moraš bit punoljetanCautinho je napisao/la:Gdje treba potpisati?Hase10 je napisao/la:Dajte ljudi da Barbarez preuzme U21!
Od Vlade nema hljeba!!!!!
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: U-21, U-19, U-17
Prcić veceras od početka u kup utakmici
Iiii upravo ga zabipazzarac je napisao/la:Prcić veceras od početka u kup utakmici
bravo Sanjine, samo tako 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Čestitke Sanjinu !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Špikić odličan i dalje u dresu Širokog..nakon 2 gola Leotaru u prošlom kollu, zabio je i Čeliku u Zenici
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Čestitke Sanjinu !
ima l' negdje gol Prcića? 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Meni se cini da tekma nije bila na TV
Evo jutros hoču da napišem kritiku kako niko nije primjetio odlične nastupe Špikica u zadnje vrijeme kad naleti na ovaj post. U poslednjim tekmama se i napadački pokazuje, trenutno 1.stoper nase mlade repke.Kevin je napisao/la:Špikić odličan i dalje u dresu Širokog..nakon 2 gola Leotaru u prošlom kollu, zabio je i Čeliku u Zenici
da, još samo malo više prilike da daje Mariću i što je meni posebno žao Marković je skroz ispao..neznam zašto ali mora naći način Musa da ga vrati na lijevog beka...ništa bolji od njega nije Barišić..Zakarić igra dobro i igra stalno..a evo nameće se i ovaj golman Soldo, dečko vrhunski brani tako da i on može biti možda u budućnosti neka opcijavendeta87 je napisao/la:Evo jutros hoču da napišem kritiku kako niko nije primjetio odlične nastupe Špikica u zadnje vrijeme kad naleti na ovaj post. U poslednjim tekmama se i napadački pokazuje, trenutno 1.stoper nase mlade repke.Kevin je napisao/la:Špikić odličan i dalje u dresu Širokog..nakon 2 gola Leotaru u prošlom kollu, zabio je i Čeliku u Zenici
Ja koliko sam upratio trenutno u Širokom 4 potencijalnih za mlade repke: Špikić, Zakarić, Marić, Marković (nadam se da će izbaciti Barišića iz prvih 11), i neznam kakv je ovaj napadač Buhač?Kevin je napisao/la:da, još samo malo više prilike da daje Mariću i što je meni posebno žao Marković je skroz ispao..neznam zašto ali mora naći način Musa da ga vrati na lijevog beka...ništa bolji od njega nije Barišić..Zakarić igra dobro i igra stalno..a evo nameće se i ovaj golman Soldo, dečko vrhunski brani tako da i on može biti možda u budućnosti neka opcijavendeta87 je napisao/la:Evo jutros hoču da napišem kritiku kako niko nije primjetio odlične nastupe Špikica u zadnje vrijeme kad naleti na ovaj post. U poslednjim tekmama se i napadački pokazuje, trenutno 1.stoper nase mlade repke.Kevin je napisao/la:Špikić odličan i dalje u dresu Širokog..nakon 2 gola Leotaru u prošlom kollu, zabio je i Čeliku u Zenici
Špikić je reprezentativni kalibar, decko me stvarno sve vise odusevljava, defanziva na nivou, a ofanzivno prejak.
Svaka cast Širokom, izbaci najvise mladih i dobrih igraca.
Sada treba i sutnuti Jagodica.
Svaka cast Širokom, izbaci najvise mladih i dobrih igraca.
Sada treba i sutnuti Jagodica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
nisu potencijalni nego jesu reprezentativci.samo markovic nije pozivan u zadnjem a prije je stadardan bio.tu je jos Ivan Barišić napadač, a ovaj Buhač je tek izišao iz juniora..igrao je dobro skroz u juniorima, igra lijevo krilo .. ono što sam gledao jako dobar igrač..samo eto nije neke prilike još dobivao..malo me to smeta što igraju Kordić, J.Barišić i ostali stariji a mislim da nisu kvalitetniji puno od ovih mladih momaka i mora im se davat više prilike..vendeta87 je napisao/la: Ja koliko sam upratio trenutno u Širokom 4 potencijalnih za mlade repke: Špikić, Zakarić, Marić, Marković (nadam se da će izbaciti Barišića iz prvih 11), i neznam kakv je ovaj napadač Buhač?
