NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jooj kako ovdje na forumu ima svakakvhi prica. Polako ljudi. Sta Delmic otisao neka mu je sretno nije Ronaldo ili Messi pa da sada zalim za njim. Sretno drug dobar si bio, ali rastajemo se. Sta pricate za Kuntica ovaj Zmaj i maxi ko je kako se zovu ne znam ni ja. Znate li vi i jednom u zivotu gledati pozitivno stvari? Molio bih ljude poput njih da se malo distanciraju od foruma prodisat ce nam forum. Moje misljenje za sve ovo je lagodno, ne sikiram se ni sekunde jer vjerujem Kunricu i siguran sam da ce on dovesti iste ili CAK BOLJE igrace na prazna mjesta koja nam fale. Toliko od mene i de malo veselije na forumu bez svade bez prepirke de malo da se odnosimo prema zvijezdi kao prema onome sto stvarno volimo i zelimo da uspije u nasem gradu.
nasao sam jednu zanimljivost i iznenadio se nas bek ivan jakovljevic ima brata blizanca i igra za fk novi sad prva liga srbije,
zove se slobodan
http://www.transfermarkt.co.uk/en/slobo ... 45994.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan- ... 93085.html" onclick="window.open(this.href);return false;
samo ivan veci za cent
http://www.transfermarkt.co.uk/en/slobo ... 45994.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan- ... 93085.html" onclick="window.open(this.href);return false;
samo ivan veci za cent
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Slobodan Jakovljevic,Ivanov brat blizanac. Cak sam cuo da postoji sansa da i on dodje kod nas na probu ili tako nesto.Igra na poziciji stopera i standardan je prvotimac Novog Sada vec dvije sezone.

jooooj dva brata u odbranu granit bi bili:D
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čuj Astra znam teastra1922 je napisao/la:nema veceg pesimiste i ublehasa na ovom forumu od maksi i zmajjj pa oni zive u zabludi jos nisu prebolili jovica vec kaljaju ime kuntica a halila jos zele preseliti u sarajevo,i jos ovaj boluje za djelmom pa ako nema skime ici u ribu icu ja stobom.upamtite ovaj post da ce umjesto svih igraca sto su otisli doci bolji a to cemo vidjeti sledece sezone na terenu...djelma nije ni jednu utakmicu rijesio jest dao par golova kada halil obide pet igraca i doda mu pa on sa metar da gol ja jos nisam vido da je djelma sa bar 16 metara uputio opasan sut po gol momak nema nage da sutne loptumaksi je napisao/la:Šuti zmajuBosanski zmaj je napisao/la:VOLJETI I NAVIJATI ZA KLUB KOJEG PREDVODI ZORAN KUNTIĆ - NEPROCJENIVO!
Najveći gospodin i jedan od najboljih trenera u BiH fudbalu.
Kunta,hvala ti sto si nam se javio,vidimo se 25.06. kada hvatamo zalet za Evropu.
Bog nas je pogledao kada nam je poslao Kuntu!tako smo govorili za Jovića da je najveći gospodin u PL ,da se kandidovo Jovič za načelnika opštine dobio bi izbore prije Fadila Imširovića
tolko su treneri pokvarena roba da se bave svim i svačim od uzimanja procenta od igrača i menadžera do prodaje i kupovine utakmica.....Đelmić je moro ostat jer je to zaslužio igrama kolko nam je samo utakmica riješio al nekome je smeto
ili neko ima svog igrača umjesto Đelme.....
