Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Marsal » 04 mar 2017, 20:21

Jedva cekam ArsenalFan TV da vidim kakav će sad hejt DT bacit :lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 mar 2017, 20:23

dobro neko napisa, jaci smo bili al ne pobjedjuje uvijek jaci falilo nam je srece nezasluzena pobjeda liverpoola pacerski golovi sudija ih pogurao ma sve zivo

najvise osteceni i ozalosceni : arsene wenger

trenutno pod dejstvom alkohola : santi cazorla i xhaka tako mi je izgledo citavu utakmciu ko da mahmura

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 04 mar 2017, 20:24

Vise cu se smijati kad onaj Ty kaze da su dobro igrali, da nije lagan mec, da nije bilo srece. Ko da za United navija.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 04 mar 2017, 20:24

Falilo je i sreće malo danas

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 04 mar 2017, 20:26

Nastup Xhake :bow: :bow: :rol: :rol:
Iwobi ne moze da hoda,a strucnjak vadi Wellbecka

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 mar 2017, 20:27

Fudbal je takav, izdominiraš protivnika, zabiješ im gol ali džaba sve kad oni ubace 3 frljoke...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 04 mar 2017, 20:27

Be afraid Bayerne iz Minkena.
Pld W D L
38 26 12 0

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 04 mar 2017, 20:29

Joj zaboravio sam i nastup Coquleina hahahahahahahaha
Pa Boze dragi mi nemamo 2 igraca u ekipi da valjaju,pored svega toga imas miša na klupi

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 04 mar 2017, 20:33

2 pekara vrhunski :rol: kolki idiot moraš biti da iskrcaš 80 milki za dvojicu pekara,ZEMLJO OTVORI SE,2 **** prosjeka koja su kakti trebala dignuti prćiju na viši nivo :rol: JESU,ALI SRAMOĆENJA :tokralju: OSTALE PREVARE STANDARDNO,KEPEC OD STOPERČIĆA I WC DMF :rol:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 04 mar 2017, 20:40

momci hajde gledajte ovo,ovaj poraza i sa vedrije strane ali zaista ,jos jedan,dva,tri uzastopna poraza. na kraju ne odete ni u kvalifikacije za LP.Rezultat toga bi trebala biti noga wengeru iz arsenala,..Zrtvovat cete jednu sezonu ,ali dobit cete puno vise i bolje za budcnost ,wengerovim odlaskom. :) ;)
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 04 mar 2017, 21:19

pepethefrog je napisao/la:Odlicna igra bez lijene stetocine Ozila, sada se vidi da je on najveci problem i da je sabotirao veliku kvalitetu Oxa, Iwobija i Xhake...
Okati kebabdžija je inače poznat po briljiranju u velikim utakmicama. Od tri pobjede u gostima kod Top 6 od 2012-13. pa do danas, kebabdžija nije igrao ni u jednoj.

Jedini igrač koji fali Arsenalu je Santi Cazorla.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 mar 2017, 21:46

Karlo je napisao/la:momci hajde gledajte ovo,ovaj poraza i sa vedrije strane ali zaista ,jos jedan,dva,tri uzastopna poraza. na kraju ne odete ni u kvalifikacije za LP.Rezultat toga bi trebala biti noga wengeru iz arsenala,..Zrtvovat cete jednu sezonu ,ali dobit cete puno vise i bolje za budcnost ,wengerovim odlaskom. :) ;)
ko kaze, evo izjava poslije utakmice

Wenger said :'' I would like to play in Europa League, to try and win it of course, thats what Arsenal Football Club should be aiming, titles, we are still big club.''

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 04 mar 2017, 22:09

QUARTERBACK je napisao/la:
Karlo je napisao/la:momci hajde gledajte ovo,ovaj poraza i sa vedrije strane ali zaista ,jos jedan,dva,tri uzastopna poraza. na kraju ne odete ni u kvalifikacije za LP.Rezultat toga bi trebala biti noga wengeru iz arsenala,..Zrtvovat cete jednu sezonu ,ali dobit cete puno vise i bolje za budcnost ,wengerovim odlaskom. :) ;)
ko kaze, evo izjava poslije utakmice

Wenger said :'' I would like to play in Europa League, to try and win it of course, thats what Arsenal Football Club should be aiming, titles, we are still big club.''
:wtf: :eh: wenger je zglajzo skroz na skroz .Pa i ne cudi me vise sto ovako izjavljuje.Kad godinama bildas luzerski mentalite ,i na kraju se sam zbog toga sjebes :eh: ,a sam je kriv za sve ovo.

