NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma suti znas da oni samo okom i svi odose u sarajevo tako ce nam pandzu odvest

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kuntić: Hvala svima na velikoj podršci
Šef stručnog štaba gradačačke Zvijezde, Zoran Kuntić, putem zvaničnog saopštenja zahvalio se navijačima ovog kluba, kao i svim građanima i građankama Gradačca na velikoj podršci koju je gradačački premijerligaš imao u proljetnom dijelu sezone.
"Po završetku sezone želio bih, ovim putem, da se zahvalim svim simpatizerima i navijačima NK Zvijezda-Gradačac na velikoj podršci našim igračima, koju ste pružali tokom proljetne polusezone. Vjerujem da su oni to i zaslužili svojim igrama, zalaganjem, ponašanjem na terenu i van njega i da su dostojno reprezentovali naš klub i grad Gradačac. Vrlo nam je važno da zbog daljeg prosperiteta kluba zaslužimo još veću vašu podršku.
Obavijestio bih vas da će ekipa biti na odmoru do 25.06.2012., kada počinjemo pripreme za narednu sezonu. Još bih skrenuo pažnju da se u nekim pisanim medijima grubo krši novinarska etika iznoseći mnogo neistina u vezi našeg kluba. Mi, kao klub ćemo reagovati na te nekorektnosti, a vi ćete biti informisani o dešavanjima po završetku sezone i tokom prelaznog roka, na sastanku koji će biti organizovan na početku priprema", naveo je Kuntić u saopštenju.
Šef stručnog štaba gradačačke Zvijezde, Zoran Kuntić, putem zvaničnog saopštenja zahvalio se navijačima ovog kluba, kao i svim građanima i građankama Gradačca na velikoj podršci koju je gradačački premijerligaš imao u proljetnom dijelu sezone.
"Po završetku sezone želio bih, ovim putem, da se zahvalim svim simpatizerima i navijačima NK Zvijezda-Gradačac na velikoj podršci našim igračima, koju ste pružali tokom proljetne polusezone. Vjerujem da su oni to i zaslužili svojim igrama, zalaganjem, ponašanjem na terenu i van njega i da su dostojno reprezentovali naš klub i grad Gradačac. Vrlo nam je važno da zbog daljeg prosperiteta kluba zaslužimo još veću vašu podršku.
Obavijestio bih vas da će ekipa biti na odmoru do 25.06.2012., kada počinjemo pripreme za narednu sezonu. Još bih skrenuo pažnju da se u nekim pisanim medijima grubo krši novinarska etika iznoseći mnogo neistina u vezi našeg kluba. Mi, kao klub ćemo reagovati na te nekorektnosti, a vi ćete biti informisani o dešavanjima po završetku sezone i tokom prelaznog roka, na sastanku koji će biti organizovan na početku priprema", naveo je Kuntić u saopštenju.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
seven je napisao/la:jbga, zaboraviliLjumani_Banovici je napisao/la:jel neko upoznat zasto juce nije odigrana Kup utakmica Buducnost-Zvijezda --gosti se nisu pojavili,,, u pitanju su juniori ...
1947!
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
VOLJETI I NAVIJATI ZA KLUB KOJEG PREDVODI ZORAN KUNTIĆ - NEPROCJENIVO!
Najveći gospodin i jedan od najboljih trenera u BiH fudbalu.
Kunta,hvala ti sto si nam se javio,vidimo se 25.06. kada hvatamo zalet za Evropu.
Bog nas je pogledao kada nam je poslao Kuntu!
Kunta,hvala ti sto si nam se javio,vidimo se 25.06. kada hvatamo zalet za Evropu.
a zmaje zamisli radosti i podviga na kraju sledece sezone izborena evropa i igramo na banji evropske utakmice i to bi bilo neprocjenjivo ha 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jbg, već vas trese euforija
Ma Kunta to radi smireno, onako pravo Europski
Naravno da ćemo zadržat najbitnije igrače i dovesti najbolje koji nam trebaju, to je to ide se na plasman u EL naredne sezone 
Ma Kunta to radi smireno, onako pravo Europski
Dragon Town
lijep tekst u danasnjem broju sporta.znaci za sve ubuduce koji budu komentarisali i selili halila po mnogim klubovima ...HALIL IMA UGOVOR SA ZVIJEZDOM I MOZE OTICI SAMO AKO NEKO DA KES ZVIJEZDI
i takoder je napisano da ce kuntic dati ponovo priliku nekim igracima sa one probne utakmice jer su mu neki zapali za oko
( nikic kitic brckalic,njegic)
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kažem vam ja za Halila, ali neki neće da vjeruju pa to ti je, ide to polako kako treba, ali me iznenadio odnos uprave prema Hamzi 
Sta te je iznenedaio odnos uprave prema hamzi, sta su mu to uradili ???
