FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 jul 2014, 19:10

**** vas vise prepucavanja.

Idemo momci svi zajedno da podrzimo jedne druge!

Imam neki osjecaj da ce svi nasi klubovi dobro proci! :) :)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 17 jul 2014, 19:10

hilmo je napisao/la:Idemo lagano...
Uz Allahovu pomoć!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
amin, idemo!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 jul 2014, 19:10

IlProfessore je napisao/la: Kakav to iskorak danas sarajevo pravi u našem fudbalu? :lol: :lol: :lol:
Uvlačenje komšijama u anus radi par postova pohvale, level gio.. aferim momak :clap:
Naravno da pravi, pogledaj im samo ekipu, sve će ti se samo kazati. I naravno da ću im pohvaliti upravu, zbog čega, naveo sam već, dugo nisam neke svoje drugove i svog dajdžu ( koji nije dugo otišao na utakmicu Sarajeva a ide večeras ) nisam vidio tako sretne danas, da tako blistaju..

Nemam potrebu da se uvlačim, i nema potrebe da glumim huligana na forumu ili nekog dežurnog pljuvača, samo kažem ono što jeste :)

Dobar si momak, nećemo dalje raspravljati, idemo pratiti Želju preko ybnog livescorea :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 17 jul 2014, 19:13

Mislim da vam je Tan ljut zbog srusenog aviona u Ukrajini, nemojte jos i vi izgubit..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 17 jul 2014, 19:15

IlProfessore je napisao/la: Kakav to iskorak danas sarajevo pravi u našem fudbalu? :lol: :lol: :lol:
Uvlačenje komšijama u anus radi par postova pohvale, level gio.. aferim momak :clap:
Uvlacenje u anus zato sto je covjek pozelio srecu klubu za kojeg navija veliki dio njegovih komsija,sugradjana,zemljaka i slicno.Puko si ti jarane ko fosna,ovo je nesto najnormalnije sto moze uraditi jedan stanovnik Sarajeva i drzavljanin BiH.Ti si haman neki za(****) ultras,cakice i slicno,internet huligan :urnebes:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 17 jul 2014, 19:19

robijas_Ri je napisao/la:Mislim da vam je Tan ljut zbog srusenog aviona u Ukrajini, nemojte jos i vi izgubit..
Tuzan moze biti sto je razumljivo ali ljut, ne znam na kog...

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 17 jul 2014, 19:20

Pa fino sam samo pitao kakav to iskorak fudbalski klub sarajevo pravi ovog dana, 17.7.2014. i naravno ostao uskraćen za konkretan odgovor. I blago tebi kada na osnovu mog prvog posta na vašoj temi možeš zaključiti da sam čakijaš i internet huligan... mup ks plače za tobom, šta čekaš :urnebes:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 17 jul 2014, 19:20

Dzanelemi je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Mislim da vam je Tan ljut zbog srusenog aviona u Ukrajini, nemojte jos i vi izgubit..
Tuzan moze biti sto je razumljivo ali ljut, ne znam na kog...
Ma sve ujednom, nije mu svejedno sigurno. Uglavnom sretno vam veceras ;)

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 17 jul 2014, 19:21

Imal ko kakav Stream za FaceTV da gledam ovu emisiju prije utakmice.

Kako baš da danas pretražio sam sve moguće i nigdje stream da radi :( , a da sam jučer trebo gledati FaceTV garant bi radilo :cry:

