Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la LjoZee » 10 avg 2019, 13:18

Sve pretvorite u nekakva vrijedjanja, svadje. Boze sacuvaj. Treba da sad psujem nekog jer misli da cemo negdje dolje na tabeli zavrsiti. :crazy:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 avg 2019, 13:19

prisonbreak je napisao/la:Mi ipak mislimo da se mozemo ukljuciti za to 4 mjesto, jer ce neko kup osvojiti od Zrinjskog i Sarajeva. Mi ipak mislimi da ni Zeljo a pogotovo Siroki nidu pun9 kvalitetniji od nas, i tu vidimo svoju sansu.
Ne najavljujemo titulu, kao sto je vi najavkjujete.
Siroki djeluje slabo ove godine,bit ce borba izmedu njih i vas za 4.mjesto mada ce se vjerovatno jos neko ukljucit
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 avg 2019, 13:21

Siroki se bas slabo spominje po ovim portalima u zadnje vrijeme za neke informacije. Haman i zaboravis da se takmice.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 avg 2019, 13:21

BosniaBoston je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Mi ipak mislimo da se mozemo ukljuciti za to 4 mjesto, jer ce neko kup osvojiti od Zrinjskog i Sarajeva. Mi ipak mislimi da ni Zeljo a pogotovo Siroki nidu pun9 kvalitetniji od nas, i tu vidimo svoju sansu.
Ne najavljujemo titulu, kao sto je vi najavkjujete.
Siroki djeluje slabo ove godine,bit ce borba izmedu njih i vas za 4.mjesto mada ce se vjerovatno jos neko ukljucit
Los je Siroki definitivno, al mogla bi se sigurno jos neka ekipa izdvojiti. Vidjet cemo sta ce biti.
Meni ce biti i Zelju zanimljivo pratiti, jer ste fizicki dobro sredjeni, al mislim da niste kandidat za titulu, samo zbog kvalitrta.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 avg 2019, 13:22

irfo je napisao/la:Ne vidim da iko govori da ste najgori :? kod vas izgleda ne postoji sredina
Solidna ste ekipa, nece se opstanak dovesti u pitanje, ali nemate kvalitet da se ukljucite u borbu za Evropu, uglavnom vidjet ce te veceras, ovo uopste ne govorim navijacki vec objektivno.
Ako vi možete da se nadate tituli, što se Čelik ne bi nadao Evropi?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 avg 2019, 13:24

Svako ima pravo da se nada za sta zeli, a sta ce na kraju biti Bog zna :D

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 avg 2019, 13:24

SarajevoJeBordo je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ne vidim da iko govori da ste najgori :? kod vas izgleda ne postoji sredina
Solidna ste ekipa, nece se opstanak dovesti u pitanje, ali nemate kvalitet da se ukljucite u borbu za Evropu, uglavnom vidjet ce te veceras, ovo uopste ne govorim navijacki vec objektivno.
Ko kaze da se ne mogu nadati? Ja sam samo iznio svoje misljenje da nemaju kvalitet, pa valjda je forum za raspravu i razmjenu misljenja, ovdje kazes nemate kvalitet odmah te napadnu sa uvredama ljudi :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 avg 2019, 13:26

Ne zaboraviti !

Ne oprostiti !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2019, 13:28

Ne znam samo koji si ti stručnjak da bi te neko uzimao za ozbiljno, vi titulu možete samo namjestiti, pošteno niste nikad ni uzimali.

A za opkladu nije frka al da podignemo ulog, ako Željo dobije ide moja odjava s foruma a ako Čelik dobije ti možeš i na lobotomiju sa drugovima.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 10 avg 2019, 13:30

telo vrelo poput Sahare

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 avg 2019, 13:30

irfo je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Ko kaze da se ne mogu nadati? Ja sam samo iznio svoje misljenje da nemaju kvalitet, pa valjda je forum za raspravu i razmjenu misljenja, ovdje kazes nemate kvalitet odmah te napadnu sa uvredama ljudi :lol:
Imaju na svom terenu kvalitet da te skupo košta kocka u avatar. Sezona je previše duga da se zna ko ima kvalitet za šta. Npr. Borac je uvijek dobro startao, skupi para, da Dodik, dođe nekih polovnjaka iz Srbije, onda na proljeće im upitno odigravanje dok ne izmire dugove. Zato kažem teško je reći ko je za šta. Al Čelik najbolje koristi prednost domaćeg terena bez obzira ko im obuče dres.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 avg 2019, 13:31

chily-rz je napisao/la:Ne znam samo koji si ti stručnjak da bi te neko uzimao za ozbiljno, vi titulu možete samo namjestiti, pošteno niste nikad ni uzimali.

A za opkladu nije frka al da podignemo ulog, ako Željo dobije ide moja odjava s foruma a ako Čelik dobije ti možeš i na lobotomiju sa drugovima.
Posto si ovdje od 2010 ne zelim da prestanes pisati, ako zelis moze na 2 sedmice

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2019, 13:33

Hajd neka bude onda do izbora za kantu godine, da mogu đetiću glas dat ako zijanimo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 avg 2019, 13:35

@irfo popusimo li znaj da cemo ti Stanica fino oplesti na temi, a neces ga moci braniti :lol:
Ne rizikuj :lol:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 avg 2019, 13:36

Al meni ce biti ludilo ak zavrsi remi, svako na svojoj temi pametuje, isto kao protiv Sarajeva :rol:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 avg 2019, 13:37

LjoZee je napisao/la:@irfo popusimo li znaj da cemo ti Stanica fino oplesti na temi, a neces ga moci braniti :lol:
Ne rizikuj :lol:
Opusteno, necemo popusit :mrgreen:
chily-rz je napisao/la:Hajd neka bude onda do izbora za kantu godine, da mogu đetiću glas dat ako zijanimo.
Moze u avatar do izbora, ne zelim da prestanes pisat po forumu kazem ti opet, kakve imam fajde od toga? Zelim da ti ukrasim profil sa plavom slikom i da nastavis pisati na Celikovoj temi

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 avg 2019, 13:39

prisonbreak je napisao/la:Al meni ce biti ludilo ak zavrsi remi, svako na svojoj temi pametuje, isto kao protiv Sarajeva :rol:
Sto onaj nije zabio onu sansu, sto onaj drugi nije fino centrirao :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2019, 13:40

irfo je napisao/la: Moze u avatar do izbora, ne zelim da prestanes pisat po forumu kazem ti opet, kakve imam fajde od toga? Zelim da ti ukrasim profil sa plavom slikom i da nastavis pisati na Celikovoj temi
Ajde neka bude u avatar i pisanje na ovoj i temi pl prepucavanja bar mjesec dana da se odmorim od tvojih prognoza a što se mene tiće na ostalim piši, vašu temu i onako ne čitam.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 10 avg 2019, 13:41

Irfo, koje su to ekipe toliko kvalitetnije od nas ? Ko to ima kvalitet da je nedodirljiv na tim pozicijama za evropu ?

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 10 avg 2019, 13:42

irfo je napisao/la:
convict3583 je napisao/la:
Oblizi mi liniju suneta al
OBJEKTIVNO
Odbijam vjerovati da je ovo nacin razgovora vecine celikovih navijaca :crazy:
Hoces vaseg dokurca pisanje da ti postavim? Da li ces onda odbijati vjerovati? :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.