FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
na 3,32 ofsajd ne postojeci selimovic
na 3,32 ofsajd ne postojeci selimovic
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Čestitke ekipi na još jednoj odličnoj partiji. Šteta samo što je ponestalo snage zadnjih 25 minuta. Željo je prekuc'o škutore definitivno i nema potrebe da se s njima prepiremo jer znamo mi svi dobro ko su oni i šta su. Sramota je da to uopšte igra ligu u kojoj je Željo.
Željo dobar, jedino onaj rezerva Ćolić definitivno ne zna. Ovoj ekipi samo fali pravi strijelac i niko ne bi proš'o ispod tri komada. Idemo dalje.
Željo dobar, jedino onaj rezerva Ćolić definitivno ne zna. Ovoj ekipi samo fali pravi strijelac i niko ne bi proš'o ispod tri komada. Idemo dalje.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ma kakvi ofsajdi kakvi bakraci... Ne mogu da vjerujem, suđenje ispod svakog nivoa... Niđe veze. Teško se iza golova vidi kad je ofsajd skoro nemoguće. Kad se napravi istok selim se tamo... 
P.S. Utiprao sam sebe ispod semafora pri radovanju kod gola haha ludilo

P.S. Utiprao sam sebe ispod semafora pri radovanju kod gola haha ludilo
Osim - drugo ime za Želju !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Glavni sudija je bio odlican, samo koja greskica.. Nas je UNISTIO svojim odlukama POMOCNI SUDIJA, koji nije dopustio 2,3, a mozda cak i 4 gola u mrezi malih hercegovaca... Bas me zanima kako se zove taj da ga zapamtim za sva vremena
On je bio toliko ofiran da je to cudo jedno, on je ponistio gol jer je digao zastavicu, on je sprijecio Selimovica, on nije svirao nama aute, ofsajde, 2,3 kornera, njima je svirao nepostojeci kad Guso ja mislim nije dotakao loptu, ali nisam siguran, itd...
Kako se zove taj pacenik ??? Eh na njega treba uputiti zvanicni protest, jer ako mogu svi, sto mi da sutimo, a jos imamo opravdane situacije, a ostali se jadaju na sudije dok tekma nije ni pocela, kukaju kako su majorizovani, sudija nam iz Sarajeva, kmeeeee... Pa onda mozda i nama u Sirokom bude ovakvo sudjenje...

Kako se zove taj pacenik ??? Eh na njega treba uputiti zvanicni protest, jer ako mogu svi, sto mi da sutimo, a jos imamo opravdane situacije, a ostali se jadaju na sudije dok tekma nije ni pocela, kukaju kako su majorizovani, sudija nam iz Sarajeva, kmeeeee... Pa onda mozda i nama u Sirokom bude ovakvo sudjenje...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 26 apr 2012, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ovdje neki pišu da im je drago što nije svirao penale. Boli me neka stvar šta drugi pričaju da li neko nekome štima ili ne. Svoje neuspjehe i onako traže u drugim ko ih j.ebe ba. Ovo se na Grbavici ne smije dešavati. Ovo je krađa neviđena. Nije stvar penala, poništenog gola, stvar je da je ovo polufinale kupa uefa. A kad odemo u Lišticu suđenje će još gore biti od ovoga. Nisu nam svirala penale u najmanju ruku sedam utakmica. Izgleda da nekome smetaju ovakvi rezultati, e zbog takvih mi ne možemo od sudija da složimo tri komada minum. Onaj u drugom poluvremenu šta je radio samo mahao i šta jeste i šta nije ofsajd.
Žaliti se na suđenje. Kad svi rade moramo i mi ..
Žaliti se na suđenje. Kad svi rade moramo i mi ..
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 26 apr 2012, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!
Mene je prvo poluvrijeme iznenadilo,nikada bolje odigrano.
Za ovaj pogodak ponisteni i ovu ofside situaciju nemam komentar,osteceni smo,al sta ces !
Nemam sumnje da cemo uzeti kup uz onakav pristup i zalaganje!
Patric Nyema je pokazao kako se gine,covjek trci 120%
Za ovaj pogodak ponisteni i ovu ofside situaciju nemam komentar,osteceni smo,al sta ces !
Nemam sumnje da cemo uzeti kup uz onakav pristup i zalaganje!
Patric Nyema je pokazao kako se gine,covjek trci 120%
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Kad već spominjete Patricka, on neće igrati u revanšu zbog žutih kartona...
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Steta,gine na terenu!GaetanoScirea je napisao/la:Kad već spominjete Patricka, on neće igrati u revanšu zbog žutih kartona...
-
- Kontakt:
mislim da grijesis, da se kod nas ti kartoni iz kupa ciste u premijer ligiGaetanoScirea je napisao/la:Kad već spominjete Patricka, on neće igrati u revanšu zbog žutih kartona...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Čiste crveni, ali ne i žuti, ne znam, možda i griješim.
Uglavnom neki dan se pričao o tome kome prijeti suspnezija, a Nyema je bio jedan od tih igrača.
Normalno bilo bi odlično kad Nyema recimo ne bi igrao protiv Slobode, a bio bi na raspolaganju na revanšu.

