FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije da se preznoji bolan, smrz'o se lik pa se utoplio da mu nije hladno 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jel ko ostaje u Slobodi 
Gdje je ona slika s planom rada na pauzi.koga smo profulali bez papira 
U osnovi se nije mogli očekivati ništa drugo ,par portala je svaki dan unazad dvije sedmice objavljivalo jedan te isti tekst u vezi nasih par igrača (citaj Kostic i Ahmetovic ) kako cekaju poziv za produzenje ugovora i "vagaju" ponude,sto je u prevodu znacilo ponudite nam vise i vasi smo .
Valjda ce i Azmir shvatit da je usmeni dogovor i tezina rijeci davno izgubila na znacenju i da je danas sve crno na bijelo inace ostanes kratkih rukava.
Recimo vec sad treba razmisljat o igracima kojima ugovor istice 2017 a sa kojima se planira nesto vise, ili produziti ili prodati ili nesto trece, da ne bi ostali popisani.
Vremenska prognoza za Tuzlu,upaljen zuti meteoalarm
,ne bi valjalo da se upali i narandzasti.
Valjda ce i Azmir shvatit da je usmeni dogovor i tezina rijeci davno izgubila na znacenju i da je danas sve crno na bijelo inace ostanes kratkih rukava.
Recimo vec sad treba razmisljat o igracima kojima ugovor istice 2017 a sa kojima se planira nesto vise, ili produziti ili prodati ili nesto trece, da ne bi ostali popisani.
Vremenska prognoza za Tuzlu,upaljen zuti meteoalarm
Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 06 jun 2016, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Idi bruderu pravi novi profilSariel je napisao/la:Gdje je ona slika s planom rada na pauzi.koga smo profulali bez papira
Samefel budi, nece on nidje nece ga niko.
Nije mi bas ovo jasno. Valjda kad je sezona zavrsila proglasen je visak a sa ostalim obavljeni razgovori i potpisani ugovori...
Kad ono to bas i nije tako. Igrace ne krivim svako ide za boljim uvjetima.Ali ne kontam svrhu izjava ugovori su automatski produzeni kad nisu.
Pod hitno bi nam trebala osoba za odnose sa javnoscu posto istu definitivno nemamo bez obzira na Vugdalicevu profesiju.
Kad ono to bas i nije tako. Igrace ne krivim svako ide za boljim uvjetima.Ali ne kontam svrhu izjava ugovori su automatski produzeni kad nisu.
Pod hitno bi nam trebala osoba za odnose sa javnoscu posto istu definitivno nemamo bez obzira na Vugdalicevu profesiju.
dobartuzlak1987 je napisao/la: Samefel budi, nece on nidje nece ga niko.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 06 jun 2016, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
Dobro si ebote.poginucu i ja snjim zajednotuzlak1987 je napisao/la:Idi bruderu pravi novi profilSariel je napisao/la:Gdje je ona slika s planom rada na pauzi.koga smo profulali bez papira
Samefel budi, nece on nidje nece ga niko.
- Probisvjet
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:Nije da se preznoji bolan, smrz'o se lik pa se utoplio da mu nije hladno
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
je l' ono neko spominjao Subića ovdje 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ko lozi bolan? Ja kada napisem sa kim pregovaramo, je li to lozenjeharry_90 je napisao/la:Sta ti pricas,ja ovdje pisem bilo lose ili dobro..makar ne lozim ljude pricama o nekim bombama,a blage veze nemas..zato zaobidji me..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ovaj Harry piše samo kad' treba pljuvat'
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kostić ako ode, to se može nazvati promašajem. U tom slučaju nam trebaju i Džidić i Memišević.
Koji od te dvojice je Chima, a ko je uopšte taj drugi?
Koji od te dvojice je Chima, a ko je uopšte taj drugi?
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 06 jun 2016, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I onda u pola sezone skontas da nemaju pojma o taktici. Znaju fudbala ali nisu skolovani ..
Treba nama leksaurinawobly92 je napisao/la:Kostić ako ode, to se može nazvati promašajem. U tom slučaju nam trebaju i Džidić i Memišević.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Nisam ja vidio da si napisao s kim pregovaramo,vec neke bombe i onda tajac... sumnjam da si znao za Grahovca i onog iz Istre..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ko lozi bolan? Ja kada napisem sa kim pregovaramo, je li to lozenjeharry_90 je napisao/la:Sta ti pricas,ja ovdje pisem bilo lose ili dobro..makar ne lozim ljude pricama o nekim bombama,a blage veze nemas..zato zaobidji me..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ovaj Harry piše samo kad' treba pljuvat'
Slabo pisen,jer ovde svega se napise i pravi se cirkus od teme..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ne bi nama valjalo da iko ode sad, al' k'o što gledam bit će ovdje još odlazaka 
Aerials je napisao/la:ne bi nama valjalo da iko ode sad, al' k'o što gledam bit će ovdje još odlazaka
nece vise niko otici do okupljanja u petak i tada ce pricati i potpisati
Gledaj bolesnika na prepucavanjima
Gdje si sada aco yebem i tebe i tvoj Forum.
Gdje si sada aco yebem i tebe i tvoj Forum.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.