HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 30 maj 2012, 12:03

nkvitez je napisao/la:

A dobro al igrao je dobro protiv zeljeznicara dole u mostaru kad je bilo na tv-u,imao je par dobrih nastupa pa sam zato pitao.za svoju visinu je pokretan i dobar s loptom.moze kod vas napredovat samo da ostane :D
ma ostat ce sigurno jer je pod ugovorom,ima sve predispozicije da postane dobar,pa cemo vidjet za dalje ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 30 maj 2012, 12:09

Rosas7 je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Kakav je Anto radeljic bio,jel ostaje u klubu? :)
Ono koliko sam ga ja gledao mislim da momka treba zadržati!Šta će struka odlučiti vidjet ćemo ali moje osobno mišljenje je da bi mogao da bude jedan od boljih stopera u ligi.

a neznam mozda postane od njega igrac,ali imo je gafova dosta,npr zadnja protiv rudara je jedna od njih,znam da je ne vazna utakmica,igrale su nase rezerve ,ali to mu je bila prigoda za dokazivanje,preko njega pala dva gola,smusen
nekakav pravo
Za stopere vrijedi pravilo da moraju biti uigrani a naši stoperi to sigurno nisu jer ih se stalno mijenjalo nekoliko na tim pozicijama (Šunjić,Džidić,Aničić,Markić,Radeljić itd).
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 30 maj 2012, 20:22

Mladi igrac Zrinjskog Milicevic nastupao za Hrvatsku do 19 god u pobjedi nad BiH od 2:0!
usao u igru zadnjih 10ak min!

Sudac: Serdar Gözübüyük (Nizozemska)

Strijelci: 1:0 - Rebić (25'), 2:0 - Čolak (72')

Hrvatska: Sluga, Aleksić, Mrzljak, Mitrović, Čalušić, Miškić (od 46' Močinić), Livaja (od 58' Čolak), Pajač, Kovačić (od 84' Miličević), Rebić, Miloš. Izbornik: Dinko Jeličić

Bosna i Hercegovina: Jajalo, Sarvan, Plakalo, Graovac, Zolotić, Prcić, Šivšić, Hrelja (od 46' Bevab), Hodžić (od 69' Maletić), Kožulj (od 20' Bilać), Petrović. Izbornik: Toni Karačić

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 31 maj 2012, 14:26

Kako nas je malo sto pisemo na ovom forumu, ajmo ljudi budite se :D Iduci tjedan - dva jako bitni za klub pa cemo da vidimo na sta ce sve to skupa izac.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 31 maj 2012, 16:05

Sluzbeno je!

Predsjednik HŠK Zrinjski, Ante Vidačak, najavio je u razgovoru za Večernji list odlazak s te dužnosti.

- Moj mandat je istekao i ne želim više obnašati ovu vrlo zahtjevnu funkciju. Tako razmišljam već dulje vrijeme, ali nisam želio istupati s tim u javnost do završetka natjecateljske sezona. Postoji mogućnost da ostanem u klubu, ali pod uvjetom organiziramo tim ljudi u Upravnom odboru, koji bi jednako podnio teret obveza, kazao nam je Ante Vidačak, koji je dužnost predsjednika Zrinjskog obnašao tri godine.

Za tri godine Vidačkovog mandata napravljeno je dosta po pitanju infrastrukture. Najveća investicija bila je postavljanje umjetne trave na pomoćni travnjak. Također, napravljena je teretana, obnovljene su svlačionice i spavaonice, piše "Večernjak". Glavni razlog zbog kojeg sada odlazi je taj što klub po njegovom mišljenju nema uz ovakav način financiranja perspektivu. Sponzorska davanja mnogih tvrtki koje su ranije financirale Zrinjski, ili su drastično smanjena ili više ne postoji interes za suradnju. Institucije su također smanjile izdavanja za sport. Primjerice, nekada je grad Mostar preko Sportskog saveza mjesečno izdvajao 15.000 maraka na mjesečnoj osnovi.

