Roberto Mancini: I built current Manchester City team
Tako je Roberto! Tvojom slavom se neko drugo kiti!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
I Kolarov, mislim da je on na najbolji mogući način od svih igrača iskoristio dolazak Pellegrinija.Monolog je napisao/la:Uostalom, Pellegrini je uspio probuditi dva igrača (Nasri + Džeko), a ne treba zaboraviti ni da je Aguero bolji u odnosu na prethodnu sezonu, gdje je muku mučio sa povredama i nekonstantnošću.![]()

:Oadal je napisao/la:zasta oni igraju danas f.a cup jer oni igraju kao dva kupa u mojim ocima i ja nekontam koji je koji i zasto??/
Vidi se da imaš potencijal, posebno za ovu temu gdje se skupljaju tradicionalni fudbalski fanovi koji drže do pravih fudbalskih i životnih vrijednosti. Ovaj drugi kup igraju kao zagrijavanje, vidiš da su sve neki smiješni timovi iz druge i treće lige, nevažno takmičenje. Manchester United je npr. odmah prepoznao beskorisnost igranja ovog smiješnog kupića, tako da su namjerno ispali još u prošlom kolu.adal je napisao/la:zasta oni igraju danas f.a cup jer oni igraju kao dva kupa u mojim ocima i ja nekontam koji je koji i zasto??/
Tako i u Arsenalu pricaju vec 10 godina. Ja se iskreno nadam da ce sada United nastaviti pricu kako nista nije vazno sto se ne moze osvojiti.MoR je napisao/la:Vidi se da imaš potencijal, posebno za ovu temu gdje se skupljaju tradicionalni fudbalski fanovi koji drže do pravih fudbalskih i životnih vrijednosti. Ovaj drugi kup igraju kao zagrijavanje, vidiš da su sve neki smiješni timovi iz druge i treće lige, nevažno takmičenje. Manchester United je npr. odmah prepoznao beskorisnost igranja ovog smiješnog kupića, tako da su namjerno ispali još u prošlom kolu.adal je napisao/la:zasta oni igraju danas f.a cup jer oni igraju kao dva kupa u mojim ocima i ja nekontam koji je koji i zasto??/
Nisi skontao sarkazam u MoRovom postu... Vidis da ovaj lik "navijac" Chitya pojma nema sta je FA Cup, najstarije fudbalsko takmicenje... Ali bitno je da on komentarise i gledaj cuda bas na Chitijevoj temi...SamoZeljo je napisao/la:Tako i u Arsenalu pricaju vec 10 godina. Ja se iskreno nadam da ce sada United nastaviti pricu kako nista nije vazno sto se ne moze osvojiti.MoR je napisao/la:Vidi se da imaš potencijal, posebno za ovu temu gdje se skupljaju tradicionalni fudbalski fanovi koji drže do pravih fudbalskih i životnih vrijednosti. Ovaj drugi kup igraju kao zagrijavanje, vidiš da su sve neki smiješni timovi iz druge i treće lige, nevažno takmičenje. Manchester United je npr. odmah prepoznao beskorisnost igranja ovog smiješnog kupića, tako da su namjerno ispali još u prošlom kolu.adal je napisao/la:zasta oni igraju danas f.a cup jer oni igraju kao dva kupa u mojim ocima i ja nekontam koji je koji i zasto??/
Da se primjetiti radi na pakovanju ,,, a zna i ko je ciji navijac ko Mara gatara , da pokaze u jednom komentaru produktivnu vitovitu stranu.SamoZeljo je napisao/la:Skont'o sam ja, ali mister MoR je tu upoakov'o malo vise od sarkazma.
(ali da mu je komentar dobar, jeste)
Hinja je to, uvijek usput ujede malo.... na hinjaka.