Znaci ujutro u sedam ustanete, potom odete na svoje biracko mjesto i zaokruzite crvene
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Gledaj me ko covjeka i za mene digni glas, ova zemlja bit ce dovjeka jedna kuca za sve nas
Znaci ujutro u sedam ustanete, potom odete na svoje biracko mjesto i zaokruzite crvene
Ne zelimo Florentine Pereze u ovoj drzavi, upravo tako, ne zelimo Fahru i tatinog sina xD
sad ce vam zakljucat temu dok se svi glasovi ne prebroje,radi spominjanja politike

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ostavio Pedra Leona po 2 put..Albiol, Canales, Gago su se oproravili od povreda, ali ni njih Mourinho nije pozvao..
Lista za tekmu sutra:
Golmani:Casillas, Adán, Dudek,
Odbrana:Sergio Ramos, Pepe, Arbeloa, Carvalho, Marcelo, Mateos,
Sredina: Granero, Lass, M.Diarra, Xabi Alonso, Di María, Özil, Juan Carlos, Khedira,
Napad:Higuaín, Cristiano Ronaldo y Benzema.
Sastav ce vijerovatno ovako da bude prema MARCI,AS-u..
-----------------Casillas-----------------------
---Ramos---Pepe----Carvalho--Marcelo----
-----------------Xabi--Khedira---------------
-----Ozil------------------------Di Maria----
------------Higuain---C.Ronaldo-----------
Lista za tekmu sutra:
Golmani:Casillas, Adán, Dudek,
Odbrana:Sergio Ramos, Pepe, Arbeloa, Carvalho, Marcelo, Mateos,
Sredina: Granero, Lass, M.Diarra, Xabi Alonso, Di María, Özil, Juan Carlos, Khedira,
Napad:Higuaín, Cristiano Ronaldo y Benzema.
Sastav ce vijerovatno ovako da bude prema MARCI,AS-u..
-----------------Casillas-----------------------
---Ramos---Pepe----Carvalho--Marcelo----
-----------------Xabi--Khedira---------------
-----Ozil------------------------Di Maria----
------------Higuain---C.Ronaldo-----------
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Mislim da taj trojac nije pozvan jer nisu u stopostotnoj fizickoj spremi, posebice Canales jer je danas 14. dan otkako se ozljedio, a rekli su da ga nece biti tri sedmice.
Gago se takodjer polako vraca, nije ni on 100% pri sebi.
Vec je izvjesno, Leon nas napusta
Gago se takodjer polako vraca, nije ni on 100% pri sebi.
Vec je izvjesno, Leon nas napusta
- Los*Blancos
- Kontakt:

- Los*Blancos
- Kontakt:
Mourinho: Cristiano je nedodirljiv
Mourinho rekao je na konferenciji za novinare da je Cristiano Ronaldo je nedodirljiv, radi kao nitko drugi ima velike ambicije, disciplinu i solidarnosti.Prva je ambicija, druga disciplina i treća disciplina solidarnosti. Cristiano je sve.Za mene je sreca sto ga imam.
Priznao je da situacija oko rival Deportiva danas, u zoni ne odgovara na njihovu razinu ali da Depor je kao momčad nisu inferiorni onima u dobi od 7 do 10 bodova.Prije ili kasnije će se vratiti na poziciju i da će završiti svoje prvenstvo tako mirno.Teško je igrati protiv momčadi koja nije momcad od 3 boda.
Premijerno će se igrati na novom travjaku stadiona Santiago Bernabeu. Nakon treninga, siguran sam da će slika biti druga.
Konačno, odgovorio je podacima koji su bili spremni, pitanje novinara očekuje promjene u posljednja dva dana, u kojima nije bilo pravo prisustva medija ni minuta prije treninga.
Zatvoriti vrata, neimati press konferencije nemaju slike, je daleko od moje glave. Ovu sam sedmicu zelio samo tišinu. Ali Benzema, Sergio Ramos, Xabi Alonso i Pepe su imali pravo konferencije za novinare i publicitet događaja.;
Od 5. septembar treninzi su bili otvoreni 600 minuta za novinare, deset sati, s 16 press konferencija više miješanim područjima. To je objektivna činjenica. Real Madrid s novinarima je jedinstven klub, velik.
"Vi ste jedni od povlasteni."

