Pa tu tekmu ih sigurno sarajevo nije nadigralo bilo je egal, i remi bi bio najpravedniji, tuzlacima se povrijedio napadac i poslije niko nije imao iskoristi brojne sanse koje su imali i tu tekmu sigurno nisu zasluzili poraz posebno ne od 3 razlike, ja samo kazem objektivno jer sam gledo sve tri vase tekme, i u svakoj je protivnik bio bolja ekipa, uz malo srece, volje i Pavlovica na golu ste dosli do bodova u tim utakmicamaprisonbreak je napisao/la:Vidis i Kovacevic je po mnogima protiv Slobode bio u timu kola, jel to znaci da je Sloboda nadigrala Sarajevo?irfo je napisao/la:Pa ako je golman najbolji igrac vec 3 kola to znaci da je ekipa bila nadigrana u sve tri tekmeredbull93 je napisao/la:Pavlovic u timu kola evo vec 3. kolo i pitas se zasto je bolji. Ne bi slozio sa ovim gore da je odbrana Čelika klimava, u 3. kola samo 1 primljen gol i to iz penala.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pavlovic da nije imao sukob sa navijacima bio bi jos orvi golman sarajeva, to da je bolji golman u tri kola jeste, al tri. Kontate razliku, a to sto je imao vise posla, pa jaci su rivali bili.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Sarajevo ih nadigralo, uz dosta prilika Slobode, otvorilo se par puta.
Da se razumijemo bilo je dosta prilika za postizanje gola Celika, pogotovo protiv Sarajeva.
Sirokibi Velez pa i ne bas koliko se predstavlja.
Dalje, od 30 do 85 Celik je protiv Veleza imao cijelo vrijeme posjed lopte, a to ko ne vidi zaboli me cuna.
Vi protiv Borca ste izgledali ocajno, Mladost 100% ne bi dobili da nije izasao drugi stoper, i drugu ekipu Zrinjskog ste dobili i to ne bas lagano, baprimjer taj isti Velez je imao 5-6 jakih prilika protiv Zrinjskog.
Da se razumijemo bilo je dosta prilika za postizanje gola Celika, pogotovo protiv Sarajeva.
Sirokibi Velez pa i ne bas koliko se predstavlja.
Dalje, od 30 do 85 Celik je protiv Veleza imao cijelo vrijeme posjed lopte, a to ko ne vidi zaboli me cuna.
Vi protiv Borca ste izgledali ocajno, Mladost 100% ne bi dobili da nije izasao drugi stoper, i drugu ekipu Zrinjskog ste dobili i to ne bas lagano, baprimjer taj isti Velez je imao 5-6 jakih prilika protiv Zrinjskog.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Znači Sarajevo je ubilo brašno u Čeliku a završilo 0-0 al zato nije nadigralo Slobodu a završilo 3-0 

Dobrodosli.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne znam koji se k... raspravljate, zeljino je sve najbolje, kad su cevapi kod zelje najbolji ne vidim zasto sve ostalo ne bi bilo. Oni ti ga dodju nesto priblizno nebeskom narodu
Da, zar je tesko skontat da se moze desit da iskoristis svoje sanse i da i ne iskoristis?chily-rz je napisao/la:Znači Sarajevo je ubilo brašno u Čeliku a završilo 0-0 al zato nije nadigralo Slobodu a završilo 3-0
-
- Kontakt:
Ma najgori smo, sve nam je loše, al od večeras smo 1. na tabeli. Eto, može tako.
Welcome to Chernobyl.
Welcome to Chernobyl.

