Jesil probao janjetinu?Rokoko87 je napisao/la:svrakino1921 ih urinira kvalitetno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesil probao janjetinu?Rokoko87 je napisao/la:svrakino1921 ih urinira kvalitetno
Ne pristaj mi na muku taman sam zaboravio travestijuwobly92 je napisao/la:Jesil probao janjetinu?Rokoko87 je napisao/la:svrakino1921 ih urinira kvalitetno
Odakle ti je Siljak? Odakle ti je Sejo Brajlovic? Hoces dalje da nabrajam?Kompromis je napisao/la:Sva danasnja istocna Bosna navija za Sarajevo... valjda da se osjećaju sarajlijama ili sta vec... to je cinjenica... npr ilijas i vogosca.... oko 50% se doselilo ljudi od tamo i 99% ih navija za sarajevo... tako isto i u gradu Sarajevu... jbg činjenica...
1. Maj više nikad neće biti istiRokoko87 je napisao/la:Ne pristaj mi na muku taman sam zaboravio travestijuwobly92 je napisao/la:Jesil probao janjetinu?Rokoko87 je napisao/la:svrakino1921 ih urinira kvalitetno
De nisi odavno postavio neku sličicu ili gif na debilaniwobly92 je napisao/la:E jesi elokventan ko dlaka. De nisi pokemóne spomenuo nijednom.let3 je napisao/la:Na debilani standardno veselonajjaca postava Sariel, Joker, Wobly i ostali udarnici odrađuju treću smjenu
Hoćeš da ti iskidam malo janjke da se smiriš?
Zašto konzumiraš fekalije kad je janjetina džaba?let3 je napisao/la:De nisi odavno postavio neku sličicu ili gif na debilaniwobly92 je napisao/la:E jesi elokventan ko dlaka. De nisi pokemóne spomenuo nijednom.let3 je napisao/la:Na debilani standardno veselonajjaca postava Sariel, Joker, Wobly i ostali udarnici odrađuju treću smjenu
Hoćeš da ti iskidam malo janjke da se smiriš?
Pa dobro, tesko je gostovanje Krupa. Plastika i to...irfo je napisao/la:PA GDJE JE BABUKA ZASTO GA NE UVODI HUSREF???????????HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Lakoste je napisao/la:EL-BABUKO"Said se relativno kasno priključio prvom timu, nije prošao pripreme, a utakmica sa Olimpikom bila je provjera za igrače koji nisu u kombinaciji, te bi Husejinović trebao biti među 18 igrača za meč sa Krupom. Za dalje ćemo vidjeti, jer nije dugo igrao”![]()
![]()
Lakoste je napisao/la:Hocemo babuku protiv Krupee!!!
Zrinjski uvjek neugodan u gostima i tako...Neandertalac je napisao/la:Pa dobro, tesko je gostovanje Krupa. Plastika i to...irfo je napisao/la:PA GDJE JE BABUKA ZASTO GA NE UVODI HUSREF???????????HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
escobarpablo je napisao/la:Očekujem pobjedu danas.
HeraklitMracni je napisao/la:Mi smo svoju krizu prosli , ne vjerujem da mozemo opet upadat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.