Azmir što kaže tako i bude,samo u još većem obimu
Samo u klub se mora zaposliti još par ljudi ne može Azmir sam uz pomoć Vugdalića tražiti sponzore,ugovarati prijateljske, tražiti igrače, potpisivati igrače, sređivati dugove, ugovarati pripreme, davati plate, ganjat se s Gradskim vlastima... Nama u klubu treba ekonomista,pravnika,PR, marketing služba... dosta stvari nama treba da postanemo ozbiljan klub. Mi smo tek na početku.
Ovako kako mi radimo sada, ne pravi se da kažemo "šampionska ekipa", igrače na koje računamo i koje želimo zadržati treba vezati ugovorima na bar dvije godine uz klazule,ali ugovorne klauzule. Ugovore treba produžavati u toku sezone a ne kad istekne ugovor i kad je igrač slobodan i može tražiti druge klubove.
Mi ako Pirića sad ne prodamo, u januaru već ima pravo pregovarati s drugim klubovima i potpisati ugovor od ljeta a mi ostajemo bez marke, isto važi i za Ordagića,Veselinovića,Muminovića...mi imamo samo Govedaricu koji ima ugovor do 2018 i Mujića do 2019g. Svima ostalim ističe ugovor sada ili je već istekao ili ističe naredno ljeto.
Sad u januaru smo trebali produžiti ugovre 5-6 ključnih igrača. Nadam se da ćemo naučiti na greškama.
Ovo su nam igrači sigurni za iduću sezonu i oni mogu otići samo uz odštetu, za ostale je bila priča da se automatski produžava za još jednu sezonu pa ona dolazi primjer kod nekih da nije tako. Dakle imamo 9 sigurnih igrača za ostale ćemo vidjeti.
Još jedna stvar, nema se šta zamjeriti igračima koji odu u drugi tim za bolju platu. Oni su profesionalci i od toga žive. Karijere su kratke i svaka marka je bitna pogotovo kod nas gdje su plate nogometaša mizerne a povrede te čekaju iza svakog ćoška na ovim našim terenima.