aha. pa zar je i ti nisi upratio idete zajedno u skolu?LBJ MVP je napisao/la:Čelavim?Iz Vogošće?
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Očigledno nije toliko dobra uživoEvolution87 je napisao/la:aha. pa zar je i ti nisi upratio idete zajedno u skolu?LBJ MVP je napisao/la:Čelavim?Iz Vogošće?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Photoscape koristi, za ovaj Shop nije talentovanaLBJ MVP je napisao/la:Očigledno nije toliko dobra uživoEvolution87 je napisao/la:aha. pa zar je i ti nisi upratio idete zajedno u skolu?LBJ MVP je napisao/la:Čelavim?Iz Vogošće?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
iVar je napisao/la: šećko nije svako gastarbajter k'o ti
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Evolution87
- Kontakt:
al' nije ni losa 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?

Hayley <3
Meni ne uđe po par sati, kaže da rade nešto na fb i ne možebadblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Dešava.badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Samo refresh,ne moras ponovo kucat sifruLBJ MVP je napisao/la:Dešava.badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Meni je stigla poruka od Zuckerberga da mu ne pokušavam ulaziti na profilLBJ MVP je napisao/la:Dešava.badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, kad mi bude ovo prvo... ali ovo drugo, znači upišem pass, stisnem login, a on me vrati kao da sam tek otvorio facebook, znači moram opet upisati i e-mail i pass.PatrickBateman je napisao/la:Samo refresh,ne moras ponovo kucat sifruLBJ MVP je napisao/la:Dešava.badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Hayley <3
- PatrickBateman
- Kontakt:
Meni radi u oba slucaja. Opet trazi da ispunim,kao da nisam ni pokusao,f5 i udje normalnobadblueboylivno je napisao/la:Da, kad mi bude ovo prvo... ali ovo drugo, znači upišem pass, stisnem login, a on me vrati kao da sam tek otvorio facebook, znači moram opet upisati i e-mail i pass.PatrickBateman je napisao/la: Samo refresh,ne moras ponovo kucat sifru
pa Kemale xd ma nigdje veze Ajla uzivo, moram priznat da je u top3 najglupljih djevojki koje poznajem, al ima sisu bracalaaaaaaa, al dobro mozemo samo gledati, doduse neki na slikama a neki liveEvolution87 je napisao/la:gojzerica je napisao/la:jest' upravu si evo vidim joj slike sa matureEvolution87 je napisao/la: nije ba, tek osnovnu završila![]()
jbt koliko izgleda vara, jos joj i na profilu pise 95
Dešava i jedno i drugo...badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Doduše, danas sam ulazio s drugog kompjutera i nije bilo problema, možda je popravljeno u međuvremenu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sad naleti na ovo, pripazite.
Facebookom se širi opasni virus!
Ako dobijete od Facebooka obavijest da ste označeni u videu nekog svog prijatelja, ne otvarajte link. Popularna društvena mreža na meti je još jednog hakerskog napada koji na način gore opisan kradu vaše Facebook lozinke i one pohranjene u web pregledniku.
Virus se pojavljuje kao link u e-mailu ili Facebook poruci u kojoj stoji da se tagirani na jedan Facebook post. Kada odete na Facebook i kliknete na link, on vas odvede na drugu web stranicu te vas poziva da downloadate određeni program kako biste mogli pogledate video, javlja Business Insider.
To ni u kom slučaju nemojte napraviti, jer skidanjem tih programa omogućavate virusu da napada web preglednike i prikuplja pohranjene informacije, uključujući i račune sa zapamćenim lozinkama.
Stručnjaci kažu kako je do sada ovim virusom zaraženo više od 800.000 korisnika preglednika Chrome.
Google je svjestan napada i radi na njegovom onemogućavanju, a Facebook radi na uklanjanju ovih linkova.
Glasnogovornik Facebooka kaže da kompanija trenutno blokira ljude da kliknu na ovaj link.
Facebookom se širi opasni virus!
Ako dobijete od Facebooka obavijest da ste označeni u videu nekog svog prijatelja, ne otvarajte link. Popularna društvena mreža na meti je još jednog hakerskog napada koji na način gore opisan kradu vaše Facebook lozinke i one pohranjene u web pregledniku.
Virus se pojavljuje kao link u e-mailu ili Facebook poruci u kojoj stoji da se tagirani na jedan Facebook post. Kada odete na Facebook i kliknete na link, on vas odvede na drugu web stranicu te vas poziva da downloadate određeni program kako biste mogli pogledate video, javlja Business Insider.
To ni u kom slučaju nemojte napraviti, jer skidanjem tih programa omogućavate virusu da napada web preglednike i prikuplja pohranjene informacije, uključujući i račune sa zapamćenim lozinkama.
Stručnjaci kažu kako je do sada ovim virusom zaraženo više od 800.000 korisnika preglednika Chrome.
Google je svjestan napada i radi na njegovom onemogućavanju, a Facebook radi na uklanjanju ovih linkova.
Glasnogovornik Facebooka kaže da kompanija trenutno blokira ljude da kliknu na ovaj link.
Ovo meni ne smiju ni poslat
-
gojzerica
- Kontakt:
samo maloumnici klikaju na te linkove
iVar postoji li post na koji nisi replicirao?iVar je napisao/la:Meni je stigla poruka od Zuckerberga da mu ne pokušavam ulaziti na profilLBJ MVP je napisao/la:Dešava.badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ljudi ja sam na nasem forumu vec ulogovan kad god pristupim forumu, medjutim zaboravio sam šifru. Ako neko zna kako da odgonetnem sta pise ispod onog ●●●●●●●●
bio bih zahvalan, stvarno ne mogu da se sjetim sifra kako bješe ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
šifru markiraj mišem, Desni klik, inspect element, i nađeš password, to zamijeni sa textIlPrincipe je napisao/la:Ljudi ja sam na nasem forumu vec ulogovan kad god pristupim forumu, medjutim zaboravio sam šifru. Ako neko zna kako da odgonetnem sta pise ispod onog ●●●●●●●●bio bih zahvalan, stvarno ne mogu da se sjetim sifra kako bješe ..
Il nađi tamo u sačuvanim passwordima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.