FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- majestic24
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
i crveni karton riberyju...pa cuj sad,nisam sudija. Ono jest opasan start,al bas za crvenog...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Marseille84
- Kontakt:
STETA

- rob do bagro
- Kontakt:
Rosseti **** jedno talijansko, nikad ga nisam volio. Prekrsaj jest al za zuti, za crveni definitivno nije.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Daj brate, budi malo realan.rob do bagro je napisao/la:Rosseti **** jedno talijansko, nikad ga nisam volio. Prekrsaj jest al za zuti, za crveni definitivno nije.
Onaj start je za Haaga
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
jasko_juve
- Kontakt:
za zuti je mozda u nasoj ligi al ovo je liga prvaka..dosta je lomova i grubih startova..rob do bagro je napisao/la:Rosseti **** jedno talijansko, nikad ga nisam volio. Prekrsaj jest al za zuti, za crveni definitivno nije.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kakav lom pa isao je na loptu nije na nogu
Ovaj mi Rosseti ide na qrac sve vise i vise ,J*** mu sve 
- -Paja
- Kontakt:
Cist crveni ko suza pogibeljan start sa namjerom da se slomi noga protivniku, pedofajl out!
Dio Arsenala
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
ma kakav crveni onaj lopez odma ustao,lisandro je isto isao sa dvije noge ako niste vidjeli 
Punom nogom na potkoljenicu protivnika.Lesandro samo moze zahvaliti svojoj konstrukciji
Mada ovakvih faulova ima vise ali ovaj je bio par metara od ove dvojice.
Najcudnije od svega ovog da je M.U fasovao crveni bas zbog faulova na Bilalu.idi dodji mi.
@seceru ne pise ti se dobro
Najcudnije od svega ovog da je M.U fasovao crveni bas zbog faulova na Bilalu.idi dodji mi.
@seceru ne pise ti se dobro
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma odglumio Lisandro...bavarian_bk je napisao/la:Kakav lom pa isao je na loptu nije na noguOvaj mi Rosseti ide na qrac sve vise i vise ,**** mu sve
daj budite objektivni. ja sam pomislio da mu je slomio nogu. crveni da nemoze biti crveniji.
Kakav bolan lom noge idi nauci o fudbalu pa se javi covjek bio u trku iso la loptu promasio loptu covjeka pokupio cist primjer zutog kartona CCCCCCCCCCCCCCCCCCCC-Paja je napisao/la:Cist crveni ko suza pogibeljan start sa namjerom da se slomi noga protivniku, pedofajl out!
--Pametnij popusta--
Odlucio nas zabar zaustaviti, ali mu nece poci za rukom. Kao i uvijek drugo poluvrijeme je nase 
crveni cist ko suza jbt. mogo mu je nogu slomit.
- rob do bagro
- Kontakt:
Faul jeste, tu nema price, al da li je bas morao pokazat crveni Ribery koji ga nije namjerno faulirao 
Ne bih bas rekao da je isao namjerno da mu stane na nogu ,al yebaiga sad, dzabe pricat, dobio crveni i poselami se sad sa Muslimom, tako da ce sad biti tesko u nastavku utakmice.
Ne bih bas rekao da je isao namjerno da mu stane na nogu ,al yebaiga sad, dzabe pricat, dobio crveni i poselami se sad sa Muslimom, tako da ce sad biti tesko u nastavku utakmice.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
No comment. Kako sad vidjecemo?
Tymo ulazi, a neko od napadaca ce van. Muller ili Olic. Pranjic ide na mjesto Bilala ili druga opcija Olic na lijevo krilo a Pranjic van.
Mozda Ribery nije ni trebao poceti utakmicu, ali gotovo je sad. Ne mogu se traziti razlozi zbog kartona. Kako je tako je. Ocigledno da nam zabar vraca za Fiorentinu.
Pretesko drugo poluvrijeme nas ocekuje, u kojem se nadam da cemo uspjeti nekako postici jedan gol. Bice vrlo tesko odbraniti svoj gol, ali ako su mogli dosad mogu i odsad.
Tymo ulazi, a neko od napadaca ce van. Muller ili Olic. Pranjic ide na mjesto Bilala ili druga opcija Olic na lijevo krilo a Pranjic van.
Mozda Ribery nije ni trebao poceti utakmicu, ali gotovo je sad. Ne mogu se traziti razlozi zbog kartona. Kako je tako je. Ocigledno da nam zabar vraca za Fiorentinu.
Pretesko drugo poluvrijeme nas ocekuje, u kojem se nadam da cemo uspjeti nekako postici jedan gol. Bice vrlo tesko odbraniti svoj gol, ali ako su mogli dosad mogu i odsad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Qme , mozda nisi primjetio ,ali Lopez je isao sa dvije noge ! Mozda nisi primjetio da se citavo vrijeme prave prekrsaji na Ribiju i da R****i ne svira nista . Pa i meni bi prekipilocalcio je napisao/la:ma odglumio Lisandro...bavarian_bk je napisao/la:Kakav lom pa isao je na loptu nije na noguOvaj mi Rosseti ide na qrac sve vise i vise ,**** mu sve
![]()
daj budite objektivni. ja sam pomislio da mu je slomio nogu. crveni da nemoze biti crveniji.
ako je ono rafaelu bio crveni i ovo je.rob do bagro je napisao/la:Faul jeste, tu nema price, al da li je bas morao pokazat crveni Ribery koji ga nije namjerno faulirao
Sreca pa Lisandro nije zavrsio kao Da Silva ili Ramsey... sreca pa mu je kost fleksibilnija od njihove...
Sad navijaci Fiorentine pjevaju: Sve se vraca, sve se placa
Sad navijaci Fiorentine pjevaju: Sve se vraca, sve se placa
100% sportski i krajnje opušten potpis
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nemojjte ljudi biti toliko nerealni, ok navijate za bayern al to ne znači da trebate svakog igrača braniti po svaku cijenu, ovo je jedan od najgrubljih i najnesportskijih poteza u ovoj sezoni LP, mislim da bilal nije 100% psihički bio u ovoj utakmici i onda se ovakva ludost desi, čak se ni on nije puno bunio, crveni je čist da čišći nemože biti. Zamislite da je umjesto lisandra bio naš pjanić, pa slomio bi mu nogu ko čačkalicu, ovakvi se potezi jednostavno moraju iskorjeniti iz fudbala.
a inače mislim da je opet bajern bliži prolazu jer su jednostavno kvalitetniji, kako god da se završi u uzvratu mogu dobiti liona i sa par razlike
a inače mislim da je opet bajern bliži prolazu jer su jednostavno kvalitetniji, kako god da se završi u uzvratu mogu dobiti liona i sa par razlike
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Wolverine je napisao/la:ako je ono rafaelu bio crveni i ovo je.rob do bagro je napisao/la:Faul jeste, tu nema price, al da li je bas morao pokazat crveni Ribery koji ga nije namjerno faulirao
ono je rafaelu bio zuti, a ko mu je kriv sto je imo jos jedan zuti prije
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.