cujem da bi se mogo Ferenc vrati,sta ce im on sada nigdje veze.bolje da uzmu nekog iz Branitelja ima dobrih igraca.bezze je napisao/la:Svaka cast njima ali moramo 3,4 nova imena jaka dovest.Bez njih tesko cemo ista.Rosas7 je napisao/la:bezze je napisao/la:Bit ce bit ce svega opaaaaaa
drago mi je i da ima nas forumasa koji podrzaju zrinjski,jedno vrijeme nikoga nije bilo ovdje..sada vec mozemo imati
raspravu normalnu
puno igraca u pl bih su istekli ugovori,samo da je malo volje mogu se dovesti,a bili bi nam ekstra pojacanje
nadam se da ce dragan peric ostati za kormilom prvog tima,covjek je to zasluzio definitivno
imamo mladu okosnicu momcadi koju mozemo zadrzati hadzic,milicevic,markic,anicic,bibic,bekic,pehar,arezina,dreznjak,sesar,martinovic,rozic i sada iz juniroa dolazi perspektivni bek(kapetan juniorski) mali perci,kojem treba dati priliku
plus iskusni melher
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- ULTRAS MOSTAR 94
Re: HŠK Zrinjski
ferenc jest potencijal ali on nema utakmica u nogama,niti u zvijezdi ne igra,odigro tek 3 tekme,kod nas bi takodjer samo sjedio na klupi,nadam se da ce proigrat gore i razvit se,pa onda mozda ga vratit,dotad nistaULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la: cujem da bi se mogo Ferenc vrati,sta ce im on sada nigdje veze.bolje da uzmu nekog iz Branitelja ima dobrih igraca.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
ferenc je dobio raskid izgleda da ovaj nas trener nije zadovoljan.meni se u prvi mah ucinio da ce bit dobro pojacanje i da ce izboriti mjesto u ekipi ali eto nista ...sretno mu u nastavku karijere
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:ferenc je dobio raskid izgleda da ovaj nas trener nije zadovoljan.meni se u prvi mah ucinio da ce bit dobro pojacanje i da ce izboriti mjesto u ekipi ali eto nista ...sretno mu u nastavku karijere
onda izgleda da ce ipak potpisati za nas,samo ce bezze sjedit na klupi,ali eto
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
uljepšali ste mi dan momci (ako je istina za mistriju).... ja se nadam povratku Džide
zadaća broj 1 novog predsjednika: vratit MAKU u klub!
zadaća broj 1 novog predsjednika: vratit MAKU u klub!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ako je istina to za mistriju bolji dani definitivno dolaze za Zrinjski
...još kad bi se kruško uhvatio posla gorilo bi opet ko nekad 
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Vjerovatno su ljudi koji su prije donosili novac u Zrinjski svoj dolazak uvijetovali da Mistrija napusti klub !
I ja bio najvise volio da se Krusko vrati jer jedino sa njim mozemo dovest prava pojacanja. Isto bih volio da se Ferenc vrati , ako nista imat cemo zamjenu za Bekica i Jacksona , a jos je uz to i dijete Zrinje..
starmo94 je napisao/la:I ja bio najvise volio da se Krusko vrati jer jedino sa njim mozemo dovest prava pojacanja. Isto bih volio da se Ferenc vrati , ako nista imat cemo zamjenu za Bekica i Jacksona , a jos je uz to i dijete Zrinje..
za jacksona se slazem da ga treba otjerat,ali bekic je tek dosao i covjek ima 19god,a vec prve sezone je dao 8 golova,potencijal je on i treba ga ostaviti sigurno,na njemu se moze dobro zaraditi
Kao što sam ranije napisao izgleda da nam dolaze bolji dani ali ipak ja bih pričekao sa službenim izvješćem.Što se tiče sponzora tu treba biti suzdržan jer nije baš sjajna situacija npr. aluminij ima problema i oni smanjuju plaće svojim djelatnicima i ne treba očekivati neke velike cifre ali koliko god bude (ako bude ?) dobro će nam doći.I ostale firme koje su bile sponzori su danas u teškoj situaciji (a tko nije ?) i treba će dosta rada i truda da se klub stabilizira i finansijski i organizacijski.Što se tiče pojačanja "Koliko para toliko muzike"!Ako već ne budemo u mogućnosti da se borimo za sami vrh onda sam mišljenja da treba iskoristiti sezonu da se da prilika našim mladim igračima jer ako samo jedan naš junior iskoči u prvi plan to će biti ogroman uspjeh i zalog za budućnost.I da ,vrlo važno bi bilo recimo vratiti Maku,ali i Musu i još neke bivše igrače u klub jer ti ljudi stvarno vole Zrinju i oni bi svaki posao u klubu radili srcem i sigurno bi imali podršku velikog broja navijača.Treba na kraju ,ma koliko to izgledalo čudno i na izgled pogrešno,zahvaliti i Vidačku na dvije-tri dobre stvari koje je uradio (pomoćni teren je ogroman napredak osobito za omladinski pogon,za auto-orandžinu
) i što u nas narod kaže ne treba zatvoriti vrata guzicom.Ispričavam se na malo dužem postu ali mislim da imamo dobar povod da se malo raspišemo.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Nova uprava pod vodstvom novog predsjenika treba uciniti sve na tome da osigura igracima normalne uvijete jer ono sto je pruzao Ante je bilo sramota,kao drugo treba zadrzati mlade igrace Hadzica,Markica,Milicevica,Bibica,Bekica,Marjanovica,Pehara te ovim momcima ako je moguce pridodati neka igrace na zalasku karijere kao sto su Veic iz Hajduka ili Papac Sasa koji se po svemu sudeci vraca u Mostar zivjeti,to bi bilo idealno za klub i mlade igrace .
