Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nije sinoc prva utakmica u kojoj smo bili blijedi, ne na nivou...nego 5.ta u nizu.
Ne zakljucujem nista,ne kritikujem,ali da je to daleko od necega ozbiljnog,daleko je. Da se vidi znakovi napretka( pogotovo utakmice prije ovih 5) ,vide se.
A sta nose naredni mjeseci...pred nama je,vidjecemo.
Moje zamjerke su Can, Demiral...
Ne zakljucujem nista,ne kritikujem,ali da je to daleko od necega ozbiljnog,daleko je. Da se vidi znakovi napretka( pogotovo utakmice prije ovih 5) ,vide se.
A sta nose naredni mjeseci...pred nama je,vidjecemo.
Moje zamjerke su Can, Demiral...
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako simpatično ko pokušava držati lekcije o dvostrukim standardima, subjektivnosti, negledanju utakmica, krivim očekivanjima. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kakav ba napredak rezultatski, pa pobogu dragi Juventus je imao perfektne rezultate, sa izuzetkom lige prvaka. Pa ta prosla sezona, u prvih 20 i nesto utakmica sve redom pobjede uz dva remija.
I ja budala nesto pisem ovdje majke mi..
I ja budala nesto pisem ovdje majke mi..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kako peta u nizu? Pa sve te utakmice si imao posjed i sijaset sansi. Nisi bio underdog koji grcevito brani 1-0 na svom stadionu. To je napredak.
Ovo je naravno daleko od top tier ekipa. Jedina utakmica koja je bila na novou je protiv Intera.
Ali porediti igru u ovih 10-ak tekmi i reci da nema vidnog napretka u odnosu na zadnje 2 sezone jednostavno nije istina.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne igra se dobro. Ne mozemo biti licemjerni.
mozda se ovom igrom uzme seria A, ustvari vjerovatno hoce ali ne ocekujemo mi seria A.
mislim da se svim silama na zimu mora loviti klasan veznjak koji ce unaprijediti ekipu. Ronaldo ce neminovno podici formu, vjerujem i De Light, ali kljuc nase sezone lezi ovim redom:
1. dovodjenje klasnog veznjaka
2. zdravlje Kvadrada i Koste,
3. pronalazak prave uloge za Dibalu i Kostu u ekipi sa Ronaldom i Higuainom.
ohrabruje sto imamo vremena da se trazimo, sto imamo neku filozofiju ali na zimu se mora dovesti vezni (i zamjenski lijevi bek), posebno kad skontas da imas prostora da prodas Ruganija, Mandzukica, Dzana, Perina a mozda cak i Danila.
mozda se ovom igrom uzme seria A, ustvari vjerovatno hoce ali ne ocekujemo mi seria A.
mislim da se svim silama na zimu mora loviti klasan veznjak koji ce unaprijediti ekipu. Ronaldo ce neminovno podici formu, vjerujem i De Light, ali kljuc nase sezone lezi ovim redom:
1. dovodjenje klasnog veznjaka
2. zdravlje Kvadrada i Koste,
3. pronalazak prave uloge za Dibalu i Kostu u ekipi sa Ronaldom i Higuainom.
ohrabruje sto imamo vremena da se trazimo, sto imamo neku filozofiju ali na zimu se mora dovesti vezni (i zamjenski lijevi bek), posebno kad skontas da imas prostora da prodas Ruganija, Mandzukica, Dzana, Perina a mozda cak i Danila.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bologna(spasavali se u 90oj itd)Marvin je napisao/la: ↑03 nov 2019, 14:32
Kako peta u nizu? Pa sve te utakmice si imao posjed i sijaset sansi. Nisi bio underdog koji grcevito brani 1-0 na svom stadionu. To je napredak.
Ovo je naravno daleko od top tier ekipa. Jedina utakmica koja je bila na novou je protiv Intera.
Ali porediti igru u ovih 10-ak tekmi i reci da nema vidnog napretka u odnosu na zadnje 2 sezone jednostavno nije istina.
Lokomotiva(okretali tekmu u 80im)
Lecce(uzeli nam bod,nema potrebe dalje)
Genoa(bio kontakt u 93oj)
Torino( svjeza partija,nema potrebe za komentare)
Eh sad prvo pogledaj eminenciju protivnika
Drugo procitaj kako smo bodove uzimali
Trece,da,bilo je suteva,al halo sta se ocekuje od Juventusa protiv ovih?