Šuti zmajuBosanski zmaj je napisao/la:VOLJETI I NAVIJATI ZA KLUB KOJEG PREDVODI ZORAN KUNTIĆ - NEPROCJENIVO!
Hajdi nabroj dvije utakmice koje je on rijesio!!! Covjek izrazio zelju da ide i gotova stvarmaksi je napisao/la:Šuti zmajuBosanski zmaj je napisao/la:VOLJETI I NAVIJATI ZA KLUB KOJEG PREDVODI ZORAN KUNTIĆ - NEPROCJENIVO!
Bog nas je pogledao kada nam je poslao Kuntu!tako smo govorili za Jovića da je najveći gospodin u PL ,da se kandidovo Jovič za načelnika opštine dobio bi izbore prije Fadila Imširovića
tolko su treneri pokvarena roba da se bave svim i svačim od uzimanja procenta od igrača i menadžera do prodaje i kupovine utakmica.....Đelmić je moro ostat jer je to zaslužio igrama kolko nam je samo utakmica riješio al nekome je smeto
ili neko ima svog igrača umjesto Đelme.....
Đelmić je postavio uslove koji nisu odgovarali Zvijezdi, a kako je poznato Zvijezda je alergična na ucjene, sjetimo se slučajeva Gavarić, Prodanović, Vasilić ....
Hamzi su samo saopštili da više ne računaju na njega bez da su mu ponudili nešto, pričao sam sa njim , razočaran je i najvjerovatnije će u Gradinu, ako se šta ne desi u međuvremenu, haj valjda se isprave
Hamzi su samo saopštili da više ne računaju na njega bez da su mu ponudili nešto, pričao sam sa njim , razočaran je i najvjerovatnije će u Gradinu, ako se šta ne desi u međuvremenu, haj valjda se isprave
Pa sta su mu trebali rec, ako ne racunaju sta se tu moze, covjek je oostario i gotova stvar treba trazit nekog mladjeg na njegovo mjesto, a nemozes placat njega i drzat ga na klupi a forsirat nekog mladjeg a mislim da hamza nije imo 400KM pa da ga drzis na klupi, takav je fudbal, nije dzaba igro za zvijezdu, vjerujem da je za sve bio dobro placen.seven je napisao/la:Đelmić je postavio uslove koji nisu odgovarali Zvijezdi, a kako je poznato Zvijezda je alergična na ucjene, sjetimo se slučajeva Gavarić, Prodanović, Vasilić ....
pa dobro ako tako misliš da treba sa kapitenom, ja mislim da su mu trebali ponuditi neko mjesto u Zvijezdi , trenera u mlađim kategorijama sigurno trebamo, a jok bolji su ovi stručnjaci koji sada vode mleđe kategorije a lopte nisu šutnuli u životuTkanton je napisao/la:Pa sta su mu trebali rec, ako ne racunaju sta se tu moze, covjek je oostario i gotova stvar treba trazit nekog mladjeg na njegovo mjesto, a nemozes placat njega i drzat ga na klupi a forsirat nekog mladjeg a mislim da hamza nije imo 400KM pa da ga drzis na klupi, takav je fudbal, nije dzaba igro za zvijezdu, vjerujem da je za sve bio dobro placen.seven je napisao/la:Đelmić je postavio uslove koji nisu odgovarali Zvijezdi, a kako je poznato Zvijezda je alergična na ucjene, sjetimo se slučajeva Gavarić, Prodanović, Vasilić ....
Njemu hvala za sve, i za to je bio placen, on u zvijezdu nije doso sto je voli, doso je da sta zaradi i to je i ostvario, i on kao profesionalac nema sta da bude iznenadjen, sa njegove igracke strane je sve odradio kako treba, zvijezda je sa svoje odradila sto treba i gotova stvar. A mozes ti dovest koga hoces da trenira djecu ako tu nema nekog plana za duzi period. A za Hamzu, ja se dobro sjecam to je i ovdje pisano, da kada nebude vise igro kod nos, fol ima poso u Kalesij u posti ili gdje vec.
