Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Jedva cekam ArsenalFan TV da vidim kakav će sad hejt DT bacit 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dobro neko napisa, jaci smo bili al ne pobjedjuje uvijek jaci falilo nam je srece nezasluzena pobjeda liverpoola pacerski golovi sudija ih pogurao ma sve zivo
najvise osteceni i ozalosceni : arsene wenger
trenutno pod dejstvom alkohola : santi cazorla i xhaka tako mi je izgledo citavu utakmciu ko da mahmura
najvise osteceni i ozalosceni : arsene wenger
trenutno pod dejstvom alkohola : santi cazorla i xhaka tako mi je izgledo citavu utakmciu ko da mahmura
Vise cu se smijati kad onaj Ty kaze da su dobro igrali, da nije lagan mec, da nije bilo srece. Ko da za United navija.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Falilo je i sreće malo danas
-
arminarsenal
- Kontakt:
Nastup Xhake
Iwobi ne moze da hoda,a strucnjak vadi Wellbecka
Iwobi ne moze da hoda,a strucnjak vadi Wellbecka
- Marsal
- Kontakt:
Fudbal je takav, izdominiraš protivnika, zabiješ im gol ali džaba sve kad oni ubace 3 frljoke...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
arminarsenal
- Kontakt:
Joj zaboravio sam i nastup Coquleina hahahahahahahaha
Pa Boze dragi mi nemamo 2 igraca u ekipi da valjaju,pored svega toga imas miša na klupi
Pa Boze dragi mi nemamo 2 igraca u ekipi da valjaju,pored svega toga imas miša na klupi
2 pekara vrhunski
kolki idiot moraš biti da iskrcaš 80 milki za dvojicu pekara,ZEMLJO OTVORI SE,2 **** prosjeka koja su kakti trebala dignuti prćiju na viši nivo
JESU,ALI SRAMOĆENJA
OSTALE PREVARE STANDARDNO,KEPEC OD STOPERČIĆA I WC DMF 
momci hajde gledajte ovo,ovaj poraza i sa vedrije strane ali zaista ,jos jedan,dva,tri uzastopna poraza. na kraju ne odete ni u kvalifikacije za LP.Rezultat toga bi trebala biti noga wengeru iz arsenala,..Zrtvovat cete jednu sezonu ,ali dobit cete puno vise i bolje za budcnost ,wengerovim odlaskom.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Okati kebabdžija je inače poznat po briljiranju u velikim utakmicama. Od tri pobjede u gostima kod Top 6 od 2012-13. pa do danas, kebabdžija nije igrao ni u jednoj.pepethefrog je napisao/la:Odlicna igra bez lijene stetocine Ozila, sada se vidi da je on najveci problem i da je sabotirao veliku kvalitetu Oxa, Iwobija i Xhake...
Jedini igrač koji fali Arsenalu je Santi Cazorla.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ko kaze, evo izjava poslije utakmiceKarlo je napisao/la:momci hajde gledajte ovo,ovaj poraza i sa vedrije strane ali zaista ,jos jedan,dva,tri uzastopna poraza. na kraju ne odete ni u kvalifikacije za LP.Rezultat toga bi trebala biti noga wengeru iz arsenala,..Zrtvovat cete jednu sezonu ,ali dobit cete puno vise i bolje za budcnost ,wengerovim odlaskom.![]()
Wenger said :'' I would like to play in Europa League, to try and win it of course, thats what Arsenal Football Club should be aiming, titles, we are still big club.''
QUARTERBACK je napisao/la:ko kaze, evo izjava poslije utakmiceKarlo je napisao/la:momci hajde gledajte ovo,ovaj poraza i sa vedrije strane ali zaista ,jos jedan,dva,tri uzastopna poraza. na kraju ne odete ni u kvalifikacije za LP.Rezultat toga bi trebala biti noga wengeru iz arsenala,..Zrtvovat cete jednu sezonu ,ali dobit cete puno vise i bolje za budcnost ,wengerovim odlaskom.![]()
Wenger said :'' I would like to play in Europa League, to try and win it of course, thats what Arsenal Football Club should be aiming, titles, we are still big club.''
Kad nesto ne ide ne ide brate ,batali se corava posla
Ako se ne varam on je ekonomista po zanimanju, vjerovatno uvijek mu je zelja bila da se nekad okusa i u samoj ekonomiji,ekonomisaju ,opcenito , i to u zadnjih 10 pa i vise godna,radi i primjenjuje vrlo dobro u arsenalu . Osvojio par trofeja na pocetku ,i konta u sebi u sebi dosta kada je u pitanju sportski segment ,sad cu da se bavim ono u cemu sam najbolji.....mislim ono helem nejse ,da ne idem u krajnost
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Nije samo Wenger glup, igrači i uprava, i navijači su glupi.
Nemoj se pojaviti nijedan meč do kraja sezone, neka igraju pred praznim tribinama yebote, pitaću te onda hoćel se uprava sjebat i dal će biti promjena mayku vam yebem u pichku.
Nemoj se pojaviti nijedan meč do kraja sezone, neka igraju pred praznim tribinama yebote, pitaću te onda hoćel se uprava sjebat i dal će biti promjena mayku vam yebem u pichku.
Yebo majku više se radujem utakmicama Arsenala nego svog kluba, samo da dođem čitati vaše postove ovdje 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
pepethefrog
- Kontakt:
jos jedan ofucani mit koji sto puta oboren no nebitno, koliko smo to dobili velikih utakmica sa pivksim trbuscicem?Artetitis je napisao/la:Okati kebabdžija je inače poznat po briljiranju u velikim utakmicama. Od tri pobjede u gostima kod Top 6 od 2012-13. pa do danas, kebabdžija nije igrao ni u jednoj.pepethefrog je napisao/la:Odlicna igra bez lijene stetocine Ozila, sada se vidi da je on najveci problem i da je sabotirao veliku kvalitetu Oxa, Iwobija i Xhake...
Jedini igrač koji fali Arsenalu je Santi Cazorla.
Santi je babo za sve nase spodobe osim Sancheza.
Upravu je fejk Paja ovdje je okac falio nenormalno, pogotovo njegova odbrana.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sa Cazorlom smo dobili Liverpool u Liverpulu (doduše, tad je kebabdžija rasturao Granade, Almerije i druge strašne Leganese sa Ronaldom, Benzemom i Di Marijom), Bayern u Minhenu (+ 1 remi nakon što se kebabdžija ozlijedio), City u Mančesteru (kebabdžija bio ozlijeđen), Tottenham u kokošinjcu (kebabdžija bio ozlijeđen). Sa kebabdžijom smo dobili tuki u dupe, čak je i u finalu FA Kupa protiv Hulla bio najgori pa nas je Cazorla vadio iz go.vana golčinom.pepethefrog je napisao/la:jos jedan ofucani mit koji sto puta oboren no nebitno, koliko smo to dobili velikih utakmica sa pivksim trbuscicem?Sa njim smo u prvih 11 redovno titule osvajali i prolazili osminu finala...
Sa kebab-masterom smo dobili poneku veliku utakmicu kod kuće, ali u pravilu je tu bio i tata Santi da poveže redove (tipa Chelsea ili United prošle sezone). Izuzetak je City prošle sezone u ligi kad nije bilo Cazorle, mislim da je to jedina velika utakmica koju smo dobili bez njega unazad toliko godina. Ako smo četiri godine sa kebabdžijom protratili zbog jedne utakmice, ja ga onda yebem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.