Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Eh ide Njukas, Villa, Bournemouth I City 
Kuku nama.Ja sam racunao da cemo uzet Leeds i Bournemouth pa da si damo malo prostora za te utakmice
Vjeruj da ce se prije dobit te utakmice nego da se igra sa Wolvesima,Burnleyem ,West Hamom itd
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma to I Ocekujem pobjeda Njukas Remi Vila poraz Bournemouth I pobjeda City
Ne zna se Nama nista Treba se pomiriti sa Tim Mozemo 5 za redom I pobjediti I ne pobijediti….
-
Majstorinho
- Kontakt:
Newcastle u gostima teško da ćemo dobiti. Zadnje četiri utakmice protiv njih u gostima smo izgubili. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je još uvijek mjesec decembar, da je neki drugi bio bi optimistawadethegreat je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:38Ma to I Ocekujem pobjeda Njukas Remi Vila poraz Bournemouth I pobjeda City![]()
Ne zna se Nama nista Treba se pomiriti sa Tim Mozemo 5 za redom I pobjediti I ne pobijediti….
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ova pobjeda ne treba zavaravati. Everton je na Bridžu redovna mušterija.
Pogotovo brojanje clean sheetova je niđe veze. Da su ovi bili imalo bolji u napadu moglo je biti svašta.
U svakom slučaju, vrijedna pobjeda ako ništa da se prekine negativan niz.
Ići utakmicu po utakmicu. Newcastle ne leži u gostima nikako, ali ko zna...
Pogotovo brojanje clean sheetova je niđe veze. Da su ovi bili imalo bolji u napadu moglo je biti svašta.
U svakom slučaju, vrijedna pobjeda ako ništa da se prekine negativan niz.
Ići utakmicu po utakmicu. Newcastle ne leži u gostima nikako, ali ko zna...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
To I Jeste poenta ekipa je nepredvidljiva.Majstorinho je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:51Newcastle u gostima teško da ćemo dobiti. Zadnje četiri utakmice protiv njih u gostima smo izgubili. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je još uvijek mjesec decembar, da je neki drugi bio bi optimistawadethegreat je napisao/la: ↑13 dec 2025, 21:38Ma to I Ocekujem pobjeda Njukas Remi Vila poraz Bournemouth I pobjeda City![]()
Ne zna se Nama nista Treba se pomiriti sa Tim Mozemo 5 za redom I pobjediti I ne pobijediti….![]()
A I Maresca isto.
Sad smo lagano mogli biti na 3 boda od Arsenala,ali Baltazar ne zeli borbu za titulu,vec za 4 mjesto,koje nema opasno visi u zraku zbog kikseva protiv Lidsa i Burnemouta 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Sam je kriv selekcijom igraca.
Posebno Tosin to mu ja mislim niko ne Moze halaliti…
Ovde je koliko se vidi prvi put popustila podrska kluba.
Nevezano za maresku negde od odlaska kontea,atmosfera na sb-u je mrtvilo ne znam iz kog razloga bas ko na groblju.
Nevezano za maresku negde od odlaska kontea,atmosfera na sb-u je mrtvilo ne znam iz kog razloga bas ko na groblju.
- wadethegreat
- Kontakt:
I mene ovo nervira.
Prava Moderna atmosfera dignu se kad je prilika.
Jedino derbi ispostuju…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.