RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pa i ja bi volio da ne bude rasulo ali ko zna sta nas ceka ali sigurno da ima nekih naznaka kako iz Veleza tako i naznaka da bi pojedini igraci mogli otic.A mislim da je to i dobra stvar jer su Okic,Ivetic,Kazazic,Demic,Ostrakovic odigrali veoma dobro i bili su nosioci igre Veleza i uz njih treba dobvest pojacanja i mislim da bi moglo sve biti kako treba ali sve ako oni ostanu i nadam se da ce ostat
Još smo u ovoj diskusiji zaboravili odovića, dobar trener, iskreno, bez obzira što je u veležu, čovjek je gdje je god bio, pravio dobre rezultate, znači i on je bitan u cijeloj ovoj karici koja sezove - VELEŽ
Pa Odovic je valjda dogovorio saradnju za iducu sezonu i zato ga ne spominjem nego spominjem igrace kojima vecini isticu ugovori i sad treba produzit i sigurno da imamo 7-8 igraca sa kojim treba potpisat nove ugovore a nabrojao sam ih u prijasnjim postovima i treba dovest nekoliko pojacanja
Šta je sa malim drakulom, i vladavićem, nešto sam načuo da bi vlada mogao doći ponovo u velež?
Ja koliko znam i koliko sam cuo,a drugacije ne mogu doci do informacija,Drakul se valjda vraca u Velez a Vladavic je u planu i sad to treba da se uradi ali mislim da je bolje,po meni,da se prvo rijese ugovori ili statusi igraca koji su iznjeli najveci teret ove polusezone jer je to po meni ispravan put ali sigurno je jedno a to je da ce trebat velika agilnost uprave i nadam se da ce uprava uradit dobar posao
da, da upravu si, jesi li ti ono napisao jednom, da ne mogu navijači veleža iz drugih gradova bolje znati šta se dešava u klubu, od onih u mostaru, jel tako ili?
P.S. negdje sam u štampi pročitao, da željo navodno pregovara sa vladom...
P.S. negdje sam u štampi pročitao, da željo navodno pregovara sa vladom...
Ja sam nacuo da je Vladavic blizu dogovra sa Velezom,da Kazazic,Demic,Ostrakovic,Gancev,Rovcanin,Okic idu iz Veleza pa se sad postavlja pitanje koliko su ove informacije tacne?
Sigurno je da ce se nesto vise znati u narednih mjesec dana ali mislim da ne smijemo dopustit a prije svega uprava,da se ekipa raspadne i da ih vecina ode iz Veleza
Sigurno je da ce se nesto vise znati u narednih mjesec dana ali mislim da ne smijemo dopustit a prije svega uprava,da se ekipa raspadne i da ih vecina ode iz Veleza
Gančev i Rovačin? A ova naša djeca, siguran sam da neće baš tako lako otići iz kluba..što se tiče ove dvojice pod upitnikom, treba sa Željom sjesti i vidjet, da li će oni njih pustiti da i dalje igraju u veležu, mada ipak, pošto smo relativno lagano obezbjedili opstanak, što je i istina, a to je znak, da ipak neki pozitivni vjetrovi niz neretvu pušu...takav ja osjećaj imam, i siguran sam da u upravi ima časnih i poštenih ljudi...
A sto se tice nase djece iz Veleza,otici ce oni ako dobiju bolju ponudu nego sto im Velez ponudi pa sam zato rekao da su neke vazne stvari na upravi a i ja se nadam da ima postenih i casnih,dobronamjernih ljudi u upravi.
Ja sam rekao da je moja zelja da ostanu Stokic,Ostrakovic,Ivetic,Kazazic,Kodro,Demic,Okic i to je zelja skoro svih navijaca Veleza pogotovo onih koji redovno dolaze na utakmice i mislim da,ako uprava bude mogla,zelila,moze napravit dobru ekipu koja ce biti medju 7 ekipa u ovoj ligi
Ja sam rekao da je moja zelja da ostanu Stokic,Ostrakovic,Ivetic,Kazazic,Kodro,Demic,Okic i to je zelja skoro svih navijaca Veleza pogotovo onih koji redovno dolaze na utakmice i mislim da,ako uprava bude mogla,zelila,moze napravit dobru ekipu koja ce biti medju 7 ekipa u ovoj ligi
Ne bi se trebali zalijetati kao što je bilo sa ibrakovićem pa smo proljetni dio odigrali katastrofalno samo 16 bodova uzeli, zato laganini,stvarati tim godinama, koji će od veleža napraviti konkurenta za najviši plasman, trebamo se ugledati npr. na barsu, što je nemoguće porediti, ali su oni s svojom djecom napravili strašan tim
P.S. Pročitao sam na jednom sajtu da je sejo kajtaz od UEFA -e tražio povodom 90 - te godišnjice kluba, da pomognu u izgradnji stadiona..
