Vidimo se u subotu.Penaltiky je napisao/la:Bahati ste i puno ste se digli.rishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje
Zašto bi vas neko volio?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
MUSVDG
Promašio si forum za takve stvari prijateljuHans je napisao/la:mma_hz je napisao/la: A jel de oko trebamo to rat zaboraviti,sehide tolike,zene silovane itd itd zavadi nas zapad ta satrologija.**** te onaj ko ti govori da rat zaboravis.
Vidi svabo za ovakve stvari nema promasaja nikad.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Siguran sam da ce Velež imati znacajniju ulogu u nastavku prvenstva...
Može se svasta pricati,ali nema potrebe da se pravimo ludi, trenutno stanje nije zbog nekvalitete igrackog kadra, ovo su klasicna desavanja unutar klupskih klanova i strujanja koja itekako mogu nasteti ovom legendarnom klubu...
Iskreno, zao mi je Ibre,to je jedan veliki strucnjak i čovjek ,sto je i dokazao na terenu radeci i u Mladosti DK,a i u Veležu u onom periodu kada su se jedni zgaržali,a neki i radovali mogucnosti gasenja ovog kluba...
Tacno se osjetilo koliko je vezan za Rodjene,koliko unutar sebe preživlajava svaku tekmu...Šteta
Od mene Ibro...
Gore glavu momci, niste vi zaboravili igrati lopte i rijeste se pete kolone unutar kluba...SRETNO
Može se svasta pricati,ali nema potrebe da se pravimo ludi, trenutno stanje nije zbog nekvalitete igrackog kadra, ovo su klasicna desavanja unutar klupskih klanova i strujanja koja itekako mogu nasteti ovom legendarnom klubu...
Iskreno, zao mi je Ibre,to je jedan veliki strucnjak i čovjek ,sto je i dokazao na terenu radeci i u Mladosti DK,a i u Veležu u onom periodu kada su se jedni zgaržali,a neki i radovali mogucnosti gasenja ovog kluba...
Tacno se osjetilo koliko je vezan za Rodjene,koliko unutar sebe preživlajava svaku tekmu...Šteta
Od mene Ibro...
Gore glavu momci, niste vi zaboravili igrati lopte i rijeste se pete kolone unutar kluba...SRETNO
Penaltiky je napisao/la:Bahati ste i puno ste se digli.rishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje
Zašto bi vas neko volio?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ima, imamma_hz je napisao/la:Promašio si forum za takve stvari prijateljuHans je napisao/la:mma_hz je napisao/la: A jel de oko trebamo to rat zaboraviti,sehide tolike,zene silovane itd itd zavadi nas zapad ta satrologija.**** te onaj ko ti govori da rat zaboravis.
Vidi svabo za ovakve stvari nema promasaja nikad.
Jel se to već popilo maloPenaltiky je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Bahati ste i puno ste se digli.rishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje
Zašto bi vas neko volio?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Jel se to već popilo maloPenaltiky je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:
Bahati ste i puno ste se digli.
Zašto bi vas neko volio?
ovom sam htio salutirat
nekoIzMostara je napisao/la:Svi imaju pravo da se ponasa kako hoce. Ako hoces voli ili simpatisi, ako ne vasa stvar. Uostalom Fukare nas nisu nikad ni volile, kao ni mi vas, tako da ...Penaltiky je napisao/la:Bahati ste i puno ste se digli.rishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje
Zašto bi vas neko volio?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ja ne znam na osnovu cega se ovoliko dižu štrumfovi i Željezničar. Gledao sam njihovu utakmicu protiv B ekipe Zrinjskog, nisu ostavili neki poseban dojam. Umislili su da mogu parirati Sarajevu i Zrinji koji su level iznad, ali hajde neka ih. Vratit ćemo ih u realnost već ubrzo.
Što se Čelika tiće ja bih bio prezadovoljan kad bi se vrtili tu oko mjesta koja vode u evropu, pa na kraju ako ako, šta bude bude. Mislim da imamo kvalitet za to, al ajde vrijeme će pokazati. Bitno da smo se pomakeli s mrtve tačke i da se dižemo,rezultat će doći prije ili kasnije.
