Najjacigavran je napisao/la:oni nemaju sta spakovat odose gologuzi u prvu ligu federacijeBlagoje Bratić je napisao/la:Bit će dobra utakmica u subotu Sloboda mi koliko vidim ako ih uzmemo,a što je realno oni mogu lagano pakirat kofere za niži rang.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Jesi li siguran da je to izvjesni Mehmedbašić ? Mislio sam da je ovo neko drugi rekao. Možda Boris Dežulović...BlueBoy1921 je napisao/la:"Svaka p.zda s brda može granatirati Sarajevo, samo ga međutim, Željo može pobijediti" - Enko Mehmedbašićbagrcavi je napisao/la:Navijati za sarajevo je stvar geografije, a navijati za ŽELJEZNIČAR je stvar filozofije![]()
ostali to nikad neće shvatiti !
Osim - drugo ime za Želju !
ovaj drugi je dobar ,al ovaj prvi smece obicno..BlueBoy1921 je napisao/la:"Svaka p.zda s brda može granatirati Sarajevo, samo ga međutim, Željo može pobijediti" - Enko Mehmedbašićbagrcavi je napisao/la:Navijati za sarajevo je stvar geografije, a navijati za ŽELJEZNIČAR je stvar filozofije![]()
e cuj stvar filozofije..e svasta..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Mislim da je Enko...a možda je i Boris. Ovo sam izvukao iz glaverossoner je napisao/la:Jesi li siguran da je to izvjesni Mehmedbašić ? Mislio sam da je ovo neko drugi rekao. Možda Boris Dežulović...BlueBoy1921 je napisao/la:"Svaka p.zda s brda može granatirati Sarajevo, samo ga međutim, Željo može pobijediti" - Enko Mehmedbašićbagrcavi je napisao/la:Navijati za sarajevo je stvar geografije, a navijati za ŽELJEZNIČAR je stvar filozofije![]()
Navijati za sarajevo je stvar geografije, a navijati za ŽELJEZNIČAR je stvar filozofije NADREALISTI
Meni jedan od najboljih i najdrazi napadaca je bio Bubacar Dialiba
Meni jedan od najboljih i najdrazi napadaca je bio Bubacar Dialiba

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- inacefindecko
- Kontakt:
hoće bit šta od onog Bukvića?
eo nađoh podatak 188 cm, ne izgleda tako jbt, prcast mi nekakav (možda zato što i stoji pored Guše)

P.S. čitam izjavu navijača Borca da se pjevalo umjesto USTANI SJEVER: MUSTAFA CERIĆ. i onda ono ON JE LUD, ON JE JAK, ON JE ŽELJIN MANIJAK
čuo cera ono: po islamu odabrana, pa mu se svidjela južna tribina