Mourinho rekao je na konferenciji za novinare da je Cristiano Ronaldo je nedodirljiv, radi kao nitko drugi ima velike ambicije, disciplinu i solidarnosti.Prva je ambicija, druga disciplina i treća disciplina solidarnosti. Cristiano je sve.Za mene je sreca sto ga imam.
Priznao je da situacija oko rival Deportiva danas, u zoni ne odgovara na njihovu razinu ali da Depor je kao momčad nisu inferiorni onima u dobi od 7 do 10 bodova.Prije ili kasnije će se vratiti na poziciju i da će završiti svoje prvenstvo tako mirno.Teško je igrati protiv momčadi koja nije momcad od 3 boda.
Premijerno će se igrati na novom travjaku stadiona Santiago Bernabeu. Nakon treninga, siguran sam da će slika biti druga.
Konačno, odgovorio je podacima koji su bili spremni, pitanje novinara očekuje promjene u posljednja dva dana, u kojima nije bilo pravo prisustva medija ni minuta prije treninga.
Zatvoriti vrata, neimati press konferencije nemaju slike, je daleko od moje glave. Ovu sam sedmicu zelio samo tišinu. Ali Benzema, Sergio Ramos, Xabi Alonso i Pepe su imali pravo konferencije za novinare i publicitet događaja.;
Od 5. septembar treninzi su bili otvoreni 600 minuta za novinare, deset sati, s 16 press konferencija više miješanim područjima. To je objektivna činjenica. Real Madrid s novinarima je jedinstven klub, velik.
"Vi ste jedni od povlasteni."

Danas čemo pobjediti sa 2 gola razlike Hala Madrid 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Prvo treba zabiti 1 gol, pa 2 golRaul_64 je napisao/la:Danas čemo pobjediti sa 2 gola razlike Hala Madrid
Los*Blancos je napisao/la:Prvo treba zabiti 1 gol, pa 2 golRaul_64 je napisao/la:Danas čemo pobjediti sa 2 gola razlike Hala Madridi neprimiti
danas limit trošimo...Real če zabiti 2 gola živi bili pa vidjeli
- Los*Blancos
- Kontakt:
Naravno jedva cekamRaul_64 je napisao/la:Los*Blancos je napisao/la:Prvo treba zabiti 1 gol, pa 2 golRaul_64 je napisao/la:Danas čemo pobjediti sa 2 gola razlike Hala Madridi neprimiti
![]()
danas limit trošimo...Real če zabiti 2 gola živi bili pa vidjeli
Nešto o protivniku....
Depor odavno nije izgledao slabije nakon 5 kola još nemaju pobjedu....2 remia i 3 poraza i prikovani su za dno tabele...
Deportivo 0 - 0 Real Zaragoza
Sevilla 0 - 0 Deportivo
Deportivo 2 - 2 Getafe
Villarreal 1 - 0 Deportivo
Deportivo 0 - 2 Almería
U oči upada 0 kod Sevilje
ekipa za večeras po Marci...
Manu na golu....M. Pablo,Lopo,Morel i Z.Castro u odbrani....Perez i Tomas 2 zadnja vezna...Guardado lijevo,Saul u sredini,J.Rodrigez desno i u napadu Lassad....
nema Valerona ni na klupi...skromna ekipa...
Depor odavno nije izgledao slabije nakon 5 kola još nemaju pobjedu....2 remia i 3 poraza i prikovani su za dno tabele...
Deportivo 0 - 0 Real Zaragoza
Sevilla 0 - 0 Deportivo
Deportivo 2 - 2 Getafe
Villarreal 1 - 0 Deportivo
Deportivo 0 - 2 Almería
U oči upada 0 kod Sevilje
ekipa za večeras po Marci...
Manu na golu....M. Pablo,Lopo,Morel i Z.Castro u odbrani....Perez i Tomas 2 zadnja vezna...Guardado lijevo,Saul u sredini,J.Rodrigez desno i u napadu Lassad....
nema Valerona ni na klupi...skromna ekipa...
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ovaj Manuel Pablo se jos drzi