Kad nesto ne ide ne ide brate ,batali se corava posla :eh: ,nikako mi lik nije jasan sta on hoce ustvari od arsenala ,kako on vidi arsenal,kao sportski klub koji ce se boriti za najvece trofeje ili kao dobru klasicnu firmu (i ako svaki klub jeste ustvari firma pravni ,subjekt).koja extra zaraduje i on ka menadzer te firme izvrsno radi taj posao i donosi joj profit.

Ako se ne varam on je ekonomista po zanimanju, vjerovatno uvijek mu je zelja bila da se nekad okusa i u samoj ekonomiji,ekonomisaju ,opcenito , i to u zadnjih 10 pa i vise godna,radi i primjenjuje vrlo dobro u arsenalu . Osvojio par trofeja na pocetku ,i konta u sebi u sebi dosta kada je u pitanju sportski segment ,sad cu da se bavim ono u cemu sam najbolji.....mislim ono helem nejse ,da ne idem u krajnost :roll: brate frajer bruka klub ,nema druge rijeci nego da ba bruka u svakom pogledu.Od kluba koji je ima uzlaznu putanju da bude u top 5 klubova evrope bar nekom periodu ,napravio je klub koji je predmet sprdanja kako navijaca ,simpatizera drugih klubova tako i domacih, navijaca arsenala.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 mar 2017, 23:27

:mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 mar 2017, 23:29

Nije samo Wenger glup, igrači i uprava, i navijači su glupi.

Nemoj se pojaviti nijedan meč do kraja sezone, neka igraju pred praznim tribinama yebote, pitaću te onda hoćel se uprava sjebat i dal će biti promjena mayku vam yebem u pichku.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 mar 2017, 23:49

Yebo majku više se radujem utakmicama Arsenala nego svog kluba, samo da dođem čitati vaše postove ovdje :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

pepethefrog
Kontakt:

Post Postao/la pepethefrog » 05 mar 2017, 12:51

Artetitis je napisao/la:
pepethefrog je napisao/la:Odlicna igra bez lijene stetocine Ozila, sada se vidi da je on najveci problem i da je sabotirao veliku kvalitetu Oxa, Iwobija i Xhake...
Okati kebabdžija je inače poznat po briljiranju u velikim utakmicama. Od tri pobjede u gostima kod Top 6 od 2012-13. pa do danas, kebabdžija nije igrao ni u jednoj.

Jedini igrač koji fali Arsenalu je Santi Cazorla.
jos jedan ofucani mit koji sto puta oboren no nebitno, koliko smo to dobili velikih utakmica sa pivksim trbuscicem? :lol: Sa njim smo u prvih 11 redovno titule osvajali i prolazili osminu finala... :rol:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 mar 2017, 12:57

Santi je babo za sve nase spodobe osim Sancheza.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 mar 2017, 13:08

Upravu je fejk Paja ovdje je okac falio nenormalno, pogotovo njegova odbrana.
Pld W D L
38 26 12 0

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 05 mar 2017, 13:36

pepethefrog je napisao/la:jos jedan ofucani mit koji sto puta oboren no nebitno, koliko smo to dobili velikih utakmica sa pivksim trbuscicem? :lol: Sa njim smo u prvih 11 redovno titule osvajali i prolazili osminu finala... :rol:
Sa Cazorlom smo dobili Liverpool u Liverpulu (doduše, tad je kebabdžija rasturao Granade, Almerije i druge strašne Leganese sa Ronaldom, Benzemom i Di Marijom), Bayern u Minhenu (+ 1 remi nakon što se kebabdžija ozlijedio), City u Mančesteru (kebabdžija bio ozlijeđen), Tottenham u kokošinjcu (kebabdžija bio ozlijeđen). Sa kebabdžijom smo dobili tuki u dupe, čak je i u finalu FA Kupa protiv Hulla bio najgori pa nas je Cazorla vadio iz go.vana golčinom.

Sa kebab-masterom smo dobili poneku veliku utakmicu kod kuće, ali u pravilu je tu bio i tata Santi da poveže redove (tipa Chelsea ili United prošle sezone). Izuzetak je City prošle sezone u ligi kad nije bilo Cazorle, mislim da je to jedina velika utakmica koju smo dobili bez njega unazad toliko godina. Ako smo četiri godine sa kebabdžijom protratili zbog jedne utakmice, ja ga onda yebem.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.