eo nađoh podatak 188 cm, ne izgleda tako jbt, prcast mi nekakav (možda zato što i stoji pored Guše)
P.S. čitam izjavu navijača Borca da se pjevalo umjesto USTANI SJEVER: MUSTAFA CERIĆ. i onda ono ON JE LUD, ON JE JAK, ON JE ŽELJIN MANIJAK
čuo cera ono: po islamu odabrana, pa mu se svidjela južna tribina
Cestitam na pobjedi i, vjerovatno, osvojenoj tituli. Mislim da ste ove sezone vi jednostavno imali malo bolju ekipu od ostalih. Medjutim, poznajuci pojedine vase strastvene navijace (one starije) ne mogu a da ne primjetim ovaj post od forumasa @čamac. Necu komentarisati sudjenje, ne mislim da ima smisla pricati o sudijama.
čamac je napisao/la:Rijetko šta napišem, ali me večeras nešto ovo sve pogodilo. Nisam imao onaj šampionski osjećaj kao recimo prije dvije godine.
Drago mi je zbog pobjede, ali ovo je večeras bilo užasno i prepuno materijala za sve one koji već danima govore da imamo suđenje kao iz bajke. Nažalost, moram priznati da je Šipovac u pravu za većinu stvari, doduše treba pogledati snimak na Vogošći, ali suđenje je fakat bilo fuj. Željin go je čist, ali oni ofsajdi za Borac su nidže veze. Procjena faulova i kriterij je Čuićeva klasika. Onaj pomoćni sudija nije smio suditi večeras ni pod razno nakon kamena koji je fasovao u BL. Nevjerovatno. Imam osjećaj da on ništa ni ne gleda već unaprijed odluči da mahne. Čuića nikad nisam volio i čim sam vidio da je delegiran znao sam da će biti cirkus. Sječam se šta je nama radio u Lukavici protiv Slavije (0:0 bilo, Džeko igr'o).
Željo je igrao samo na momente dobro, požrtvovanost je fakat na nivou bila na nivou cijelu tekmu kao i trka, ali ovo je pregruba igra za moj ukus. Ovoga se ni pokojni Ribar ne bi postidio. Samo je pitanje kada će i neko nas stradati. Krajnje je vrijeme da Bešliji nego stane u kraj. Amar je prvi na potezu. Ubili smo ih i bukvalno smo najjača ekipa. Ne bih o igračima po imenice dok se ne slegnu utisci, a i Bokaćo će to svakako bolje odraditi.
Borac me fakat prijatno iznenadio. Nisu zaslužili da izgube i fasciniralo me je kako su mirni bili. Valjda su unaprijed skontali da bodova na Grbavci nema. Trener isto miran, zaćudno skroz. Također, nisam očekivao da će fizički izdržati Željin tempo koji je fascinirajući za našu ligu. Da se naši nebobaju nečim, ozbiljno.
Uglavnom drago mi je zbog pobjede večeras, titula je očito završena, ali mi je ostao gorak ukus. Vjerujte da sam u neka doba pomislio da hoće Borac izjednačiti iz nekog offside-a, nepostojećeg penala i sl. jer i +5 bi nam bilo dovoljno za titulu.
Ovo je moje mišljenje i unaprijed se ograđujem od polemiziranja i vraćam read-only mod.
Ibro Šehić posjetio bivše saigrače
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ib ... e-saigrace" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ib ... e-saigrace" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Kup BiH
Željo i Široki u srijedu od 18:30
Piše: O. Škundrić
Danas, 11:13
Prva finalna utakmica fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Širokog Brijega igraće se 25. aprila u 18:30 sati.
Željezničar i Široki Brijeg odmjeriće snage na sarajevskog Grbavici u prvom susretu finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine u srijedu, 25. aprila u 18:30 sati uz direktan prenos na BHT.
Za glavnog sudiju ovog susreta delegiran je Vladimir Bjelica, a njegovi pomoćnici će biti Goran Dujak i Zlatan Bečirović.
Željo i Široki u srijedu od 18:30
Piše: O. Škundrić
Danas, 11:13
Prva finalna utakmica fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Širokog Brijega igraće se 25. aprila u 18:30 sati.
Željezničar i Široki Brijeg odmjeriće snage na sarajevskog Grbavici u prvom susretu finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine u srijedu, 25. aprila u 18:30 sati uz direktan prenos na BHT.
Za glavnog sudiju ovog susreta delegiran je Vladimir Bjelica, a njegovi pomoćnici će biti Goran Dujak i Zlatan Bečirović.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ni malo mi nije drago što će suditi Bjelica u KUPu. Čovjek je brži na kartonima, nego Dok Holidej na pištolju. Dovoljan je podatak da je Slobodi u pretprošlom kolu dosudio 10 žutih i 2 crvena. Nisam gledao utkmicu, ali je očito tamo bio pravi mali rat.
Zašto ovo govorim? Jeste KUP, ali u slučaju kakvog crvenog, to bi se moglo odraziti i na prvenstvo, a i za revanš utakmicu. Znači moramo igrati požrtvovano, al' i oprezno. Bez mnogo priče i rasprave.
Vjerovatno će im Amar objasniti o kakvom se sudiji radi i kakve ima aršine prema igračima domaćina, ali i gosta.
Ne bih želio da me neko pogrešno shvati, ali se očito radi o sudiji kartondžiji.
Zašto ovo govorim? Jeste KUP, ali u slučaju kakvog crvenog, to bi se moglo odraziti i na prvenstvo, a i za revanš utakmicu. Znači moramo igrati požrtvovano, al' i oprezno. Bez mnogo priče i rasprave.
Vjerovatno će im Amar objasniti o kakvom se sudiji radi i kakve ima aršine prema igračima domaćina, ali i gosta.
Ne bih želio da me neko pogrešno shvati, ali se očito radi o sudiji kartondžiji.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Moze li neko napisati kakvo je stanje sa kartonima kod nas? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Po 2 žuta kartona imaju: Gerhardt, Gušo, Jamak, Kvesić i VasilićBlueTiger je napisao/la:Moze li neko napisati kakvo je stanje sa kartonima kod nas? Hvala
Po 1 žuti karton imaju: Bogičević, Bekrić, Bešlija, E. Čolić, Karić, Ramić, Selimović, Stanić i Svraka
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
zuti iz kupa se ne prenose u prvenstvo samo crveni
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Upitnik, interpunkcijski znak !bagrcavi je napisao/la:?
Trening danas ?
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Trening je oko 6 ili pola 7. U vrijeme odigravnja utakmice.Direkt je napisao/la:Upitnik, interpunkcijski znak !bagrcavi je napisao/la:?
Trening danas ?
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sve spremno za spektakl sezone
"Uaznice će se moći nabaviti na dan utakmice po uobičajenim cijenama:
jug - 5 KM,
sjever - 8 KM
i zapad - 10 KM.
Napominjemo da sezonske i polusezonske ulaznice za ovu utakmicu neće važiti".
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sv ... akl-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
"Uaznice će se moći nabaviti na dan utakmice po uobičajenim cijenama:
jug - 5 KM,
sjever - 8 KM
i zapad - 10 KM.
Napominjemo da sezonske i polusezonske ulaznice za ovu utakmicu neće važiti".
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sv ... akl-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.