NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 25 apr 2019, 23:19

Ovo sad svi u klubu mi izgledaju kao necije marionete. Nema od Jedinstva vise nikad nista. Samo se gleda patnja. Jadno je sve ovo bolje da nas ugase

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 apr 2019, 00:03

Za vise informacija trebate otici do stadiona ili se javiti predsjedniku i sto je najbitnije podrzati ovu upravu. Milioni maraka su prosli kroz klub a u stadion se nista ulozilo nije.

Momci sto sad igraju su relativno losi, ima par koji trebaju biti tu ali kako smo se jedva skrpili i krenuli u polusezonu dobro je i ovo. Ne treba biti pesimistican, ne treba samo pljuvati vec i podrzati ljude koji sigurno nemaju nikakvu losu namjeru kao sto su prethodnici imali.

I klub se NIKAD ugasiti nece, dok Una tece on ce postojati.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 27 apr 2019, 11:59

Prije su svaki dan objavlji ali informacije pa sve propalo. Te kupio ovaj 100 stolica ovaj 200 i danas nema ni stolica ni para.

Koliko je samo pisano o renoviranju svlačiona trebale su izgledati bar kao ove sad što će biti

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 27 apr 2019, 21:37

tropic je napisao/la:Za vise informacija trebate otici do stadiona ili se javiti predsjedniku i sto je najbitnije podrzati ovu upravu. Milioni maraka su prosli kroz klub a u stadion se nista ulozilo nije.

Momci sto sad igraju su relativno losi, ima par koji trebaju biti tu ali kako smo se jedva skrpili i krenuli u polusezonu dobro je i ovo. Ne treba biti pesimistican, ne treba samo pljuvati vec i podrzati ljude koji sigurno nemaju nikakvu losu namjeru kao sto su prethodnici imali.

I klub se NIKAD ugasiti nece, dok Una tece on ce postojati.
Opet ove retardirane izjave za vise informacija odite na stadion posjetite upravu, evo trebam svaki dan ici dosadjivati ljudima da bih znao sta se desava u voljenom klubu, ista politika kao i prije Ismeta, znaci nista novo sve po starom...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 apr 2019, 10:10

Jbm ja odmah klub kad se samo pise odi do stadiona i oni ce reci. I ds odem pola toga bi slagali. A na kraju ima nas dosta sto nismo nikako u bihacu pa jedini nacin da sta saznamo je preko neta. Ismet kad je bio na stranici se dnevno objavljivalo po 3 4 vijesti sad jedna mjesecno. Isto sve kao prije. Da nije ovaj IOM zamijenio krov bili bi isti k kao i svaka uprava u ovih 20 godina

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 29 apr 2019, 10:51

nebeskasila je napisao/la:Jbm ja odmah klub kad se samo pise odi do stadiona i oni ce reci. I ds odem pola toga bi slagali. A na kraju ima nas dosta sto nismo nikako u bihacu pa jedini nacin da sta saznamo je preko neta. Ismet kad je bio na stranici se dnevno objavljivalo po 3 4 vijesti sad jedna mjesecno. Isto sve kao prije. Da nije ovaj IOM zamijenio krov bili bi isti k kao i svaka uprava u ovih 20 godina
Ma nemam nista protiv nikog u upravi, ali dok god ne pocnu priblizavati klub navijacima isti su mi.
Vala ni nema rezultata 2 pobjede u polusezoni, imaju bodove od prosle uprave...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 maj 2019, 21:09

Hocemo li dobiti Olimpik :/

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 09 maj 2019, 00:44

nebeskasila je napisao/la:Hocemo li dobiti Olimpik :/
Teško stari, treba bit realan i reci da ovo jedinstvo nema kvalitet, nemam ništa protiv vas, gotivim vas pravo ali nekolicina je igrača tu zalutala znamo kako se skrpila ekipica. I to sve na stranu, mislim da olimpik radi da ne zapinjete protiv njih, da se osiguraju a da ce vama te bodove riješiti u narednim utakmicama, vidjet ćemo, al sam mišljenja da će to najprije biti.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 09 maj 2019, 01:39

