Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Samo mogu reci jedno. Da sam PONOSAN zato sto navijam/podrzavam ovu ligu. Jednostavno to je jedna vrsta neopisive srece kada vidis kako te ekipe igraju i kada na kraju pogledas tabelu....
Imam osjecaj da se ponovo nalazim u 1996. i 1997.godini kada su Nijemci dominirali fudbalom u Evropi. Takodjer posebno mi je drago sto su ove ekipe svojim igrama Itlijanima zacepili usta.
Sada sistematski i polahko idemo ispuniti plan Uli Hoenessa koji je 2008.godine rekao da ce Bundesliga za 10 godina biti najaca liga na svijetu.
Imam osjecaj da se ponovo nalazim u 1996. i 1997.godini kada su Nijemci dominirali fudbalom u Evropi. Takodjer posebno mi je drago sto su ove ekipe svojim igrama Itlijanima zacepili usta.
Sada sistematski i polahko idemo ispuniti plan Uli Hoenessa koji je 2008.godine rekao da ce Bundesliga za 10 godina biti najaca liga na svijetu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- gerdmuller
- Kontakt:
Dominantna dominacija dominantne Bundeslige 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Malo vas je prevelika euforija uhvatila, kao da je neko čudo da su 3 Bundesligaša prošla skupinu. Za mene će pravi znak sazrijevanja biti prolazak bar 2 kluba u četvrtfinale. To očekujem već ove sezone.
@effe Bayern nije još osigurao prvo mjesto.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- anton 1983
- Kontakt:
bravoKSIVLE je napisao/la:Malo vas je prevelika euforija uhvatila, kao da je neko čudo da su 3 Bundesligaša prošla skupinu. Za mene će pravi znak sazrijevanja biti prolazak bar 2 kluba u četvrtfinale. To očekujem već ove sezone.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Info o sastavima za večerašnje tekme EL predstavnika Bundeske

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Die Bundesliga rockt Europa Darum sind wir so stark
http://www.bild.de/sport/fussball/bunde ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bild.de/sport/fussball/bunde ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
gerdmuller je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news
Pa droga je dominirala na stadionima i dominirat ce, mora svijet "hrsat" treba izdrzat 90 min !
Neka droge samo da atmosfera ne trpi
Steta zbog rezultata Hannovera (0:0 na domacem terenu protiv Twente-a) i Leverkusena (poraz u Ukrajini od Metalista 2:0), no sta je tu je obje su ekipe obezbjedile prolaz u knock-out fazu takmicenja, a vaznije su utakmice Gladbacha i Stuttgarta.
Re: VfB Stuttgart
Nisam znao da je legenda Energia i Alemannie Reghecampf trener Steaue.
Opa, evo Serdara!
EDIT: Cvaj cu nul, ponovo iz prekida - Harnik.
Ufff, kakva golcina Sakaia lijevicom.
Fakat Svabonje ne trebaju uopce igrati domace utakmice.
Opa, evo Serdara!
EDIT: Cvaj cu nul, ponovo iz prekida - Harnik.
Ufff, kakva golcina Sakaia lijevicom.
Fakat Svabonje ne trebaju uopce igrati domace utakmice.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Zenichanin
- Kontakt:
3:0 a Ibisevic jos nije dao gol
ajmo bosnjo, udriiiiiiiiii
ajmo bosnjo, udriiiiiiiiii
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
ibišević u krizi 
Ponovo odlicna sedmica Bundesligasa u Evropi sa cetiri pobjede i dva remija i jednim porazom. Prolazak u knock-out fazu su obezbjedile sve ekipe osim Stuttgarta, koji u posljednjem kolu na domacem terenu ima priliku da se pridruzi slavnoj sestorci kako rekose na Kabel Einsu.
Iz sedmice u sedmicu ove te ekipe cine ponosnim sto podrzavas ovu ligu.

Iz sedmice u sedmicu ove te ekipe cine ponosnim sto podrzavas ovu ligu.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Bundesliga <3
ponosan sam na ligu, na klubove a posebno na ljude koji je prate iz kola u kolo, respect
ponosan sam na ligu, na klubove a posebno na ljude koji je prate iz kola u kolo, respect
Agieren statt reagieren
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa nije moglo bolje 
Posebno za Moenchengladbach
Marseille izgubi,oni pobijedise i kolo prije kraja 100% osiguran prolaz
Svabe prokinule kad najvise treba,sad samo dokrajcit' Molde kod kuce i to je to
Zao mi je sto Ibisevic ne zabi makar jedan,ali hajde
Posebno za Moenchengladbach
Marseille izgubi,oni pobijedise i kolo prije kraja 100% osiguran prolaz
Svabe prokinule kad najvise treba,sad samo dokrajcit' Molde kod kuce i to je to
Zao mi je sto Ibisevic ne zabi makar jedan,ali hajde
#miasanmia
Šta se promijenilo u Dortmudnu od prošle sezone?
Pa nikad lošiji Arsenal ih je dobio 2:1 kući smiješno. sad ljudi deru. Slabo ih pratim, al sam iznenađen prijatno.
Pa nikad lošiji Arsenal ih je dobio 2:1 kući smiješno. sad ljudi deru. Slabo ih pratim, al sam iznenađen prijatno.
Vođa zna.
Ako mislis na utakmicu u Dortmundu ona je zavrsena remijem (1:1) gdje je Perisic u 88.minuti postigao fenomenalan pogodak.nedim1993 je napisao/la:Šta se promijenilo u Dortmudnu od prošle sezone?
Promjenilo se to da je Klopp zajedno sa strucni stabom izvukao svoje pouke iz dva neuspjeha u Evropi i ne idu vise grlom u jagode, nego iz sigurne odbrane pokusavaju graditi napade i postizati golove.
mislio sam na arsenal kod kuće. Ne stvarno znam da je tad arsenal bio u krizi iz koje su se jedva iščupali i dobili su ih 2:1 a tamo 1:1. A sad Dortumdn "grupu smrti" prođe u kojoj su bili označeni kao borci sa ajaxom za 3. mjestoamerosm je napisao/la:Ako mislis na utakmicu u Dortmundu ona je zavrsena remijem (1:1) gdje je Perisic u 88.minuti postigao fenomenalan pogodak.nedim1993 je napisao/la:Šta se promijenilo u Dortmudnu od prošle sezone?
Promjenilo se to da je Klopp zajedno sa strucni stabom izvukao svoje pouke iz dva neuspjeha u Evropi i ne idu vise grlom u jagode, nego iz sigurne odbrane pokusavaju graditi napade i postizati golove.
Vođa zna.
Evo naiđoh na zanimljiv članak o igračima kojima istječe ugovor. Ima dosta zanimljivih imena, nadam se da će dikoji završiti i u BL.
Da nabrojim neke: Walcott, Aimar, Honda, Hoarau, Nene, Hugo Viana, Arshavin, Bocchetti, Hubocan, Hangeland, Muniesa, Llorente, Yanga-Mbiwa, Moussa Sissoko, Douglas...
Da nabrojim neke: Walcott, Aimar, Honda, Hoarau, Nene, Hugo Viana, Arshavin, Bocchetti, Hubocan, Hangeland, Muniesa, Llorente, Yanga-Mbiwa, Moussa Sissoko, Douglas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.