Real Madri------- Raul, R.Carlos,
Milan------ Pirlo
Mnogo veci klubovi, igrali proveli i po 10 g igrajuci i otisli.... to nikako cudo to je samo posao
Real Madri------- Raul, R.Carlos,
Milan------ Pirlo
Mnogo veci klubovi, igrali proveli i po 10 g igrajuci i otisli.... to nikako cudo to je samo posao
Hamzi hvala za godine koje je igro u Zvijezdi, trud mu se isplatio jer je bio najbolje plaćeni igrač i na ovoj recesiji zarađivat godišnje i do 30.000,00km nije malo al kolko sam čuo trebo je po završetku igranja dobit poso u Kalesiji...sad će doć Muris Kikić sa svojim programom o stvaranju igrača...." zamisli čovek ima program kako stvoriti igrača za prvi timTkanton je napisao/la:Pa sta su mu trebali rec, ako ne racunaju sta se tu moze, covjek je oostario i gotova stvar treba trazit nekog mladjeg na njegovo mjesto, a nemozes placat njega i drzat ga na klupi a forsirat nekog mladjeg a mislim da hamza nije imo 400KM pa da ga drzis na klupi, takav je fudbal, nije dzaba igro za zvijezdu, vjerujem da je za sve bio dobro placen.seven je napisao/la:Đelmić je postavio uslove koji nisu odgovarali Zvijezdi, a kako je poznato Zvijezda je alergična na ucjene, sjetimo se slučajeva Gavarić, Prodanović, Vasilić ....
Malo su mi cudni komentari pojedinaca,da nekazem kontraverzni.Za mene licno Hamza je ostavio dubok trag u novijoj Zvijezdinoj istoriji i mislim da je bio red od strane nase uprave da mu se ponudi bar mjesto trenera u mladjim kategorijama jer nam je to potrebno.Neko pomenu finansije pa dole su treneri placeni 15 godina da nisu nista uradili,da nepricam da se za novac uvlace ljudi koji nikad nisu igrali fudbal,da se falsifikuju potvrde o igranju u Zvijezdi i reprezentaciji,e to treba utvrdit ko radi i zabranit mu prilaz stadionu dozivotno,a Hamza je opravdo svaki fening.Dobili smo dobrog trenera seniorske ekipe,ali netreba praviti preveliku euforiju kao sa Jovicom,ipak je covjek sa strane treba vremena da se prilagodi,te mu treba dati podrsku i kad ekipi i njemu nebude islo.
e ovako procitao sam ove rasprave o hamzi i neznam sta da kazem svi ste na neki nacin upravu.ja sam cuo drugu pricu necu da je iznosim, na forum izgleda da je i hamza imao neke svoje zahtjeve na koje zvijezda nije htjela pristati.po meni hamza je nasa legenda hvala mu za sve puno je dao zvijezdi nama navijacima gradu on je jedna velicina.mislim da je trebao dobiti neko mjesto u zvijezdi bar jos koju godinu kao skaut za tk dobar je poznavaoc nizih liga i mogao bi time pomoci klubu...jos nesto ako je vec toliko u zvijezde mislim da je trebao ovdje zavrsiti karijeru a ne ici sada u gradinu ili neke druge klubove ovako je mogao na lijep nacin okaciti kopacke o klin
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nema veceg pesimiste i ublehasa na ovom forumu od maksi i zmajjj pa oni zive u zabludi jos nisu prebolili jovica vec kaljaju ime kuntica a halila jos zele preseliti u sarajevo,i jos ovaj boluje za djelmom pa ako nema skime ici u ribu icu ja stobom.upamtite ovaj post da ce umjesto svih igraca sto su otisli doci bolji a to cemo vidjeti sledece sezone na terenu...djelma nije ni jednu utakmicu rijesio jest dao par golova kada halil obide pet igraca i doda mu pa on sa metar da gol ja jos nisam vido da je djelma sa bar 16 metara uputio opasan sut po gol momak nema nage da sutne loptumaksi je napisao/la:Šuti zmajuBosanski zmaj je napisao/la:VOLJETI I NAVIJATI ZA KLUB KOJEG PREDVODI ZORAN KUNTIĆ - NEPROCJENIVO!
Bog nas je pogledao kada nam je poslao Kuntu!tako smo govorili za Jovića da je najveći gospodin u PL ,da se kandidovo Jovič za načelnika opštine dobio bi izbore prije Fadila Imširovića
tolko su treneri pokvarena roba da se bave svim i svačim od uzimanja procenta od igrača i menadžera do prodaje i kupovine utakmica.....Đelmić je moro ostat jer je to zaslužio igrama kolko nam je samo utakmica riješio al nekome je smeto
ili neko ima svog igrača umjesto Đelme.....
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
izgleda da je na onoj probnoj utakmici bio i semir music momak iz slobode sto je isao u man city na one probe,tako procita na jednom portalu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.