- Los*Blancos
- Kontakt:
Mourinho je ubojica Superdepor 2004
Depor se suprostavlja šest godina kasnije Mourinhi. Posljednji put su se susreli u 1/2 finalu LP, portugalski trener je odveo Porto u finalu Lige prvaka.
Superdepor počeo biti na velikoj pozornici na čudnovat nacin koji je ostavio šest naslova u prozorima Lendoiro: 1.Liga, 2 Kupa, i 3 Super kupa.
Slava trajala je točno deset godina, do 4. maja 2004, kada je Mourinho sa Portom prešao njihov put.U svojoj četvrtOJ uzastopnOJ sezonI u Ligi prvaka, nakon sto su izbacili Juventus i Milan, Porto se pojavio u polufinale kao i posljednju prepreku za slavu.Sadašnji trener Real Madrida je ubica Superdepor , i to je učinio s istim identitedom koji danas korisiti i u svojoj novoj momčadi, obrambena solidnost..
Depor nije bio u mogućnosti postići gol u obe tekme, i kazna je gol s penala od strane Derlei, osuđeni na smrt..
Nema osvete
Od toga Deportiva samo dva igrača ostala u trenutnoj momčadi: Manuel Pablo i Valeron.
Niti jedan od njih nije zaboravio, ali El Flaco ne žele čuti o osveti: Ne prolazi mi to kroz glavu i razmišljanje o revanšu s Mourinho, nema nikakve veze... Sada smo u borbi za opstanak u Primeri, ja i Manuel Pablo, cemo na Bernabeu gledati prema naprijed i traziti nešto pozitivno, ništa drugo.. rijeci su Juan Carlosa Valerona " El Flaco" ipak zbog povrede nije stigao u Madrid
M. Pablo:Bila je posljednji velika prilika
To je bio zadnji put smo bili blizu uraditi nešto važno. To je bila propuštena prilika, stigla nas je i kazna za sve prilike primili smo gol s penala. Mogao je biti produzetak i penali, ali moramo priznati da previše nismo ni zasluzili prolazak .
Valerón:Imao sam odlučujući gol
Imao sam priliku zabiti odlučujući gol, ali ponekad pada, a ponekad ne. Imao sam teško mije uvijek kad se sijetim je, ali moramo nastaviti dalje. Bilo je lijepa prilika, ali nismo mogli proći. Odatle, Mourinho je počeo da osvaja puno stvari i postao sve više poznat..
Depor se suprostavlja šest godina kasnije Mourinhi. Posljednji put su se susreli u 1/2 finalu LP, portugalski trener je odveo Porto u finalu Lige prvaka.
Superdepor počeo biti na velikoj pozornici na čudnovat nacin koji je ostavio šest naslova u prozorima Lendoiro: 1.Liga, 2 Kupa, i 3 Super kupa.
Slava trajala je točno deset godina, do 4. maja 2004, kada je Mourinho sa Portom prešao njihov put.U svojoj četvrtOJ uzastopnOJ sezonI u Ligi prvaka, nakon sto su izbacili Juventus i Milan, Porto se pojavio u polufinale kao i posljednju prepreku za slavu.Sadašnji trener Real Madrida je ubica Superdepor , i to je učinio s istim identitedom koji danas korisiti i u svojoj novoj momčadi, obrambena solidnost..
Depor nije bio u mogućnosti postići gol u obe tekme, i kazna je gol s penala od strane Derlei, osuđeni na smrt..
Nema osvete
Od toga Deportiva samo dva igrača ostala u trenutnoj momčadi: Manuel Pablo i Valeron.
Niti jedan od njih nije zaboravio, ali El Flaco ne žele čuti o osveti: Ne prolazi mi to kroz glavu i razmišljanje o revanšu s Mourinho, nema nikakve veze... Sada smo u borbi za opstanak u Primeri, ja i Manuel Pablo, cemo na Bernabeu gledati prema naprijed i traziti nešto pozitivno, ništa drugo.. rijeci su Juan Carlosa Valerona " El Flaco" ipak zbog povrede nije stigao u Madrid
M. Pablo:Bila je posljednji velika prilika
To je bio zadnji put smo bili blizu uraditi nešto važno. To je bila propuštena prilika, stigla nas je i kazna za sve prilike primili smo gol s penala. Mogao je biti produzetak i penali, ali moramo priznati da previše nismo ni zasluzili prolazak .
Valerón:Imao sam odlučujući gol
Imao sam priliku zabiti odlučujući gol, ali ponekad pada, a ponekad ne. Imao sam teško mije uvijek kad se sijetim je, ali moramo nastaviti dalje. Bilo je lijepa prilika, ali nismo mogli proći. Odatle, Mourinho je počeo da osvaja puno stvari i postao sve više poznat..
- Los*Blancos
- Kontakt:
Joj sranje u Madridu kisa pada
nevalja 
jbg,al treba pobijedit i da padaju cuskijeLos*Blancos je napisao/la:Joj sranje u Madridu kisa padanevalja
Hajd nek neko napise prvih 11
- Los*Blancos
- Kontakt:
Gooooooooooooool...C.Ronaldo 
To se traži...kakv fin dan....
Casillas,Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo,Alonso,Khedira,Cristiano Ronaldo,Ozil,Di Maria,Higuain.MElloo je napisao/la:jbg,al treba pobijedit i da padaju cuskijeLos*Blancos je napisao/la:Joj sranje u Madridu kisa padanevalja
![]()
Hajd nek neko napise prvih 11
FK Pjetlovi
Odchepili smo rano...To nagovjestava karanje 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Bravo bravo i bravo.
Kiksala Barca, kiksao Bayern, dobice Real i ja se nadam u 22:45 da cu cuti Komsicevo ime na FTV-u

Kiksala Barca, kiksao Bayern, dobice Real i ja se nadam u 22:45 da cu cuti Komsicevo ime na FTV-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.