Pantelija je napisao/la:Idete li na svIJetsko....sunce vam nepsimeno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pantelija je napisao/la:Idete li na svIJetsko....sunce vam nepsimeno
Ko je nepismen?wobly92 je napisao/la:Pa zašto ste toliko nepismeni, koji je ovo put da se blamirate ovako, više nije ni smiješno...
Slažem se da je nepismen ko je ovo pisao, ali stavljati sve u isti koš?skoroalen je napisao/la:Ma Vukovi s Otoke su nepismeni, oni su pisali ove parole.
Nisi upoznat ko je pisao ove transove?Virtu4l je napisao/la:Ko je nepismen?wobly92 je napisao/la:Pa zašto ste toliko nepismeni, koji je ovo put da se blamirate ovako, više nije ni smiješno...
Naravno da ne, al' sumnjam da prosječni navijač može napisat' parolu na četiri "čaršafa" i okačit je na ogradu na Grbavici.Virtu4l je napisao/la:Slažem se da je nepismen ko je ovo pisao, ali stavljati sve u isti koš?skoroalen je napisao/la:Ma Vukovi s Otoke su nepismeni, oni su pisali ove parole.
Itekako sam upoznat.wobly92 je napisao/la: Nisi upoznat ko je pisao ove transove?
Definiši mi prosječnog navijača molim te.skoroalen je napisao/la:Naravno da ne, al' sumnjam da prosječni navijač može napisat' parolu na četiri "čaršafa" i okačit je na ogradu na Grbavici.
Ja nisam mislio da se može mahat satarom po Vipu.skoroalen je napisao/la:Naravno da ne, al' sumnjam da prosječni navijač može napisat' parolu na četiri "čaršafa" i okačit je na ogradu na Grbavici.Virtu4l je napisao/la:Slažem se da je nepismen ko je ovo pisao, ali stavljati sve u isti koš?skoroalen je napisao/la:Ma Vukovi s Otoke su nepismeni, oni su pisali ove parole.
Fino se vidi i gdje je spajano, to je uzrok ovog ispada!skoroalen je napisao/la:Ma tu je parola iz dva dijela, pa nisu lijepo sastavili.![]()
Mislio sam na pojedinca sa sjevera/istoka Grbavice, i općenito na momke koji nisu uključeni u rad vaše grupe i tribine. Ja lično nemam nikakvo učešće u radu Hz i naravno da ja ne mogu napisat parolu, donijet je na Koševo i postavit tako da ona izražava stav navijača FKS.Virtu4l je napisao/la:Definiši mi prosječnog navijača molim te.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.