Što se Čelika tiće ja bih bio prezadovoljan kad bi se vrtili tu oko mjesta koja vode u evropu, pa na kraju ako ako, šta bude bude. Mislim da imamo kvalitet za to, al ajde vrijeme će pokazati. Bitno da smo se pomakeli s mrtve tačke i da se dižemo,rezultat će doći prije ili kasnije.
Bukvalno se sve svodi na "na osnovu čega su se nafurali", i jedni i drugi. Pa nafurali ste se i vi i mi na osnovu toga što imamo 7 bodova u 3 utakmice, šta je tu toliko čudno i za vas i za nas meni nije jasno, al eto vrtite tu retardiranu priču do vikenda.
Vi niste odusevljeni nama, a nismo ni mi vama i hajd sta sad. Ima subota i utakmica pa nek pobijedi ko bude bolji i svako svojim putem.Convicts1988 je napisao/la:Ja ne znam na osnovu cega se ovoliko dižu štrumfovi i Željezničar. Gledao sam njihovu utakmicu protiv B ekipe Zrinjskog, nisu ostavili neki poseban dojam. Umislili su da mogu parirati Sarajevu i Zrinji koji su level iznad, ali hajde neka ih. Vratit ćemo ih u realnost već ubrzo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja kontam da će x biti, al eto vidjećemo.
- samoposteno
- Kontakt:
Bujrum Osime uzmite cistog zraka i kuci a x trazite negdje drugoOsim13 je napisao/la:Ja kontam da će x biti, al eto vidjećemo.
Vidjećemosamoposteno je napisao/la:Bujrum Osime uzmite cistog zraka i kuci a x trazite negdje drugoOsim13 je napisao/la:Ja kontam da će x biti, al eto vidjećemo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sinoc gledam na BHT onaj iz Zelje pokosi nogom igraca Zrinskog , kaze onaj nije za zutog 
Kazu ovi iz kriminalne organizacije Zeljeznicar da su vratili "uticaj" u savezu i da je lijepo kad ih sudije paze.HeraklitMracni je napisao/la:Sinoc gledam na BHT onaj iz Zelje pokosi nogom igraca Zrinskog , kaze onaj nije za zutog
Nema to stida, to je naucilo samo osvajati na kriminal i prevaru. K.O. Zeljeznicar.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ko kaze to?avenija je napisao/la:Kazu ovi iz kriminalne organizacije Zeljeznicar da su vratili "uticaj" u savezu i da je lijepo kad ih sudije paze.HeraklitMracni je napisao/la:Sinoc gledam na BHT onaj iz Zelje pokosi nogom igraca Zrinskog , kaze onaj nije za zutog
Nema to stida, to je naucilo samo osvajati na kriminal i prevaru. K.O. Zeljeznicar.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- najrodjeniji
- Kontakt:
Rođene s ovog foruma ni majka rođena ne voli, defosi proglasili svakog dušmaninom ko je rekao da nemamo ekipu za opstanak u PL. Sad se treba grcat spe*mom mnogo jačih klubova u ligi a to su svih 11. Znaš koliko si loš kad te Čelik pobjedi kući. Jedva čekam iduću sezonu i opet borbu za titulu, kako god zanimljivije je od ovoga
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Hej vidil Hazmir kako se sjećaš slobodanke ima da ti uskrati salamu iz sendvičastaragarda je napisao/la:Eke sad,u Bosnjacimarishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje![]()
![]()
.....a kad su Gabeli pustali da n a g u z e Bošnjake jel bilo tad sta za ispitivanja, ponjamke ti se na velez...još ih ovi po logorima vodali
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Vremena se mijenjaju, a ljudi ne vole promjene. Tako da se jos nisu navikli da se Čelik izvukao i da se sada pita puno vise u ovoj ligi. Al nadoci ce to kroz sezonu dvije, ne brinem se za to.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
I vi se bahatite opasno biće bolan pad kada se desi kao kod vrapcicana.redbull93 je napisao/la:Vremena se mijenjaju, a ljudi ne vole promjene. Tako da se jos nisu navikli da se Čelik izvukao i da se sada pita puno vise u ovoj ligi. Al nadoci ce to kroz sezonu dvije, ne brinem se za to.
Spustite malo loptu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.