RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sa Odovicem treba hitno potpisati na nekoliko godina treba nam kao Fergusson Manchesteru ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Hajde rođeni uradite više taj stadion, klub kao što je velež zaslužuje bolje uslove. Inače od vrapčića se može napraviti solidan stadion.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Cestitke na prikazanoj igri bili ste bolji imali ste tri odlicne prilike mi ko da nas je samo neko posadio na teren steta sto barem bod niste odnjeli.......Jos jednom sve cestitke.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
-
Capital City
- Kontakt:
Veležu treba dobar pomoćni teren sramota da ovakav klub trenira na glavnom terenu. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Pročitah da je bila doping kontrola nakon tekme u zenici, naša dvojica igrača podvrgnuta kontroli, zna li iko rezultate tih kontrola?
-
Capital City
- Kontakt:
Pa dragi aleme nemože odmah nakon testiranja rezultat nije čaj. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Dobro, a kada će biti ako se smije znati? Nego otkad ovo doping kontrole, prvi put čujem da se kod nas radi, nek me neko ispravi, ali nisam čuo prije da je bilo ovih kontrola, možda ti znaš više...Capital City je napisao/la:Pa dragi aleme nemože odmah nakon testiranja rezultat nije čaj.
-
Capital City
- Kontakt:
Bude zanekih sedam dana , a brate nija neznam otkad je rade nisam siguran da svi klubovi imaju prostorije zato. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Jesi li ti iz sarajeva, pošto vidim da pišeš na njihovoj temi?
-
Capital City
- Kontakt:
Jesam brate navijam za sarajevo a nije mi mrzak ni velež , nadam se da je prošlo vrijeme modriče orašja i sličnih. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Aha, neka brate, ja sigurno 29. maja dolazim na koševo bodriti rođene, to mi je obaveza, sramota da ne dođem, kad ne mogu u lijepi mostar, onda mogu u šeher...
Djelimicno tacno! Ja sam i srcem i dusom za Nermina a isto toliko protiv Tanovica!Razlozi! Pa mozes poceti razgovarati sa bivsim igracima Veleza, koji su jos aktivni ,o razlozima zasto protiv Tanovica!NeToBoLa je napisao/la:Idemooo Rođeniiii !
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
E ovo mi djeluje pravo tendenciozan post! Kontrast napisanog velikim slovimai onoga ispod.svasta!Omar500 je napisao/la:Bilo bi dobro za stadion, sigurno je da lijep stadion zaslužujete. Nadam se da će se klub dići na noge i financijski stabilizirati, a najbitnije je da ne mora odma doći Europa, stabilizacija je najvažnija, a s njom će doći i EuropaVELEZDOGROBA je napisao/la:DOBRO JE IAKO SMO IZGUBILI NASA DJECA SU SE BORILA
KAZU DA JE DURAKOVIC SE PRAVO ISFULAO U 1 POL
sanse imali okic 2x,velagic....
sve su svemu dobra partija nasih rodjenih
jos 2 kola da se zavrsi i da se krene s laganim pripremama za iducu sezonu,ovu sto prije zaboravitii,kako velez tako i RA
a sto se stadiona tice prica se da se spremaju radovi na tribini iza gola-produzice se!
natkrivanje centralne tribine,izgradnja zenskih wc-a,izgradnja kabina za komentatore,kao i jos neka finiranja.