maksi nemoj dzabe lagati ni jednom ja treneru nisam j...nista neke sam kritikovao i dosad svi treneri su nesto dobro za nas uradili..moje misljenje je da je kuntic najbolji strucnjak od svih ovih sto su bili moderan trener,frajer je konta se u sve i meni je dobar a da nam zatreba trener u dogledno vrijeme uvijek bih vratio ninkovica nikog drugog od ovih sto su dosad prosli kroz zvijezdu..i dzabe se prosipas po forumu procitaj malo svoje postove unazad dvadeset stranica pa ces vidit samo siris dezinformacije uvezi halila..komsije smo sugradani i svima bi nam bilo bolje da se slazemo 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Teški su tvoji penzionerski daniastra1922 je napisao/la:maksi nemoj dzabe lagati ni jednom ja treneru nisam j...nista neke sam kritikovao i dosad svi treneri su nesto dobro za nas uradili..moje misljenje je da je kuntic najbolji strucnjak od svih ovih sto su bili moderan trener,frajer je konta se u sve i meni je dobar a da nam zatreba trener u dogledno vrijeme uvijek bih vratio ninkovica nikog drugog od ovih sto su dosad prosli kroz zvijezdu..i dzabe se prosipas po forumu procitaj malo svoje postove unazad dvadeset stranica pa ces vidit samo siris dezinformacije uvezi halila..komsije smo sugradani i svima bi nam bilo bolje da se slazemo
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
OVOG MALOG TREBA POD HITNO DOVESTI!
Semir Musić,bio je kod nas na zadnjoj probi igrao za crvene, zajedno sa Ervinom Jusufovicem bio u Man City-u.Cim je dolazio kod nas na probu znaci da je zainteresovan da igra kod nas.Vjerujem da ce to Kunta prepoznat.Trenutno igra za juniore Slobode.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Takodjer, odlican je i Amar Rahmanovic koji je vec sada igrao za prvi tim Slobode.
Semir Musić,bio je kod nas na zadnjoj probi igrao za crvene, zajedno sa Ervinom Jusufovicem bio u Man City-u.Cim je dolazio kod nas na probu znaci da je zainteresovan da igra kod nas.Vjerujem da ce to Kunta prepoznat.Trenutno igra za juniore Slobode.
Takodjer, odlican je i Amar Rahmanovic koji je vec sada igrao za prvi tim Slobode.
amara rahmanovica sada vec trazi partizan,tako da tesko...a i mene je iznenadilo to da je music dosao na probnu utakmicu njemu bi bilo sevap dat jedan ugovor na 4 godine 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
maksi je napisao/la:Teški su tvoji penzionerski daniastra1922 je napisao/la:maksi nemoj dzabe lagati ni jednom ja treneru nisam j...nista neke sam kritikovao i dosad svi treneri su nesto dobro za nas uradili..moje misljenje je da je kuntic najbolji strucnjak od svih ovih sto su bili moderan trener,frajer je konta se u sve i meni je dobar a da nam zatreba trener u dogledno vrijeme uvijek bih vratio ninkovica nikog drugog od ovih sto su dosad prosli kroz zvijezdu..i dzabe se prosipas po forumu procitaj malo svoje postove unazad dvadeset stranica pa ces vidit samo siris dezinformacije uvezi halila..komsije smo sugradani i svima bi nam bilo bolje da se slazemo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
travnicanin
- Kontakt:
nema veceg pesimiste i ublehasa na ovom forumu od maksi i zmajjj pa oni zive u zabludi jos nisu prebolili jovica vec kaljaju ime kuntica a halila jos zele preseliti u sarajevo,i jos ovaj boluje za djelmom pa ako nema skime ici u ribu icu ja stobom.upamtite ovaj post da ce umjesto svih igraca sto su otisli doci bolji a to cemo vidjeti sledece sezone na terenu...djelma nije ni jednu utakmicu rijesio jest dao par golova kada halil obide pet igraca i doda mu pa on sa metar da gol ja jos nisam vido da je djelma sa bar 16 metara uputio opasan sut po gol momak nema nage da sutne loptu[/quote]
maksi i zmajj je isti lik, pogledaj samo niz gramatičkih grešaka i sve ti je jasno,a lik se predosadan sa Jovićem, sad je počeo i na našoj temi da širi dezinformacije, te on čuo neke Sarajlije kako na tribini pričaju da nam se vraća se Jović, te Jović Sarajku htio dovesti za sporstskog direktora Zvijezde i sl, da imalo poznaje situaciju znao bi da Sarajka pripada drugom klanu lopova, da su Joviću dužni u Travniku i da se nema namjeru vraćati i sl, lik je fakat pacijent
maksi i zmajj je isti lik, pogledaj samo niz gramatičkih grešaka i sve ti je jasno,a lik se predosadan sa Jovićem, sad je počeo i na našoj temi da širi dezinformacije, te on čuo neke Sarajlije kako na tribini pričaju da nam se vraća se Jović, te Jović Sarajku htio dovesti za sporstskog direktora Zvijezde i sl, da imalo poznaje situaciju znao bi da Sarajka pripada drugom klanu lopova, da su Joviću dužni u Travniku i da se nema namjeru vraćati i sl, lik je fakat pacijent
Ja otkako citam ovaj forum nisam vidio da je astra opsovo bilo kome sta, a pogotovo treneru, mada je onom curguzu trebalo od do....
