Idemo momci svi zajedno da podrzimo jedne druge!
Imam neki osjecaj da ce svi nasi klubovi dobro proci!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
amin, idemo!hilmo je napisao/la:Idemo lagano...
Uz Allahovu pomoć!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno da pravi, pogledaj im samo ekipu, sve će ti se samo kazati. I naravno da ću im pohvaliti upravu, zbog čega, naveo sam već, dugo nisam neke svoje drugove i svog dajdžu ( koji nije dugo otišao na utakmicu Sarajeva a ide večeras ) nisam vidio tako sretne danas, da tako blistaju..IlProfessore je napisao/la: Kakav to iskorak danas sarajevo pravi u našem fudbalu?![]()
![]()
![]()
Uvlačenje komšijama u anus radi par postova pohvale, level gio.. aferim momak
Uvlacenje u anus zato sto je covjek pozelio srecu klubu za kojeg navija veliki dio njegovih komsija,sugradjana,zemljaka i slicno.Puko si ti jarane ko fosna,ovo je nesto najnormalnije sto moze uraditi jedan stanovnik Sarajeva i drzavljanin BiH.Ti si haman neki za(****) ultras,cakice i slicno,internet huliganIlProfessore je napisao/la: Kakav to iskorak danas sarajevo pravi u našem fudbalu?![]()
![]()
![]()
Uvlačenje komšijama u anus radi par postova pohvale, level gio.. aferim momak
Tuzan moze biti sto je razumljivo ali ljut, ne znam na kog...robijas_Ri je napisao/la:Mislim da vam je Tan ljut zbog srusenog aviona u Ukrajini, nemojte jos i vi izgubit..
Ma sve ujednom, nije mu svejedno sigurno. Uglavnom sretno vam vecerasDzanelemi je napisao/la:Tuzan moze biti sto je razumljivo ali ljut, ne znam na kog...robijas_Ri je napisao/la:Mislim da vam je Tan ljut zbog srusenog aviona u Ukrajini, nemojte jos i vi izgubit..
arhimed89 je napisao/la:Cuj isfrustriranih Manijakamoustapha je napisao/la:A sta je tacno kompleks prisjetiti si isfrustriranih manijaka, u prvom redu @PL BIH 1 ili koji je vec nick lik koristio? Zelji i igracima sretno veceras u Makedoniji, a oni koji su konstantno prozivali Dinu imaju mahanje.gio10 je napisao/la:Igrate ovako zanimljivu utakmicu, nikad bolji niste bili, nikad sretnijeg svog daidžu u životu nisam vidio, i nekoliko navijača Sarajeva, blistaju znači danas i česitam vašoj upravi što je uspjela na tome, ali opet ima ovih nekoliko kompleksaša koji unatoč činjenici da Sarajevo danas pravi iskorak u našem fudbalu ( meni to teško priznati ali se mora ) spominju navijače FKŽ i FKŽ na ovoj temi i kasnije se čude kad dođu ljudi da ih provociraju na ovoj temi.. Stidite se kompleksaši a vama, normalnim, sretno i sve najbolje![]()
Tri cetri trola koje ja pamtim cini mi se PL BIH,Aldin,Bukal i jos mozda neka govedina vas provocirali a navijaca Zelje ima sigurno preko 100 000 sirom BiH.Siguran sam da je isti toliki broj ljudi bio i koji su podrzali sve ovo sto se radi u Sarajevu a pada mi na pamet recimo Storm_raider i vjerovatno ih je bilo jos kamaru.Tih 4-5 pa recemo i deset ljudi su pratili desavanja i eventualno vas podjebavali ili podrzavali a vecina od gore nabrojanog broja je gledala svoja posla i svoj klub.Tako da je prica suplja,raduj se care prelijep je dan za sve navijace Sarajeva a prosipati ovakvu spiku sada kao nesto u inat manijacima(a u stvari tim 4-5 ljudi) meni smrdi na kompleks i to ozbiljan.
je si li vidio kako se na kraju rukuje sa Amidžom. Sage mu se do jajabarbarez je napisao/la:Cuj Macan(Ibrakovic ) majko draga, ovaj Marijan je takav uvlakac,boze sacuvaj.Sretno komsije i Vama.Valjda cemo sve 3 ekipe zabiljeziti dobre rezultate