Uglavnom neki dan se pričao o tome kome prijeti suspnezija, a Nyema je bio jedan od tih igrača.
Normalno bilo bi odlično kad Nyema recimo ne bi igrao protiv Slobode, a bio bi na raspolaganju na revanšu.
Volim te, Željo!
kako onaj jedan rece kmeee kmeee.sad vidite kako je drugima kad ih pokradu a mi vicemo vicemo ali niko ne cuje ili ne zeli da cuje.daleko je ovo od dobrog sudjenja sve zajedno.malo su nam bacili kost da se ponadamo al princip je isti
jel kaznjen beslija zbog gazenja?
Ja cu duplu, a sta ces ti?fredi je napisao/la:kako onaj jedan rece kmeee kmeee.sad vidite kako je drugima kad ih pokradu a mi vicemo vicemo ali niko ne cuje ili ne zeli da cuje.daleko je ovo od dobrog sudjenja sve zajedno.malo su nam bacili kost da se ponadamo al princip je isti
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
odgledah klip, poništen vam je čist gol
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
kevine, ti si fakat pošten lik, onako inače 

Ocigledno je da smo bolji od Sirokog ali me ovo suđenje zabrinjava, pa ono sinoc je bilo kriminalno, ponisten cist go
jos par nepostojeci ofsajda u situaciji kada igrac jedan na jedan sa golmanom.Mene samo strah dole u sirokom suđenja neki penal ili nesto slicno jer nevidim da nam mogu zabiti dva a neprimiti ni jedan.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
ma bit ce ok suđenje ovdje, nemaš brige..kad ste imali ovdje loše suđenje, ili bilo tko?BLU SKY je napisao/la:Ocigledno je da smo bolji od Sirokog ali me ovo suđenje zabrinjava, pa ono sinoc je bilo kriminalno, ponisten cist gojos par nepostojeci ofsajda u situaciji kada igrac jedan na jedan sa golmanom.Mene samo strah dole u sirokom suđenja neki penal ili nesto slicno jer nevidim da nam mogu zabiti dva a neprimiti ni jedan.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
nea sta dubokoumnohamo_pipa je napisao/la: Ja cu duplu, a sta ces ti?
Samo se crveni ciste u prvenstvu zbog zutih nece igrati u revansu.Cestitke igracima na pobjedi a i Sirokom na izuzetno korektnoj igri.Bit ce tesko u revansu jer Siroki je stvarno dobra ekipa ali ako Bog da uzecemo i kup.
Isto tako cestitke navijacima na navijanju bez ijednog nacionalnog istupa i sto pokazuju drugima da je stadion mjesto za sportski dogadjaj a ne za ispoljavanje nacionalizma i politickih uvjerenja.
Isto tako cestitke navijacima na navijanju bez ijednog nacionalnog istupa i sto pokazuju drugima da je stadion mjesto za sportski dogadjaj a ne za ispoljavanje nacionalizma i politickih uvjerenja.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
ma mene samo nervira a mislim da je vec neko rekao to sto takav se pritisak stvori oko sudija od strane protivnicke ekipe kad zeljo igra nije samo to za siroki nego opcenito i to stvarno prelazi granice normale , ok ponistili nam go i svirali par nepostojecih ofsajda desava se ,sudija pogrijesio i pomiricu se stim al nedo boze da je bilo obrnuto kakav bi to rafal bio na nas , osim stima bla bla bla , sto se tekme tice drugo smo odigrali kriminalno ne toliko u odbrani koliko u napadu al eto u siroki po kup 

fredi je napisao/la:nea sta dubokoumnohamo_pipa je napisao/la: Ja cu duplu, a sta ces ti?
Pa na tvoj post dubokoumnije ne moze.
Osim tog pitanja za Besliju, sto i mene zanima.
STRASNI ZELJEZNICAR
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.