Moderator/ica: GracanicaAA
svaka cast na svlacionicamaBihacSN je napisao/la:
U cetvrtak odluka.nebeskasila je napisao/la:Hocemo li dobiti bodove protiv viteza
Super vijesti. Samo naprijed raja. Ebo klub bez navijaca. Stanite uz klub i pomozite i forsirajte koliko god mozete.tropic je napisao/la:Krov rijesen, svlacionice pri kraju, jos da se Ismet sjeti isporuciti stolice...
Nova uprava rijesila oko 60 000km duga, mozda malo vise. Ja im kapu skidam, momci rade strasan posao.
tropic je napisao/la:Krov rijesen, svlacionice pri kraju, jos da se Ismet sjeti isporuciti stolice...
Nova uprava rijesila oko 60 000km duga, mozda malo vise. Ja im kapu skidam, momci rade strasan posao.
Ni meni nije jasno, pa nije onaj titov komunizam majku mu pa da se nista ne smije znati...nebeskasila je napisao/la:tropic je napisao/la:Krov rijesen, svlacionice pri kraju, jos da se Ismet sjeti isporuciti stolice...
Otkud vracaju dug? Kome ga vracaju? Otkud pare? Vise se nista ne zna. Za mene oni ne rade nista. Vise ni jedne novosti nema. Stranica na fb jedva i da radi ikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.