Ja bih volio zbog Veleza da pobjedimo ali treba biti realan i priznati da mi ni u snu ne mozemo pobjediti Olimpic. Prije mislim da ce biti ovako kako je @Helios rekao, jer porazom dolazimo u nezgodnu situaciju.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 maj 2019, 06:53

Ja bi volio da pobijedimo. Na neki nacin bi se izmirili Velezom a drazi mi je Velez nego ova plastika. Samo mislim da su skroz malene sanse ds mi to dobijemo. Mozda da se igraci budu toliko borili da poginu pa da uzmemo bod na neku srecu ali cisto sumnjam. Sad da nasi idu na taj bod pa ds izgubimo a ako plastika ponudi ds nam sredi koju utskmicu da ostanemo u ligi msm ds ce to i prihvatiti nazalost.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 maj 2019, 13:23

Nemamo mi kvalitete da ih dobijemo, daj Boze da makar bod uzmemo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 maj 2019, 13:37

nebeskasila je napisao/la:Ja bi volio da pobijedimo. Na neki nacin bi se izmirili Velezom a drazi mi je Velez nego ova plastika. Samo mislim da su skroz malene sanse ds mi to dobijemo. Mozda da se igraci budu toliko borili da poginu pa da uzmemo bod na neku srecu ali cisto sumnjam. Sad da nasi idu na taj bod pa ds izgubimo a ako plastika ponudi ds nam sredi koju utskmicu da ostanemo u ligi msm ds ce to i prihvatiti nazalost.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 maj 2019, 14:02

Mancini je napisao/la:
nebeskasila je napisao/la:Ja bi volio da pobijedimo. Na neki nacin bi se izmirili Velezom a drazi mi je Velez nego ova plastika. Samo mislim da su skroz malene sanse ds mi to dobijemo. Mozda da se igraci budu toliko borili da poginu pa da uzmemo bod na neku srecu ali cisto sumnjam. Sad da nasi idu na taj bod pa ds izgubimo a ako plastika ponudi ds nam sredi koju utskmicu da ostanemo u ligi msm ds ce to i prihvatiti nazalost.
Tako se svi smiju tvom Olimpiku.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 maj 2019, 14:13

harden je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Tako se svi smiju tvom Olimpiku.
Najbitnije je omaložavati druge i drugačije. A o poštovanju je smiješno govoriti. :lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 09 maj 2019, 14:39

Joj kako ćemo ti se smijati i sljedeće godine, prosle sloga, ove Velež,sljedeće gosk ili sloga ako ispadne hahahah
Sto godina prvoligaški forumas Mancini hahahah

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 maj 2019, 14:40

Mancini je napisao/la: Najbitnije je omaložavati druge i drugačije. A o poštovanju je smiješno govoriti. :lol: :lol: :lol:
Najbitnije je plastiku ismijavati, ostalo cemo lako :wave:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 09 maj 2019, 15:00

harden je napisao/la:
Mancini je napisao/la: Najbitnije je omaložavati druge i drugačije. A o poštovanju je smiješno govoriti. :lol: :lol: :lol:
Najbitnije plastiku istopiti, a kad se istopi i ugasiti. Takva im je sudbina zapisana i tako ce biti.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 maj 2019, 15:02

nekoIzMostara je napisao/la:
harden je napisao/la:
Najbitnije plastiku istopiti, a kad se istopi i ugasiti. Takva im je sudbina zapisana i tako ce biti.
Kamo srece da ih dobijemo al jaci su dosta, ipak se Jedinstvo jedva skrpilo.

35SN96
Kontakt:

Post Postao/la 35SN96 » 09 maj 2019, 16:19

Nemamo mi realno šta tražiti protiv Olimpika. Oni će imati sudije, imaju i neki kvalitet, a mi nemamo ništa. Ako izvučemo X biće dobro. Sad sam pogledao pregled golova iz Goražda, pa ono je užas, bruka i sramota. Onakvo nezalaganje i nezaintresovanost za utakmicu, da su jos išli na dan utakmice primili bi 15 komada. Igrač sa brojem 5 :stop: momak okani se nogometa, mlad si još, uhvati se ti knjige ili posla nekog, za tebe lopta nije.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 maj 2019, 16:26

harden je napisao/la:
Tu je kućni odgoj u pitanju. :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.