spominju se i reflektori
al poalko jedno po jedno----
forza velez
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
SRETO,ti se javis svako 20 dana i ti govoris neka svoja misljenja i sl.Imas pravo na misljenje ali ti ja,koji zivi u Mostaru,koji je dobra prijatelj sa pojedinim igracima Veleza,govorim da,sto se tice Tane,nisi upravu.Zasto???Zato sto je Tana bivsi igrac Veleza,zato sto Tana radi ozbiljno u klubu i dok je Tana bio direktor,radno vrijeme je bilo do od 8 do 3 sata i tad je klub bio otvoren a dok su bili direktori Avdo,Đonko i sl.klub je radio od 9 do 12 pa sad ti skontaj tu ozbiljnost.Ozbiljnost je bila i kod potpisivanja ugovora i samo se sjeti da je Tana na pocetku ove sezone ostao sam u klubu,bez uprave i na kraju je i on odstupio jer nije mogao sam radit i meni a i vecini navijaca RA je drago sto se vratio i sto ce najvjerovatnije biti novi direktor kluba jer je radio dobro,imao je dobru komunikaciju i sa igracima i sa navijacima i to je najvaznije a ja cu ti samo reci da je Niksic inzistirao da Tana bude direktor Veleza i to dovoljno govori.Mislim da je covijek koji moze puno da pomogne Velezu,radio je i vani i mislim da je najbolje rijesenje ali pod uslovom i da Niksic sa svoje strane odradi neke stvari sto se tice sponzora i sl.
Imas pravo na misljenje ali ti se vecina i igraca i navijaca slaze da Tana bude direktor i vecina je za to
Imas pravo na misljenje ali ti se vecina i igraca i navijaca slaze da Tana bude direktor i vecina je za to
Postujem tvoje razloge za Tanovica ali ne odustajem od svoga misljenja ni milimetra! Poznajem dosta igraca Veleza,vrlo cesto me potraze kada dodju u Sarajevoi znam da je vecina protiv Tanovica. Tvrditi nesto posebno ovdje i to dokazivati niti je mjesto niti vrijeme! Siguran sam da Tanovic radi iskljucivo u licnom interesu a ako te dovoljno sjecanje sluzi nemoj zaboraviti da je poslije nekih svojih poteza bio izvrgnut lincu navijaca ! Nemoj zaboraviti neke utakmice u kojimaje njegovo ime dominiralo a u najmanju ruku bile su "cudne"!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Čuj Tana ozbiljni kandidat za direktora? Opet...
Nego mi nemamo pravog centafora, još od vremena džafe, stvarno katastrofa da teško dajemo golove, ali zato primamo...
Nego mi nemamo pravog centafora, još od vremena džafe, stvarno katastrofa da teško dajemo golove, ali zato primamo...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ako je ta vecina oni igraci koji nisu ponikli u Velezovoj skoli - onda su s razlogom protiv Tane, jer Tana hoce da Velez gradi na Velezovoj skoli fudbala. Hoce da je pojaca i da iz nje crpi igrace - a ne da ih dovodi sa strane i trosi budzet na polutalente iz neprovjerenih izvora.SRETO je napisao/la:Postujem tvoje razloge za Tanovica ali ne odustajem od svoga misljenja ni milimetra! Poznajem dosta igraca Veleza,vrlo cesto me potraze kada dodju u Sarajevoi znam da je vecina protiv Tanovica. Tvrditi nesto posebno ovdje i to dokazivati niti je mjesto niti vrijeme! Siguran sam da Tanovic radi iskljucivo u licnom interesu a ako te dovoljno sjecanje sluzi nemoj zaboraviti da je poslije nekih svojih poteza bio izvrgnut lincu navijaca ! Nemoj zaboraviti neke utakmice u kojimaje njegovo ime dominiralo a u najmanju ruku bile su "cudne"!
Bolje imat svog igraca kojeg si gledao 10 godina kako se razvija nego nekog kog si vidio 2-3 puta na utakmici.
Tanu ne vole mnogi kojima on nije u interesu, a njemu je Velez u interesu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
Capital City
- Kontakt:
Ali veležova škola danas nije ona prijeratna tabela sve govori. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
@ MostaracVelezovac, pogodio si sve, Tana hoće samo našu djecu da forsira, pa ja sam nedavno ovdje napisao, bolje svakih 5 - 10 godina igrati evropu s našim momcima, nego svake sezone, sa polovnim igračima i da se brukamo, slažem se, a još nešto od prodaje naših igrača, najveću korist imat će upravo - VELEŽ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.