, al on svaku sitnicu hoće da se qrči i pravi frajer, dodaj na to da je vrlo neozbiljan dečko, to jeste čovjek, voli zapalit i popit, a kad je djecu pravio nije razmišljao, sad je oženjen sa Lucasom Perezom, sretno da dodam oženjen.
Samo da je on zdrav bio bi koristan itekako a nek se qrci ionako su nam tetkice u ekipi sve, samo nek ne pretjeruje kao sinoc 
Bice bolno gledati novu sezonu, jos ako nas povrede ne budu mazile teze nego prosle, sljedeca ce biti veliki upitnik, izvjesno je da nas Alexis napusta, mozda jos neki a adekvatna zamjena se nije dovela.
Desi ce nam se ono sto se desava Barceloni ove godine, ostali ce znati da nam trebaju igraci i dobro ce nas pokusati oguliti samo mi u odnosu na Barcelonu necemo nista kupiti i ostat ce nam da gledamo Iwobija, Volkota i ostale polovnjake.
Bog zna na sta ce se desiti u veznom redu i odbrani, ne povezujemo se s nekim igracima, niti se rjesavamo skarta daj Boze da docekamo februar.
Desi ce nam se ono sto se desava Barceloni ove godine, ostali ce znati da nam trebaju igraci i dobro ce nas pokusati oguliti samo mi u odnosu na Barcelonu necemo nista kupiti i ostat ce nam da gledamo Iwobija, Volkota i ostale polovnjake.
Bog zna na sta ce se desiti u veznom redu i odbrani, ne povezujemo se s nekim igracima, niti se rjesavamo skarta daj Boze da docekamo februar.
Sačekajte barem da zaigramo sa štoperima na štoperskim mjestima, a bekovima na bekovskim, pa da vidimo na šta ćemo ličit
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Prethodnih 10 sezona, rekao bih, su odličan pokazatelj na šta će nam sezona ličit.Brokula je napisao/la:Sačekajte barem da zaigramo sa štoperima na štoperskim mjestima, a bekovima na bekovskim, pa da vidimo na šta ćemo ličit
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sehic > Kaciga
Hvala Bogu pa ne igramo u istom takmičenju kao i Qarabaganell je napisao/la:Pa Qarabag u ligi prvaka a mi nismo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Upravu si, jedva čekam utakmice protiv Fastav Zlín, H.Beer-Sheva, Zorya, Zulta Waregem.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bil se ti takmičio prije sa ekipom koja se zove Qarabag ili Beer-Sheva iskreno?
Igramo takmičenje koje igra Milan. Trebamo biti ponosni.
Joj kad nas Klopp satare ovim presingom u nedjelju. Već vidim kako Granit daje extra pas Maneu u kontru
Joj kad nas Klopp satare ovim presingom u nedjelju. Već vidim kako Granit daje extra pas Maneu u kontru
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Treba igrat na duge lopte, nipošto nijedan pas na svojoj polovici ne pravit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.