- prisonbreak
- Kontakt:
Vala bas, najgori smo, trebali smo biti zadnji, dodjite pobjedite i cao.
Pa kako će ih iskoristiti kad imaju nakog Guzinu u napadu, ne zna lik, može do sutra u šansama da se nalazi, i to je odraz (ne)kvaliteta napadača..irfo je napisao/la: Da, zar je tesko skontat da se moze desit da iskoristis svoje sanse i da i ne iskoristis?
U ostalom prvo poluvrijeme je bilo egal, možda je Čelik bio i za nijansu bolji, u drugom je bio pad u igri gdje se uvukla neka nervoza u Čelikovoj ekipi, pola šansi je plod loše predaje lopte, pa Isić im u tridesetoj sekundi drugog poluvremena lošim pasom otvara jedu od boljih šansi a ovdje neko spominje fizičku spremu.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Samo objektivno da si pogledao obje utakmice vidio bi. Sve ono sto su Tatar i Guzina promasili protiv vas, protiv nas je uslo uz greske odbrane. S druge strane mi smo imali 2-3 100% sanse gdje ih je Kovacevic izvukao i to je to.irfo je napisao/la:Da, zar je tesko skontat da se moze desit da iskoristis svoje sanse i da i ne iskoristis?chily-rz je napisao/la:Znači Sarajevo je ubilo brašno u Čeliku a završilo 0-0 al zato nije nadigralo Slobodu a završilo 3-0
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ne vidim da iko govori da ste najgori
kod vas izgleda ne postoji sredina
Solidna ste ekipa, nece se opstanak dovesti u pitanje, ali nemate kvalitet da se ukljucite u borbu za Evropu, uglavnom vidjet ce te veceras, ovo uopste ne govorim navijacki vec objektivno.

Solidna ste ekipa, nece se opstanak dovesti u pitanje, ali nemate kvalitet da se ukljucite u borbu za Evropu, uglavnom vidjet ce te veceras, ovo uopste ne govorim navijacki vec objektivno.
A eto Željo je neka ekipa da vas se neko plaši, pa Zec i Štilić da su mogli ostati vani i ostali bi, ne bi se vratili da lutvi hlade ja.ja garant, penzionerskom društvu iz Banjaluke na domačem terenu niste zabili gol i sad ste kao neki favoriti u Zeniciirfo je napisao/la: Ne vidim da iko govori da ste najgorikod vas izgleda ne postoji sredina

Slab si analiticar 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nemam namjeru da se spustam na tvoj nivo, a evo ti dajem priliku da sto bi rekli englezi "put your money where your mouth is".chily-rz je napisao/la:A eto Željo je neka ekipa da vas se neko plaši, pa Zec i Štilić da su mogli ostati vani i ostali bi, ne bi se vratili da lutvi hlade ja.ja garant, penzionerskom društvu iz Banjaluke na domačem terenu niste zabili gol i sad ste kao neki favoriti u Zeniciirfo je napisao/la: Ne vidim da iko govori da ste najgorikod vas izgleda ne postoji sredina
U avatar 7 dana, ako vi pobjedite ti meni, ako mi onda ja tebi, x nista nikom.
Ili ako ne zelis ti moze neko drugi iz Zenice.
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 10 avg 2019, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ja iskren da vam budem, bez da se neko ljuti ili nesto, meni Zeljo nije za prva 3 mjesta pa nek prica ko sta hoce. Doveli 2-3 igraca u prvu postavu, a ostavili onaj hamelj od prosle sezone koji su izgubili 6 tekmi za redom. Ne znam na cemu gradite toliko samopouzdanje, ali dobro...
Svejedno raduje da se nas fudbal napokon malo izdigao i da ce biti pravi spektakl. Nadam se da ce svi uzivati, a ko bude bolji nek pobijedi
Svejedno raduje da se nas fudbal napokon malo izdigao i da ce biti pravi spektakl. Nadam se da ce svi uzivati, a ko bude bolji nek pobijedi

- prisonbreak
- Kontakt:
Mi ipak mislimo da se mozemo ukljuciti za to 4 mjesto, jer ce neko kup osvojiti od Zrinjskog i Sarajeva. Mi ipak mislimi da ni Zeljo a pogotovo Siroki nidu pun9 kvalitetniji od nas, i tu vidimo svoju sansu.
Ne najavljujemo titulu, kao sto je vi najavkjujete.
Ne najavljujemo titulu, kao sto je vi najavkjujete.
-
- Kontakt:
Oblizi mi liniju suneta alirfo je napisao/la:Ne vidim da iko govori da ste najgorikod vas izgleda ne postoji sredina
OBJEKTIVNO
Odbijam vjerovati da je ovo nacin razgovora vecine celikovih navijacaconvict3583 je napisao/la:Oblizi mi liniju suneta alirfo je napisao/la:Ne vidim da iko govori da ste najgorikod vas izgleda ne postoji sredina
OBJEKTIVNO

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.