Pun pogodak bi bio dolazak mozda Stojanovica ako mu istice ugovor!
Bojim se da mi trenutno nismo sposobni za ovakve transfere tipa Veića ili Papca.To bi bili vrhunski potezi ali kao što sam napisao teška su vremena.Ali nitko nam ne može zabraniti da bar pišemo šta bi bilo dobro i šta mi mislimo.Dao bog da se nešto od ovoga ostvari ,nitko sretniji od mene ali realno teško.bekicamir je napisao/la:Nova uprava pod vodstvom novog predsjenika treba uciniti sve na tome da osigura igracima normalne uvijete jer ono sto je pruzao Ante je bilo sramota,kao drugo treba zadrzati mlade igrace Hadzica,Markica,Milicevica,Bibica,Bekica,Marjanovica,Pehara te ovim momcima ako je moguce pridodati neka igrace na zalasku karijere kao sto su Veic iz Hajduka ili Papac Sasa koji se po svemu sudeci vraca u Mostar zivjeti,to bi bilo idealno za klub i mlade igrace .
acovic1 je napisao/la:Bojim se da mi trenutno nismo sposobni za ovakve transfere tipa Veića ili Papca.To bi bili vrhunski potezi ali kao što sam napisao teška su vremena.Ali nitko nam ne može zabraniti da bar pišemo šta bi bilo dobro i šta mi mislimo.Dao bog da se nešto od ovoga ostvari ,nitko sretniji od mene ali realno teško.bekicamir je napisao/la:Nova uprava pod vodstvom novog predsjenika treba uciniti sve na tome da osigura igracima normalne uvijete jer ono sto je pruzao Ante je bilo sramota,kao drugo treba zadrzati mlade igrace Hadzica,Markica,Milicevica,Bibica,Bekica,Marjanovica,Pehara te ovim momcima ako je moguce pridodati neka igrace na zalasku karijere kao sto su Veic iz Hajduka ili Papac Sasa koji se po svemu sudeci vraca u Mostar zivjeti,to bi bilo idealno za klub i mlade igrace .
Pa dobro sve su to igraci na zalasku,i Baka kao i Musa su igrali na kraju karijere u HSK Zrinjskom,ne vidim razloga zasto Papac ili netko njemu slican takve kvalitete nebi dosao,ali polako sada samo da vidimo tko ce biti el presidenteov nasljenik!
Treba nas Mamicu prodat pa neka radi sto ga volja!
Ocekujem zna se vec koga umjesto ante i zvucna pojacanja za nadolazecu sezonu..
Samo teško je danas naći nekoga sposobnog i dobro potkovanog tko ima i volje i želje raditi u klubu kakav je Zrinjski a posebno u uvjetima kakvi vladaju u Mostaru a i čitavoj državi jer svi mi znamo da bi velika većina u BiH željela da nas ponovno nestane sa nogometne mape.Ali na njihovu žalost nas ima i bit će nas pa makar bili 4 liga
ali svoje više ne damo.
Kakav je Anto radeljic bio,jel ostaje u klubu? 
samo treba sposoban predsjednik,i onda ni sponzori nece biti problem,ima dosta ljudi koji su voljni pomoci zrinjskom,za mene je kljucno da zadrziom okosnicu ove momcadi i onda dovest par slobodnih igraca tipa puric ili tako nestoacovic1 je napisao/la:Samo teško je danas naći nekoga sposobnog i dobro potkovanog tko ima i volje i želje raditi u klubu kakav je Zrinjski a posebno u uvjetima kakvi vladaju u Mostaru a i čitavoj državi jer svi mi znamo da bi velika većina u BiH željela da nas ponovno nestane sa nogometne mape.Ali na njihovu žalost nas ima i bit će nas pa makar bili 4 liga![]()
![]()
ali svoje više ne damo.
Ono koliko sam ga ja gledao mislim da momka treba zadržati!Šta će struka odlučiti vidjet ćemo ali moje osobno mišljenje je da bi mogao da bude jedan od boljih stopera u ligi.nkvitez je napisao/la:Kakav je Anto radeljic bio,jel ostaje u klubu?
acovic1 je napisao/la:Ono koliko sam ga ja gledao mislim da momka treba zadržati!Šta će struka odlučiti vidjet ćemo ali moje osobno mišljenje je da bi mogao da bude jedan od boljih stopera u ligi.nkvitez je napisao/la:Kakav je Anto radeljic bio,jel ostaje u klubu?
a neznam mozda postane od njega igrac,ali imo je gafova dosta,npr zadnja protiv rudara je jedna od njih,znam da je ne vazna utakmica,igrale su nase rezerve ,ali to mu je bila prigoda za dokazivanje,preko njega pala dva gola,smusen nekakav pravo
Rosas7 je napisao/la:acovic1 je napisao/la:Ono koliko sam ga ja gledao mislim da momka treba zadržati!Šta će struka odlučiti vidjet ćemo ali moje osobno mišljenje je da bi mogao da bude jedan od boljih stopera u ligi.nkvitez je napisao/la:Kakav je Anto radeljic bio,jel ostaje u klubu?
a neznam mozda postane od njega igrac,ali imo je gafova dosta,npr zadnja protiv rudara je jedna od njih,znam da je ne vazna utakmica,igrale su nase rezerve ,ali to mu je bila prigoda za dokazivanje,preko njega pala dva gola,smusen nekakav pravo
A dobro al igrao je dobro protiv zeljeznicara dole u mostaru kad je bilo na tv-u,imao je par dobrih nastupa pa sam zato pitao.za svoju visinu je pokretan i dobar s loptom.moze kod vas napredovat samo da ostane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.