- Od grada smo u prvih pet mjeseci ove godine ukupno dobili oko 6500 maraka, što je nekoliko puta manje nego prethodnih godina. Nekad je naš glavni sponzor bio Aluminij, s kojim sada već dvije godine nemamo sponzorski ugovor. Temeljem svega toga članovima sam uprave predložio formiranje kriznog povjerenstva, jer s ovakvim priljevom sredstava nas očekuje ista sudbina kao i neke druge institucije od društvenog značaja u ovom gradu, poput Hercegovačke televizije ili Radio postaje Mostara, dodao je Vidačak.

Upitan što je cilj povjerenstva, Vidačak je odgovorio:

- Moramo se nekako pregrupirati. Zadatak tog povjerenstva bio bi uvođenje novih ljudi u klupsku upravu. Treba nam svježe krvi, ljudi koji svojim radom, znanjem i uticajem mogu pomoći klub. To povjerenstvo trebalo bi obaviti razgovore sa svim dosadašnjim i novim sponzorima, društvenim institucijama, koje djeluju na području ovog grada i županije. Primjerice, istekli su nam sponzorski ugovori s Elektroprivredom HZ HB i HT Mostarom. Poslali smo zahtjeve za nove ugovore, ali još nismo dobili neki konačan odgovor. Morali bi posjetiti sve takve subjekte, kako bi vidjeli koliko možemo računati na njihovu pomoć. Na području Mostara postoji niz poslovnih subjekata poput raznih osiguravajućih kuća, tržnih centara, banaka, auto kuća, svih onih koji iz ovog grada izvlače neku dobit, a koji bi možda široj zajednici nešto mogli vratiti kroz sport. Ukoliko se na pravi način ne mobiliziramo ne očekuje nas nimalo svijetla budućnost, zaključio je Vidačak.

Ostaje vidjeti kako će se nakon ovoga situacija u HŠK Zrinjskom razvijati. Očekuju se novi sastanak uprave koja će prvo morati pripremiti novu izbornu skupštinu, nakon koje bi se moglo znati nešto više.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 31 maj 2012, 16:14

kao sto sam i rekao nedavno,vi ste glavni kandidat za drugu ligu sljedece godine,ako ne sljedece onda one tamo kad ispadaju 4 kluba definitivno
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 31 maj 2012, 16:21

old school je napisao/la:kao sto sam i rekao nedavno,vi ste glavni kandidat za drugu ligu sljedece godine,ako ne sljedece onda one tamo kad ispadaju 4 kluba definitivno

Rece navijac kluba koji je duzan drzavi koju toliko obozavaju vise od 1,5 mil KM! :lol:

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 31 maj 2012, 16:36

old school je napisao/la:kao sto sam i rekao nedavno,vi ste glavni kandidat za drugu ligu sljedece godine,ako ne sljedece onda one tamo kad ispadaju 4 kluba definitivno
Kolko godina imas ? Svetinja ne moze u drugu ligu nikad , ni kad je lopovi i glupani vode ! Dusmani crknite ! :lol:

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 31 maj 2012, 18:08

bezze je napisao/la:
Kolko godina imas ? Svetinja ne moze u drugu ligu nikad , ni kad je lopovi i glupani vode ! Dusmani crknite ! :lol:
Ajmo se dogovoriti da ne komentarišemo ovakve gluposti a i već ste trebali skontati da je "stara škola" običan provokator koji ima nešto protiv nas i našeg kluba.Vjerovatno mu smeta ono "H" u HŠK ali to je njegova stvar i njegov obraz i na žalost morat će nas gledat i trpiti ako želi pratiti premier ligu i slijedećih godina :D :D .