Dade ga Spikic jucer, ne zna ni on kako.
Kad se vec ti mladji spominju, mali Gojkovic je vec sad zvijer.
U zadnje vrijeme je stalno u prvih 11, odlicno igra - ima visinu, snagu, zna s loptom. Znam da su on i ovaj Spikic svakako haveri iz u19 repke, tako da me ne bi cudilo da obojica doguraju daleko jer su jucer obojica izdominirali..i ne samo jucer(ovo za Gojkovica govorim, a vidim ni sa Spikicem nije drugacije..) 
Edit: A ovo ostalo od mladih u Celiku tanku..Popovic proljetos jeo po terenu, sad mu samopouzdanje nula u duel ne smije uci. Alispahic, Ribic ono malo sto su igrali nisu nesto Bog zna sta pokazali, Mesanovic se komotno moze vratiti u Slobodu nema njemu inostranstva sa ovakvim pristupim igri. Jedino jos Jakupovic nije los, u21 stoper..
Kad se vec ti mladji spominju, mali Gojkovic je vec sad zvijer.
Edit: A ovo ostalo od mladih u Celiku tanku..Popovic proljetos jeo po terenu, sad mu samopouzdanje nula u duel ne smije uci. Alispahic, Ribic ono malo sto su igrali nisu nesto Bog zna sta pokazali, Mesanovic se komotno moze vratiti u Slobodu nema njemu inostranstva sa ovakvim pristupim igri. Jedino jos Jakupovic nije los, u21 stoper..
Zadnja izmjena: fanatic, dana/u 31 okt 2013, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
Upravu si. Imamo par odličnih mladi igrača u našoj ligi samo da se ispravno razviju i naprave dobre karijere abd.fanatic je napisao/la:Dade ga Spikic jucer, ne zna ni on kako.![]()
Kad se vec ti mladji spominju, mali Gojkovic je vec sad zvijer.U zadnje vrijeme je stalno u prvih 11, odlicno igra - ima visinu, snagu, zna s loptom. Znam da su on i ovaj Spikic svakako haveri iz u19 repke, tako da me ne bi cudilo da obojica doguraju daleko jer su jucer obojica izdominirali..i ne samo jucer(ovo za Gojkovica govorim, a vidim ni sa Spikicem nije drugacije..)
To sam bas danas komentarisao. Do prije par godina nije bilo teoretske da u ekipi bude mladjih igraca, a sad sve vise dobijaju priliku sa 17-18 godina i vecina ih istu i iskoristi.vendeta87 je napisao/la:Upravu si. Imamo par odličnih mladi igrača u našoj ligi samo da se ispravno razviju i naprave dobre karijere abd.fanatic je napisao/la:Dade ga Spikic jucer, ne zna ni on kako.![]()
Kad se vec ti mladji spominju, mali Gojkovic je vec sad zvijer.U zadnje vrijeme je stalno u prvih 11, odlicno igra - ima visinu, snagu, zna s loptom. Znam da su on i ovaj Spikic svakako haveri iz u19 repke, tako da me ne bi cudilo da obojica doguraju daleko jer su jucer obojica izdominirali..i ne samo jucer(ovo za Gojkovica govorim, a vidim ni sa Spikicem nije drugacije..)
Upravu si fanatic, neznam da li si imao priliku gledati mladog Kuzmanovica iz Zvijezde momak je nevjerovatan a ima samo 17 godina.
Nisam gledao, ali sam cuo da mali bas razvaljujevendeta87 je napisao/la:Upravu si fanatic, neznam da li si imao priliku gledati mladog Kuzmanovica iz Zvijezde momak je nevjerovatan a ima samo 17 godina.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jeste na ES za francusko govorno podrucjedinozu je napisao/la:Meni se cini da tekma nije bila na TV
Trenutno korisnika/ca: Baboon, General505, guillermo, jasmin10, krkacina, mukydesign, random11, Scholl i 54 gosta.