edit: našo sam http://www.utakmice.at.ua/v/b.html

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 jul 2014, 19:30

arhimed89 je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Igrate ovako zanimljivu utakmicu, nikad bolji niste bili, nikad sretnijeg svog daidžu u životu nisam vidio, i nekoliko navijača Sarajeva, blistaju znači danas i česitam vašoj upravi što je uspjela na tome, ali opet ima ovih nekoliko kompleksaša koji unatoč činjenici da Sarajevo danas pravi iskorak u našem fudbalu ( meni to teško priznati ali se mora ) spominju navijače FKŽ i FKŽ na ovoj temi i kasnije se čude kad dođu ljudi da ih provociraju na ovoj temi.. Stidite se kompleksaši a vama, normalnim, sretno i sve najbolje ;)
A sta je tacno kompleks prisjetiti si isfrustriranih manijaka, u prvom redu @PL BIH 1 ili koji je vec nick lik koristio? Zelji i igracima sretno veceras u Makedoniji, a oni koji su konstantno prozivali Dinu imaju mahanje. :salut:
Cuj isfrustriranih Manijaka :urnebes:
Tri cetri trola koje ja pamtim cini mi se PL BIH,Aldin,Bukal i jos mozda neka govedina vas provocirali a navijaca Zelje ima sigurno preko 100 000 sirom BiH.Siguran sam da je isti toliki broj ljudi bio i koji su podrzali sve ovo sto se radi u Sarajevu a pada mi na pamet recimo Storm_raider i vjerovatno ih je bilo jos kamaru.Tih 4-5 pa recemo i deset ljudi su pratili desavanja i eventualno vas podjebavali ili podrzavali a vecina od gore nabrojanog broja je gledala svoja posla i svoj klub.Tako da je prica suplja,raduj se care prelijep je dan za sve navijace Sarajeva a prosipati ovakvu spiku sada kao nesto u inat manijacima(a u stvari tim 4-5 ljudi) meni smrdi na kompleks i to ozbiljan. :mrgreen:
:thumbup:

Sretno komsije, rasturicete veceras. Normalno da mi je drago kada je komsija uspjesan, a ovaj Tan je do sada bio pozitivna pojava u nasem fudbalu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 jul 2014, 19:36

Moja prognoza 3-1

Storme,gio svaka cast

Za manje upucene, u Aziji je 8 posebno sretan broj pa to moze biti razlog Amidzi

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 17 jul 2014, 19:40

Sretno nam :opaopa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 jul 2014, 19:44

Sretno večeras :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

matijash
Kontakt:

Post Postao/la matijash » 17 jul 2014, 19:53

Sretno i da dođete do grupne faze abd

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jul 2014, 20:07

Sarajevo ce ove proci bez problema, predviđam 4:0.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 jul 2014, 20:17

Cuj Macan(Ibrakovic ) majko draga, ovaj Marijan je takav uvlakac,boze sacuvaj.Sretno komsije i Vama.Valjda cemo sve 3 ekipe zabiljeziti dobre rezultate
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 jul 2014, 20:21

barbarez je napisao/la:Cuj Macan(Ibrakovic ) majko draga, ovaj Marijan je takav uvlakac,boze sacuvaj.Sretno komsije i Vama.Valjda cemo sve 3 ekipe zabiljeziti dobre rezultate
je si li vidio kako se na kraju rukuje sa Amidžom. Sage mu se do jaja :lol: Šta je ono Bože dragi?
Komšije, nalupajte ove levate. :thumbup:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

oblacno
Kontakt:

Post Postao/la oblacno » 17 jul 2014, 20:22

Za sve Horde Zla koji nemaju FACE ovde imate vise linkova http://www.netraja.net/p/sport.html" onclick="window.open(this.href);return false;

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 jul 2014, 20:24

Presmiješan koeficijent na pobjedu Sarajeva,poklon za nas koji ćemo to iskoristiti.
Realno bi bilo 1,30 na Sarajevo,ovi slabije upraćeni kladioničari na pladnju serviraju 1,95.
Hvala vam.
Idemo bordo momci.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 jul 2014, 20:33

E jbg pitari, ja sam ocekivao vise raje, mozda je nerealno, ali opet kakav ste marketing uradili i koga ste sve doveli, moralo je ovo biti vise.

Jbg, ko ce mu znati, mozda raja zbog iftara malo kasnije napune...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []