To sto igraci ne dolaze kada mi hocemo,i koga mi hocemo ne znaci da si ti mnogo pametan.carapa je napisao/la:Da dodju svi navedeni opet nismo nista napravili jer si zamjenio 3-4 igraca iz prve postave sa drugim igracima i na istom smo. Znaci nikakav upgrade na proslu sezonu.adnan27 je napisao/la:kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose
I mene zivo zanima koja od ovih imena su "pojacanje koje jos niko nije doveo u PL", moze neko objasniti?
Solinas Do jucer ti je bila prica cekajte 2 3 dana kakva pojacanja dolaze bla bla, danas pises ma mi vec imamo ekipu za Evropu, sta ce biti sutra? Opstanak mila majka.
Prestanite braniti svaki potez Azmira jer kao i svi mi i on je covjek i grijesi,a bogami hoce i slagat.
Naravno da ce doci igraci neki su i zavrseni.
Gledajuci Ahmetov ucinak u napadu na proljece da i ja potpisem bio bi pojacanje. .tako da ko god potpise nisi nista slabiji.
Zamjenu Perici smo doveli....imas jos nekih pitanja.
7,8 igraca je u pregovorima 3,4 ce doci...sigurno.
To sto mi hocemo odma sada neke zvijezde ne znaci da nece doci,jako poznato lice nogometno.
Zasto izvrces moje rijeci rekao sam Sloboda ce biti u vrhu i boriti se za evropu,samim tim i titulu.
I sada smo pa nebi trofeja.
Smanjite dozivljaje.