P.S. Pročitao sam na jednom sajtu da je sejo kajtaz od UEFA -e tražio povodom 90 - te godišnjice kluba, da pomognu u izgradnji stadiona..
ovi igraci sto sad igraju ostaju, jer su potpisali ugovor 2 godine i moraju ili ostat 2 godine, ili jedino da produzi
plus odovic je dogovorio saradnju i sljedecu sezonu a iduce sezone vracaju se vladavic, elvis coric, mozda jugo i drakul ! drakul i jugo su u mostaru pa cemo vidjeti sta ce biti ! zato vi ostali pusite i ne nadajte se da ce otici nasi igraci !!! ( bar sto se tice sljedece sezone )
Znači ovo je najtačnije?vm22 je napisao/la:ovi igraci sto sad igraju ostaju, jer su potpisali ugovor 2 godine i moraju ili ostat 2 godine, ili jedino da produziplus odovic je dogovorio saradnju i sljedecu sezonu a iduce sezone vracaju se vladavic, elvis coric, mozda jugo i drakul ! drakul i jugo su u mostaru pa cemo vidjeti sta ce biti ! zato vi ostali pusite i ne nadajte se da ce otici nasi igraci !!! ( bar sto se tice sljedece sezone )
stampy je napisao/la:Ja sam čuo da kad Grant Hill popije Sprite više nije žedan...

da, igraci su potpisali ugovore na 2 sezone, zvanicno je potvrdjeno da je odovic produzio saradnju, vladavic je uzeo pare od ziline sad se 80 % vraca u velez, on je u mostaru ima 2 mjeseca ako nema i vise i redovno je na utakmicama kao i jugo i drakul !! elvis coric je slobodan igrac i vraca se u velez, nisam siguran za nedzada serdarevica, sa njim su pregovarali u januaru pa se nisu dogovorili, nadam se da ce sada uspjeti !! eto ja sam to cuo od nekih ljudi iz kluba,i raja tako prica po graduAlemC85 je napisao/la:Znači ovo je najtačnije?vm22 je napisao/la:ovi igraci sto sad igraju ostaju, jer su potpisali ugovor 2 godine i moraju ili ostat 2 godine, ili jedino da produziplus odovic je dogovorio saradnju i sljedecu sezonu a iduce sezone vracaju se vladavic, elvis coric, mozda jugo i drakul ! drakul i jugo su u mostaru pa cemo vidjeti sta ce biti ! zato vi ostali pusite i ne nadajte se da ce otici nasi igraci !!! ( bar sto se tice sljedece sezone )
Ne znam ko ima 2 god.ugovora ali ako je tako onda je to dobro ali ja znam da vecini istice ugovor na kraju sezone ( Kodro,Ostrakovic,Stokic,Ivetic,Kazazic,Zaimovic,Velagic,Kajtaz,Skaljic,Okic a Rovcaninu i Gancevu istice posudba ) i nadam se samo da ce uprava uradit mnogo bolje stvari nego sto su bile.
Cuo sam po gradu kako ima nekih potrazivanja nasih igraca koji su bili okosnica tima a to je vecina nabrojanih gore i ja se nadam da niko nece otic a da ce se dovets pojacanja
Cuo sam po gradu kako ima nekih potrazivanja nasih igraca koji su bili okosnica tima a to je vecina nabrojanih gore i ja se nadam da niko nece otic a da ce se dovets pojacanja
Živi bili pa vidjeli...
zaimovic zavrsava karijeru, velagic mozda ako ne zavrsi igrat ce jos 1 godinu u velezu, a ja sam cuo da ovi igraci imaju ugovor jos iducu sezonu: kodro, ostrakovic,ivetic,kazazic i skaljic, a rovi i gancevu istice posudba.... za okica nisam siguran, znam da mu istice ugovor, ali ne znam hoce li produzit....cunami je napisao/la:Ne znam ko ima 2 god.ugovora ali ako je tako onda je to dobro ali ja znam da vecini istice ugovor na kraju sezone ( Kodro,Ostrakovic,Stokic,Ivetic,Kazazic,Zaimovic,Velagic,Kajtaz,Skaljic,Okic a Rovcaninu i Gancevu istice posudba ) i nadam se samo da ce uprava uradit mnogo bolje stvari nego sto su bile.
Kako neće završiti karijeru, kada je za velež debitovao još prije rata tačnije 05.04.1992. na utakmici protiv spartaka u subotici (0:0 p. 3:5 za nas), 19 godina traje njegova karijera, nije ni čudo...
Ugovori istice na kraju sezone i Skaljicu,i Kodri,Kazazicu,Stokicu,Ostrakovicu,Okicu,Iveticu,Zaimu,Velagicu,Kajti i to znam jer se sa nekim od igraca poznajem dobro a ko ce produzit ugovor,vidit cemo ali sigurno je da bi bilo logicno da ga produze igraci koji su bili okosnica tima ovu polusezonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.