FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ajde sretno nek pobjedi bolji i bez incidenata na tribinama 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Tema se nece kljucati ali ce svi koji nebudu postovali pravila biti odstranjeni!fukara87 je napisao/la:Preporucujem moderaciji ili administraciji da ukinu temu Fk Sloboda na 2 dana dok se ne odigra utakmica izedju Fk Slobode i Fk Sarajeva da ne bude vise prepucavanja s jedne na drugu stranu ovo vise ne vodi nicemu stvarno smo seljaci svi od reda...
AMAR OSIM!!!
Vec duze vrijeme se raspravljate a od toga nikakve fajde.Cinjenica je da Tuzla nema stadion kakav zasluzuje za to niko drugi nije kriv do tuzlanske vlasti.Kad covjek malo bolje razmisli u Tuzli za sve ima para samo za sport nema.Ovdje se moze raprava i svade vodit i dan i noc to situaciju nece promjenit.Za atmosferu je bolje da dode nekih 600 Hz i bar 800 Fukara,i da vode rat pjesmom a ne kamenjem i motkama.Ubjeden sam da ovakvo razmislja vecina navijaca ovih skupina,jer nikom nije u cilju da razbjene glave kuci ide.Fudbal u nasoj ligi je ocajan,nemojte i vi ga navijaci ciniti jos gorim.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hoce sve ce biti ako bog da tako, ako FUkare budu na sjeveru,a u suprotnom nista od toga , jer fukare sebe ne vide na onoj tribini i to da im ne daju ulazak na sjever, zasto sto moraju tim putem sprovesti gostujuce navijace... stvarno smijesno...naravno tuzlanske vlasti su unistile sport, zato ce sutra i dobiti jasnu poruku sta omladina misli, sta su uradili za nas sport ...jednostavno ubili su sve sto je valjalo od sportskih klubova u Tuzli, ebo im knjige, fontane i jezera sve njihovosemco je napisao/la:Vec duze vrijeme se raspravljate a od toga nikakve fajde.Cinjenica je da Tuzla nema stadion kakav zasluzuje za to niko drugi nije kriv do tuzlanske vlasti.Kad covjek malo bolje razmisli u Tuzli za sve ima para samo za sport nema.Ovdje se moze raprava i svade vodit i dan i noc to situaciju nece promjenit.Za atmosferu je bolje da dode nekih 600 Hz i bar 800 Fukara,i da vode rat pjesmom a ne kamenjem i motkama.Ubjeden sam da ovakvo razmislja vecina navijaca ovih skupina,jer nikom nije u cilju da razbjene glave kuci ide.Fudbal u nasoj ligi je ocajan,nemojte i vi ga navijaci ciniti jos gorim.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja bih najvise volio dabude krcat sjever sa fukarama ,D sektor prepun hordi.I da nakrju rezultat bude onakav kakvu igru prikazu fudbaleri na terenu.I da sudija bude neprimjetan.Jedino pune tribina i fer igra na terenu moze popravit BH fudbal.
Slažem se, ovo je prije svega utakmica starih rivala i red bi bio da prođe u fer igranju, navijanju i suđenju. A što se tiče rezultata, neka najbolji pobjedi.semco je napisao/la:Ja bih najvise volio dabude krcat sjever sa fukarama ,D sektor prepun hordi.I da nakrju rezultat bude onakav kakvu igru prikazu fudbaleri na terenu.I da sudija bude neprimjetan.Jedino pune tribina i fer igra na terenu moze popravit BH fudbal.

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- slani grad
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji se ku... sad petlja? Idu li Fukare na sjever ili ne, da znam da ne idem ranije na vjezbe? 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma problem je u tome što se nekome ne radi svoj pos'o nego je lakše ići linijom manjeg otpora pa premještati ljude sa sjevera na zapad a time se gubi na posjeti a druga stvar koja je sad već i očigledna da će se ovakve stvari dešavati koji god klub sa navijačkim grupama bude gostovao u Tuzli da će se isto ovako postupati.Ovime je još jednom pokazuju svoj odnos prema prije svega domaćim navijačima a onda i gostima tako da poslije svega je suvišno i potpuno glupo da neko piše kako imaju loš tretman pozivajući se i upirući na navijače Slobode.

Kakve vježbeOmerbavarac je napisao/la:Koji se ku... sad petlja? Idu li Fukare na sjever ili ne, da znam da ne idem ranije na vjezbe?