Cetvrto,igra je u tih pet tekmi losija nego u pet prethodnih...a najbolja bila tik pred ovaj niz
Peto,vjerujem stvarno da je ovo samo faza uigravanja i da biti dobra sezona
Sesto,rekao sam da se vidi napredak,vidi se...
- Sarrifufna
Pa ako se vidi napredak,a oci izbija,ako si jedina neporazena ekipa u evropi...sta nevalja? Cemu kukanje opet? Ocekivanja. Nerealisticna ocekivanja. Ja ne volim Alegrija,ni Sarrija,ne ulazim u rasprave drzeci se jednog stava ko idiot ma sta ocima gledao. Znas da ja nikada nisam ocekivao ni ovde napisao a ni u lice ti rekao da ocekujem da kada Sarri dodje da cemo da meljemo nego sam navodio da je lik naslijedio ekipu o ocajnom stanju i da mu ne bi bio kozi i da ocekujem da udari temelje modernog nogometa u prvoj sezoni i da seriju A mora uzeti. Od tada se Inter dramaticno pojacao i realan su konkurent ali nebitno.dinoo je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:56Bologna(spasavali se u 90oj itd)Marvin je napisao/la: ↑03 nov 2019, 14:32
Lokomotiva(okretali tekmu u 80im)
Lecce(uzeli nam bod,nema potrebe dalje)
Genoa(bio kontakt u 93oj)
Torino( svjeza partija,nema potrebe za komentare)
Eh sad prvo pogledaj eminenciju protivnika
Drugo procitaj kako smo bodove uzimali
Trece,da,bilo je suteva,al halo sta se ocekuje od Juventusa protiv ovih?
Cetvrto,igra je u tih pet tekmi losija nego u pet prethodnih...a najbolja bila tik pred ovaj niz
Peto,vjerujem stvarno da je ovo samo faza uigravanja i da biti dobra sezona
Sesto,rekao sam da se vidi napredak,vidi se...
Gledao si Juve i kosu sa glave cupao u nevjerici jer se znalo 80 minuta poluprilika ne napraviti protiv ekipa poput tih gore navedenih. Znalo se i braniti protiv takvih kuci,pred svojim navijacima. Bio si underdog redovno i loptu ti uzimao ko je htio,ali se ipak pobjedjivalo na misice,kao i sada sto se zna desiti,od ekipa koje znaju fudbala si bivao nasamaran,od Atalante npr, ali pazi ovo,Bolonja-posjed 64%,sutevi 24. Lokomotiva,posjed 77%,sutevi 28. Lecce,71% posjed,sutevi 24. Ovo ako nije ogroman napredak u igri u odnosu na onaj uzas onda j.ebiga
Juventus zadnje 2 sezone nije u top 10 najjacih ekipa u evropi. Gola cinjenica. A neki su ovde zaglavili u one 2 sezone kada je Alegrijev Juve bio sila od ekipe. BIO.
Sarri radi odlican posao za sada i nadam se da ce na kraju sezone Juve biti ekipa kojoj ce trebati par igraca da budu ponovo medju elitom.
De napravi novi profil, pa pocni komentarisati. Ovo ovako citati i prisjecati se komentara iz prosle sezone je fakat degutantno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Btw, onaj dres od neki dan je brutalan. Od vremena Zlatana (2005/2006) nisam razmisljao o kupovini dresa, ali ovaj me oduševio. Bit ce na storeu od 8.11, razmislja se.

Nazalost, osim jedne tekme vise se nece koristiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja sam izgleda jedini kome se nije svidio.
- Sarrifufna
pocasni precjednik @ FK Formula
Nije ni meni valas e svidio, blijeda imena, niđe veze.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
S preda je brutalan ...otpozada losh ...al uzmes bez imena i broja i miran si
- Sarrifufna
De Ligt, who has sprained ankle, will not travel to Moscow for Lokomotiv-Juventus.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Sarrifufna
Juventus expected to stick with 4-3-1-2 against Lokomotiv, but a new choice to play behind the forwards could be Douglas Costa who has offered a convincing interpretation of the role while training at Continassa. [VS/CdS]
Eto prilike da demiralu da se malo dokaže, osim ako sarri umjesto duhana ne mota travu pa stavi onu panjinu rugania i pocne tekmu sa 10 igraca...
Sari ce sigurno ici na malo " sigurnije" i ubaciti Rugania. Ma da je ovo odlicna prilika za Turcina da se pokaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.