FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
@Brnjo
Vjerovatno da završi transfer u vezi braće Šarbini.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mislim da dogovaraju utakmicu za stotu godišnjicu Hajduka. 

Monolog je napisao/la:@Brnjo

vjerovatno i to, a i odmor ... mada ce to vjerovatno biti rijesenosBosco je napisao/la:Mislim da dogovaraju utakmicu za stotu godišnjicu Hajduka.
buraz nemoj da brines - proradice on kad bude najpotrebnijeBrnjoo je napisao/la:jadni Messidok drugi zabijaju njemu lopta nece u gol.. stativa, precka, precka, stativa

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dobro ova djeca igraju
mogo bi koji ostat u prvom timu, kao npr. JDS, thiago, v.sanchez, muniesa, ima potencijala samo im treba davat po 10 minuta ovu sezonu sljedece bi moglo biti nesto od njih.

Zadnja izmjena: Totti, dana/u 09 avg 2010, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Grande Totti
IbraKadabranidjo_barca je napisao/la:Zavrsena je i ova utakmica.Pobjeda od 3-0,dosta dobro su igrali ovi momci.
[youtube][/youtube]

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Barca u srcu
- Kontakt:
Stvarno bi Guardiola ove mlade mogao bar u kupu i u slabijim ligaškim utakmicama forisrati, stavljati ih da igraju, da im podigne moral.
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 09 avg 2010, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Naravno,i ja sam za to.Pise se ovih dana da ce vjerovatno JDS i Fontas biti prebaceni u prvi tim.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
koje pozicije igrajunidjo_barca je napisao/la:Naravno,i ja sam za to.Pise se ovih dana da ce vjerovatno JDS i Fontas biti prebaceni u prvi tim.
- nidjo_barca
- Kontakt:
JDS veznjak,Fontas stoper.Brnjoo je napisao/la:koje pozicije igrajunidjo_barca je napisao/la:Naravno,i ja sam za to.Pise se ovih dana da ce vjerovatno JDS i Fontas biti prebaceni u prvi tim.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Jan der Sar se nece naigrati previse ako upane medju veznjake...

- nidjo_barca
- Kontakt:
A jbg,normalno da nece,al sam siguran da ce dobijati sanse ko god da se prebaci.
HAHA,extra slika
HAHA,extra slika

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Dobro bi bilo ako dogovore prijateljsku sa Hajdukom, bila bi to jedinstvena prilika za nas navijace da pogledamo uzivo Barcu na djelu 

Grande Totti
to je vec odavno dogovoreno - imaces priliku uzivo 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Imat ce ako bude medju onih 25 000 sretnika. A sanse za to da dobije tu istu kartu iste su ko sto cu ja **** Pamelu Anderson.bparena je napisao/la:to je vec odavno dogovoreno - imaces priliku uzivo
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Samo neka dodzu - a ja sam maltene gledao Barselonu u Zenici ali u Spanskim dresovima - jos uvijek mi letaju slike Inijeste pred nasim sesnaestercom. I tacno je to - ko to uzivo ne vidi nemoze ni blizu skontat kako su to beton igraci. Pratim covjeka kako nam voza odbranu a lopta u njihovom sesnaestercu. A kada dobije loptu tip vuce i lomi trojicu igraca a ako primjeti da gubi kontrolu onda se s loptom seli na aut liniju i tu je ili faul ili aut za njih. Monstrumi od fudbalera s mozgom. Milina za gledat i nikoga onda vise ne interesuje rezultat jer znas da nemas sansi. Toj ekipi tesko ko moze parirat.
Izgleda da je sve već dogovoreno u vezi transfera Ozila u Barcu....Odšteta je oko 12 mil €, a Ozil je pristao na četverogodišnji ugovor...
http://transfermarkt.de/de/wechsel-von- ... 44076.html
http://transfermarkt.de/de/wechsel-von- ... 44076.html
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Evo i ja sam jutros isto nasao:
Mesut Özil sve je bliže Barceloni. Nakon što je propao transfer Fabregasa (za ovu sezonu), Rosell i njegov tim okrenuli su se Werderovom veznjaku koji se u potpunosti uklapa u igru Blaugrane.
Kako prenosi El Mundo Deportivo, Katalonci su postogli dogovor sa Werderom koji bi trebao koštati oko 10 miliona eura plus dodaci zavisno od Özilovog učinka. Sada sve ovisi o Pepu Guardioli koji bi mogao svoju riječ dati za nekoliko sati.
Cijena se savršeno uklapa u zahtjeve Barçelone. Jeftina a dobra akvizicija za narednu sezonu. Naredne godine Özil će biti slobodan igrač i, kako stvari stoje, ove sezone ga moraju prodati kako bi zaradili nešto.
Mesut Özil sve je bliže Barceloni. Nakon što je propao transfer Fabregasa (za ovu sezonu), Rosell i njegov tim okrenuli su se Werderovom veznjaku koji se u potpunosti uklapa u igru Blaugrane.
Kako prenosi El Mundo Deportivo, Katalonci su postogli dogovor sa Werderom koji bi trebao koštati oko 10 miliona eura plus dodaci zavisno od Özilovog učinka. Sada sve ovisi o Pepu Guardioli koji bi mogao svoju riječ dati za nekoliko sati.
Cijena se savršeno uklapa u zahtjeve Barçelone. Jeftina a dobra akvizicija za narednu sezonu. Naredne godine Özil će biti slobodan igrač i, kako stvari stoje, ove sezone ga moraju prodati kako bi zaradili nešto.
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
Navodno su uprave dogovorile,ali zadnja je Guardiolina a procitah da je on stopirao taj transfer,tako da cemo vidjeti jos sta je istina od toga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.