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma fax druze. Obicno bi trebao oko 4 da idem na iste, ali s obzirom da je tekma moze se napraviti iznimka i otici ranije.brazzo je napisao/la:Kakve vježbeOmerbavarac je napisao/la:Koji se ku... sad petlja? Idu li Fukare na sjever ili ne, da znam da ne idem ranije na vjezbe?
i sta ce biti, gdje ce nas smjestiti?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- slani grad
- Kontakt:
ne budu li dali da se udze na sjever doci ce do nereda teskih....mozete me citirat sutra poslije tekme
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Potpisslani grad je napisao/la:ne budu li dali da se udze na sjever doci ce do nereda teskih....mozete me citirat sutra poslije tekme

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I ako se sta desi,fukare nece valjati nikome,sramote ugled Tuzle,samo su zeljeli doci da bodre svoj klub u sto vecem broju,ali prinudna uprava nam ne dozvoljava da bodrimo svoj klub sa sjeverne tribine..koja gamad jbt..unistise ovaj derbi za sekundu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
to znam vecslani grad je napisao/la:ne budu li dali da se udze na sjever doci ce do nereda teskih....mozete me citirat sutra poslije tekme

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Treba misliti pozitivno.I pticama je na grani jasno,da ako fukare ostanu van stadiona da to nece na dobro izac.Jer uz svu nervozu,rivalitet i uticaj alkohola svi ce biti vodeni adrenalinom i strastima.A gdje razum izgubi svoj uticaj to na dobro nemoze izac.Tako da ja sam ubjeden da ce fukare na sjever a sve horde koje stignu u Tuzlu ma koliko ih bilo vjerovatno na D sektor.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sad nesto kontam radi cega se dize sva ova frka i prodje mi kroz glavu da li je moguce da je ovo sve da bi Fukare platile ulaz na A tribinu pa koliko toliko ljudi.Ipak ce se nac budala koje ce uci i na A da bi napravili problem sa Hz murijom i sa svima ako nam kojim slucajem ne bude omogucen ulazak na sjever
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
i onda nakon eventualnih nereda ce biti navijaci ovakvi, navijaci onakvi zbog njih nema publike ....
- slani grad
- Kontakt:
Fukare NECE ici na A tribinu..ili ce biti sjever ili nece bit nikako..dosta je vise....sa ovim mislim da mozete zavrsit pricu oko tribine...jedno je sigurno...horde ce na D tribinu...i poslije godina i godina blata i kokosinjca....zasluzili su
....

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Sve sto si napisao to i ja znam , i sigurno je da necemo ici na A tribinu sto znaci da Hordasi mogu bit sami ili cemo im mi pravit drustvo sa sjeveraslani grad je napisao/la:Fukare NECE ici na A tribinu..ili ce biti sjever ili nece bit nikako..dosta je vise....sa ovim mislim da mozete zavrsit pricu oko tribine...jedno je sigurno...horde ce na D tribinu...i poslije godina i godina blata i kokosinjca....zasluzili su![]()
....

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
neko tacno hoce nerede sutra i da opet navijaci ispadnu najveca mraka ... s jedne strane ni ja ne bih znao u slucaju veceg odziva fukara (800+) sta da se radi ,sjever je gradiliste i ako ima nekih pravila po njima ne bi smjeli smjestati navijace pogotov toliku grupu na gradiliste, ali sa druge strane smjestit fukare na A tribinu ili ih ostaviti napolju jeste jednako katastrofi sutra. Onda im preko sjevera ostaje jedina opcija da uvedu horde parkiraju ih na igraliste tamo i odrade kao prosle godine.
Tu i jest mozda osnovni problem, gdje ih parkirat jer ne dolazi ih jedan bus kao robijasa pa da prodju do D tribine,a provoditi ih u koloni ispod B i C tribine i bice sranja i sa simpatizerima, bice opet razbijenih glava, da ne govorim ako fukare budu tu na A.... sutra pametno, mada kao sto rekoh ako bude veci odziv fukara kako god eto nereda koji su cini se sutra neizbjezni. I opet ce ljudi koji su za to najmanje krivi ispastati, nisu Fukare tu nista krive, nisu ni Horde, kao ni Sloboda, jedini krivac je drzava i ovo uredjenje koje vise ovako ne moze opstati, koje Tuzli ne da ni marke a uzima i sakom i kapom i od poreza i od termoelektrane , telekoma itd itd . Ali eto da ne idemo u politiku, dzaba se vazda iznerviram samo se nadati sto skorijoj i sto vecoj decentralizaciji BIH
Tu i jest mozda osnovni problem, gdje ih parkirat jer ne dolazi ih jedan bus kao robijasa pa da prodju do D tribine,a provoditi ih u koloni ispod B i C tribine i bice sranja i sa simpatizerima, bice opet razbijenih glava, da ne govorim ako fukare budu tu na A.... sutra pametno, mada kao sto rekoh ako bude veci odziv fukara kako god eto nereda koji su cini se sutra neizbjezni. I opet ce ljudi koji su za to najmanje krivi ispastati, nisu Fukare tu nista krive, nisu ni Horde, kao ni Sloboda, jedini krivac je drzava i ovo uredjenje koje vise ovako ne moze opstati, koje Tuzli ne da ni marke a uzima i sakom i kapom i od poreza i od termoelektrane , telekoma itd itd . Ali eto da ne idemo u politiku, dzaba se vazda iznerviram samo se nadati sto skorijoj i sto vecoj decentralizaciji BIH
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.