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 31 maj 2012, 18:17

Uvjek ima pojedinaca koji ne mogu sami sebe,a tek da mogu neki klub i na to se ne treba obazirati,a pogotovo stavljati sve u isti koš i pominjati ime kluba sa tom osobom. ;)

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 31 maj 2012, 18:23

Blagoje Bratić je napisao/la:Uvjek ima pojedinaca koji ne mogu sami sebe,a tek da mogu neki klub i na to se ne treba obazirati,a pogotovo stavljati sve u isti koš i pominjati ime kluba sa tom osobom. ;)
Istina!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 maj 2012, 19:13

vidacak napokon napustio klub,hvala bogu
nadam se da ce neki sposoban covjek sjeti u fotelju predsjednika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 31 maj 2012, 21:48

bekicamir je napisao/la:

Rece navijac kluba koji je duzan drzavi koju toliko obozavaju vise od 1,5 mil KM! :lol:
sta da ti kazem na ovo, sam si sebi odgovorio :D
bezze je napisao/la:
kakve veze godine imaju sa ovim to vidi svaki realan covjek,i u vasim pisanjima se ne vidi optimizam,a ovog Blagoju Bratica necu ni spominjati :***
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 31 maj 2012, 22:46

Iduce godine titula se vraca u Mostar !

slika

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 01 jun 2012, 14:21

jeste samo sto liverpool i juventus imaju historiju,a vi :D ne nemate ni tradiciju,ni historiju mozda neka titula ofrlje,ali eto vrijeme ce pokazati da vas klub ne moze zivjeti sa ovakvim prihodima,svaku godinu svi trebaju da uvecavaju svoje budzete kroz navijace,kroz prodaju igraca i tako,a sad realno mi reci koliko je posjecenost na vasim utakmicama,kad ste zadnji put nesto zaradili od nekog igraca,ovo je jedna realnost pa prihvatili je vi i li ne ;)

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 01 jun 2012, 14:33

old school je napisao/la:jeste samo sto liverpool i juventus imaju historiju,a vi :D ne nemate ni tradiciju,ni historiju mozda neka titula ofrlje,ali eto vrijeme ce pokazati da vas klub ne moze zivjeti sa ovakvim prihodima,svaku godinu svi trebaju da uvecavaju svoje budzete kroz navijace,kroz prodaju igraca i tako,a sad realno mi reci koliko je posjecenost na vasim utakmicama,kad ste zadnji put nesto zaradili od nekog igraca,ovo je jedna realnost pa prihvatili je vi i li ne ;)
Ti znas... znaci mi ispadamo...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 01 jun 2012, 15:12

old school je napisao/la:jeste samo sto liverpool i juventus imaju historiju,a vi :D ne nemate ni tradiciju,ni historiju mozda neka titula ofrlje,ali eto vrijeme ce pokazati da vas klub ne moze zivjeti sa ovakvim prihodima,svaku godinu svi trebaju da uvecavaju svoje budzete kroz navijace,kroz prodaju igraca i tako,a sad realno mi reci koliko je posjecenost na vasim utakmicama,kad ste zadnji put nesto zaradili od nekog igraca,ovo je jedna realnost pa prihvatili je vi i li ne ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: kompleks

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 01 jun 2012, 16:38

Rosas7 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: kompleks
koji kompleks, prema cemu :lol: :lol: da bar ima prema cemu pa haj rekao bi u redu jeste kompleks,daleko je to od kompleksa vjeruj mi :lol: ali eto cucemo se kad ispadnete ;)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 jun 2012, 20:53

Cestitke Kresimiru Kordicu na vjencanju danas u Mostar,ozenio momak kcer od clana uprave Zrinjskog,aj mozda nam ga vrate u nas Zrinjski! :D

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 01 jun 2012, 22:12

Znali netko dobrog psihića?Za ovakve kao što je "Old school" u Americi daju ogromne pare.Rade na njima istraživanje pod nazivom :"Zašto je ljudska glupost,zavist i mržnja neograničena" :roll: :roll: :roll:
Čestitke Kreši! :D :D :D

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.