Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve pretvorite u nekakva vrijedjanja, svadje. Boze sacuvaj. Treba da sad psujem nekog jer misli da cemo negdje dolje na tabeli zavrsiti. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Siroki djeluje slabo ove godine,bit ce borba izmedu njih i vas za 4.mjesto mada ce se vjerovatno jos neko ukljucitprisonbreak je napisao/la:Mi ipak mislimo da se mozemo ukljuciti za to 4 mjesto, jer ce neko kup osvojiti od Zrinjskog i Sarajeva. Mi ipak mislimi da ni Zeljo a pogotovo Siroki nidu pun9 kvalitetniji od nas, i tu vidimo svoju sansu.
Ne najavljujemo titulu, kao sto je vi najavkjujete.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Siroki se bas slabo spominje po ovim portalima u zadnje vrijeme za neke informacije. Haman i zaboravis da se takmice.
- prisonbreak
- Kontakt:
Los je Siroki definitivno, al mogla bi se sigurno jos neka ekipa izdvojiti. Vidjet cemo sta ce biti.BosniaBoston je napisao/la:Siroki djeluje slabo ove godine,bit ce borba izmedu njih i vas za 4.mjesto mada ce se vjerovatno jos neko ukljucitprisonbreak je napisao/la:Mi ipak mislimo da se mozemo ukljuciti za to 4 mjesto, jer ce neko kup osvojiti od Zrinjskog i Sarajeva. Mi ipak mislimi da ni Zeljo a pogotovo Siroki nidu pun9 kvalitetniji od nas, i tu vidimo svoju sansu.
Ne najavljujemo titulu, kao sto je vi najavkjujete.
Meni ce biti i Zelju zanimljivo pratiti, jer ste fizicki dobro sredjeni, al mislim da niste kandidat za titulu, samo zbog kvalitrta.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako vi možete da se nadate tituli, što se Čelik ne bi nadao Evropi?irfo je napisao/la:Ne vidim da iko govori da ste najgorikod vas izgleda ne postoji sredina
Solidna ste ekipa, nece se opstanak dovesti u pitanje, ali nemate kvalitet da se ukljucite u borbu za Evropu, uglavnom vidjet ce te veceras, ovo uopste ne govorim navijacki vec objektivno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Svako ima pravo da se nada za sta zeli, a sta ce na kraju biti Bog zna 

Ko kaze da se ne mogu nadati? Ja sam samo iznio svoje misljenje da nemaju kvalitet, pa valjda je forum za raspravu i razmjenu misljenja, ovdje kazes nemate kvalitet odmah te napadnu sa uvredama ljudiSarajevoJeBordo je napisao/la:Ako vi možete da se nadate tituli, što se Čelik ne bi nadao Evropi?irfo je napisao/la:Ne vidim da iko govori da ste najgorikod vas izgleda ne postoji sredina
Solidna ste ekipa, nece se opstanak dovesti u pitanje, ali nemate kvalitet da se ukljucite u borbu za Evropu, uglavnom vidjet ce te veceras, ovo uopste ne govorim navijacki vec objektivno.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne zaboraviti !
Ne oprostiti !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne znam samo koji si ti stručnjak da bi te neko uzimao za ozbiljno, vi titulu možete samo namjestiti, pošteno niste nikad ni uzimali.
A za opkladu nije frka al da podignemo ulog, ako Željo dobije ide moja odjava s foruma a ako Čelik dobije ti možeš i na lobotomiju sa drugovima.
A za opkladu nije frka al da podignemo ulog, ako Željo dobije ide moja odjava s foruma a ako Čelik dobije ti možeš i na lobotomiju sa drugovima.
telo vrelo poput Sahare
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Imaju na svom terenu kvalitet da te skupo košta kocka u avatar. Sezona je previše duga da se zna ko ima kvalitet za šta. Npr. Borac je uvijek dobro startao, skupi para, da Dodik, dođe nekih polovnjaka iz Srbije, onda na proljeće im upitno odigravanje dok ne izmire dugove. Zato kažem teško je reći ko je za šta. Al Čelik najbolje koristi prednost domaćeg terena bez obzira ko im obuče dres.irfo je napisao/la:Ko kaze da se ne mogu nadati? Ja sam samo iznio svoje misljenje da nemaju kvalitet, pa valjda je forum za raspravu i razmjenu misljenja, ovdje kazes nemate kvalitet odmah te napadnu sa uvredama ljudiSarajevoJeBordo je napisao/la:Ako vi možete da se nadate tituli, što se Čelik ne bi nadao Evropi?irfo je napisao/la:Ne vidim da iko govori da ste najgorikod vas izgleda ne postoji sredina
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Posto si ovdje od 2010 ne zelim da prestanes pisati, ako zelis moze na 2 sedmicechily-rz je napisao/la:Ne znam samo koji si ti stručnjak da bi te neko uzimao za ozbiljno, vi titulu možete samo namjestiti, pošteno niste nikad ni uzimali.
Hajd neka bude onda do izbora za kantu godine, da mogu đetiću glas dat ako zijanimo.
@irfo popusimo li znaj da cemo ti Stanica fino oplesti na temi, a neces ga moci braniti
Ne rizikuj

Ne rizikuj

- prisonbreak
- Kontakt:
Al meni ce biti ludilo ak zavrsi remi, svako na svojoj temi pametuje, isto kao protiv Sarajeva 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Opusteno, necemo popusitLjoZee je napisao/la:@irfo popusimo li znaj da cemo ti Stanica fino oplesti na temi, a neces ga moci braniti![]()
Ne rizikuj

Moze u avatar do izbora, ne zelim da prestanes pisat po forumu kazem ti opet, kakve imam fajde od toga? Zelim da ti ukrasim profil sa plavom slikom i da nastavis pisati na Celikovoj temichily-rz je napisao/la:Hajd neka bude onda do izbora za kantu godine, da mogu đetiću glas dat ako zijanimo.
Sto onaj nije zabio onu sansu, sto onaj drugi nije fino centriraoprisonbreak je napisao/la:Al meni ce biti ludilo ak zavrsi remi, svako na svojoj temi pametuje, isto kao protiv Sarajeva

Ajde neka bude u avatar i pisanje na ovoj i temi pl prepucavanja bar mjesec dana da se odmorim od tvojih prognoza a što se mene tiće na ostalim piši, vašu temu i onako ne čitam.irfo je napisao/la: Moze u avatar do izbora, ne zelim da prestanes pisat po forumu kazem ti opet, kakve imam fajde od toga? Zelim da ti ukrasim profil sa plavom slikom i da nastavis pisati na Celikovoj temi
-
- Kontakt:
Irfo, koje su to ekipe toliko kvalitetnije od nas ? Ko to ima kvalitet da je nedodirljiv na tim pozicijama za evropu ?
Hoces vaseg dokurca pisanje da ti postavim? Da li ces onda odbijati vjerovati?irfo je napisao/la:Odbijam vjerovati da je ovo nacin razgovora vecine celikovih navijacaconvict3583 je napisao/la:Oblizi mi liniju suneta alirfo je napisao/la:Ne vidim da iko govori da ste najgorikod vas izgleda ne postoji sredina
OBJEKTIVNO

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.