ChWilla je napisao/la:ko je to bolji, a da ga je realno dovesti u želju?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Amoxicillin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda vam amar iskopa kakvog afrikanca 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Odlican je kajkut,mada ja mislim da je osimu onaj mali grahovac da bi ga on za lijepe pare prodao,dobar igrac!Dialiba je napisao/la:Kod Borca u ovoj sezoni odskače Saša Kajkut. Strašan je igrač (napadač). Mislim da bi on Želji došao kao kec na desetku za evropske tekme.
AMAR OSIM!!!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Nije da nesto previse simpatisem Zelju al dovoditi u pitanje juce sudjenje je zaista van svake pameti. Dabogda nam uvijek bilo onako sudjneje na svim terenima. Mislim cak da to nema veze sa sudjenjem nego da je to visa politika svjesno sracunata i sinkronizovana sa SB "pobunom". Ocito da pucaju neke lobijisticke linije i da neko gubi zapisani fudbalski teritorij koji su drzali vec od rata mislim.
Zeljo ne tako dobar kao sto sam mislio. Bekric je dobro ofalio kakav je prije bio.
Kvesic strasan igrac moze da postane .......
Zeljo ne tako dobar kao sto sam mislio. Bekric je dobro ofalio kakav je prije bio.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- SarajlijaTM
Ako bude sta dobrih igraca kod vas,naredice ivica dekretom da predju kod nas,da nam lagano pocnete vracati one sto ste maznuli prije 65 godina hahahahahahaSarajlijc@ je napisao/la:Mozda vam amar iskopa kakvog afrikanca
Ne sekiraj se ti za zelju,nego ne idi na derbi,zivaca radi
Aldine ja se tebi divim.Aldinn1 je napisao/la:Kad je on u igri mi igramo bez napadača, jer momak ne zna gdje udara. Razlika između Laze i njega nema uopče, samo što ovaj, vidjeli ste sinoč ubaci loptu u gol, ali ne zna ni on kako. Najefikasniji napadač lige hmmm, da nije Zebe , Bekrića i Bešlije on bi igrao krila kod aut linije. Podhitno naći napadača dobrog, a ovog prodati u FrajburgBuu je napisao/la:Mene je Adilovic pomalo iritirao, cesto se znao izgubiti na krilo umjesto da je u sredini. Ona situacija kad je Bekric poveo kad mu je Zeba glavom nabacio, Adilovic je malte ne bio pored Bekrica. I to pocesto zna da bude
DRUG NEBI TI PUNCA
- KB-TM87
- Kontakt:
Dobar Borac ove godine protiv nas, četiri meča, četiri poraza, gol razlika 0-8
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
on je kod jagodica dobio priliku cini mi se, odlican igrac, taman ako nyema ode, umjesto njega da igra, ukoliko bi dosao naravnocsh je napisao/la:Odlican je kajkut,mada ja mislim da je osimu onaj mali grahovac da bi ga on za lijepe pare prodao,dobar igrac!Dialiba je napisao/la:Kod Borca u ovoj sezoni odskače Saša Kajkut. Strašan je igrač (napadač). Mislim da bi on Želji došao kao kec na desetku za evropske tekme.
Za zivot cijeli!
Nije buraz dobar sam ja, hvala ti sto se brines, pa me pokusavas prijevremeno smjestiti na bolovanjesamir825 je napisao/la:samke na lijecenju zbog zgaravice 7 dana
Nego kad zasjeda disciplinska? Moze li se za bakljadu dobiti vise od 2.000 KM(znam da Zeljo ne moze, pitam za nas obicne smrtnike)?
Oko za oko, zub za zub!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne moze jer mi smo Željo, veliki klub, pa svi stite i vole velike klubove, jesi li zadovoljan odgovorom ?samir825 je napisao/la:Nije buraz dobar sam ja, hvala ti sto se brines, pa me pokusavas prijevremeno smjestiti na bolovanjesamir825 je napisao/la:samke na lijecenju zbog zgaravice 7 dana
Nego kad zasjeda disciplinska? Moze li se za bakljadu dobiti vise od 2.000 KM(znam da Zeljo ne moze, pitam za nas obicne smrtnike)?
Za zivot cijeli!
Može.samir825 je napisao/la:Nije buraz dobar sam ja, hvala ti sto se brines, pa me pokusavas prijevremeno smjestiti na bolovanjesamir825 je napisao/la:samke na lijecenju zbog zgaravice 7 dana
Može li Sarajevo dobiti licencu( znam da Željo može) ?
NO PYRO NO PARTY
Zadovoljan, hvala na odgovoru.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ne moze jer mi smo Željo, veliki klub, pa svi stite i vole velike klubove, jesi li zadovoljan odgovorom ?
Naravno, zasto mislis da ne bi moglo?Buu je napisao/la: Može.
Može li Sarajevo dobiti licencu( znam da Željo može) ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oko za oko, zub za zub!
Zašto misliš da bi moglo ?
Nemoraš odgovorit. Samo popusti se naše teme.
Nemoraš odgovorit. Samo popusti se naše teme.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 22 apr 2012, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Ako može borac mogu i svi drugi, kad uefa promatrači dođu bljuku pa vide kamenu plažu na tribinama misli će da su iz cev-a, a pijeska nema...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Mogu i oni. Dao mi MMF kredit na dvije godineBuu je napisao/la:Može.samir825 je napisao/la:Nije buraz dobar sam ja, hvala ti sto se brines, pa me pokusavas prijevremeno smjestiti na bolovanjesamir825 je napisao/la:samke na lijecenju zbog zgaravice 7 dana
Može li Sarajevo dobiti licencu( znam da Željo može) ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Potpis!
MOD:izvinjenje,doslo je do greske, zbog jutrosnje dijagnoze samir definitivno 7 dana bolovanju!
Oko za oko, zub za zub!
- spielführer_21
- Kontakt:
Kad ovo napiše čovjek koji organski ne podnosi Želju, odmah mi je lakšekimbo je napisao/la:Nije da nesto previse simpatisem Zelju al dovoditi u pitanje juce sudjenje je zaista van svake pameti. Dabogda nam uvijek bilo onako sudjneje na svim terenima. Mislim cak da to nema veze sa sudjenjem nego da je to visa politika svjesno sracunata i sinkronizovana sa SB "pobunom". Ocito da pucaju neke lobijisticke linije i da neko gubi zapisani fudbalski teritorij koji su drzali vec od rata mislim.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Super, blago vama. Evo jedan lajk.samir825 je napisao/la:Jer smo klub sa tradicijom, napokon dosla uprava koja vraca dugove, radi, jedan dobar dugova smo vratili, a i u manjem smo dugu od Zelje prema drzaviBuu je napisao/la:Zašto misliš da bi moglo ?
NO PYRO NO PARTY
Čuj klub sa tradicijom, a ovamo dužni i Bogu i narodu
Ako ne ispunite uslove, možete pjevati borbene, nema licence
Haj sad tamo na svoju temu i objašnjavaj važnost utakmice sa Širokim za sve navijače F.K.NJ
Ako ne ispunite uslove, možete pjevati borbene, nema licence
DRUG NEBI TI PUNCA