Ja cuo nasi hoce da kupe novu Kosilicu
Ja cuo nasi hoce da kupe novu Kosilicu
to kanton makar me ti brani
kosacica
ma i trebalo bi jednu kupit malo siru kad cinda sa ovom malom kosi treba mu pola dana da je pokosi dozla da je djetalina 
kosacica
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako tebi Esef Jasarevic nije nikad sutnuo lopte u zivotu onda sam ja glup! Bespotrebno se blamiras..Po meni je bolje zaposliti 2 trenera iz naseg grada nego hamzu..Jbt ga nije igrao dzabe za zvijezdu pa da smo mu duzni ostali!seven je napisao/la:pa dobro ako tako misliš da treba sa kapitenom, ja mislim da su mu trebali ponuditi neko mjesto u Zvijezdi , trenera u mlađim kategorijama sigurno trebamo, a jok bolji su ovi stručnjaci koji sada vode mleđe kategorije a lopte nisu šutnuli u životuTkanton je napisao/la:Pa sta su mu trebali rec, ako ne racunaju sta se tu moze, covjek je oostario i gotova stvar treba trazit nekog mladjeg na njegovo mjesto, a nemozes placat njega i drzat ga na klupi a forsirat nekog mladjeg a mislim da hamza nije imo 400KM pa da ga drzis na klupi, takav je fudbal, nije dzaba igro za zvijezdu, vjerujem da je za sve bio dobro placen.seven je napisao/la:Đelmić je postavio uslove koji nisu odgovarali Zvijezdi, a kako je poznato Zvijezda je alergična na ucjene, sjetimo se slučajeva Gavarić, Prodanović, Vasilić ....
Hamzi su samo saopštili da više ne računaju na njega bez da su mu ponudili nešto, pričao sam sa njim , razočaran je i najvjerovatnije će u Gradinu, ako se šta ne desi u međuvremenu, haj valjda se isprave
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
nahid,, niko nije ni rekao da esef nije sutnuo lopte procitaj sta je covjek napisao a ti ako neznas koji to ljudi koji rade u zvijezdi nikad nisu sutnuli loptu onda nista neznas..a ima jos jedna stvar esef je bio dobar igrac al nemora znacit da je dobar trener ja mislim da njega treba podhitno smijeniti sa kadeta i junioru neka mu nadu poso sa posve malom djecom..vec dugo vodi juniore nigdje igraca ni rezultata
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sta bi jel ovo Halilović ode u Sarajevo

na koliko je prduzio godinu dvije
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Pitaj maksija i zmajjja. Oni znajuemir_dj je napisao/la:na koliko je prduzio godinu dvije
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Pozdrav bratskom klubu po organizaciji
. Čestitam na dobrom potezu vezano za Halilovića.
odzdravljamoekran je napisao/la:Pozdrav bratskom klubu po organizaciji. Čestitam na dobrom potezu vezano za Halilovića.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.