Ne mogu reći da mi je drago da je dobio otkaz u Čeliku, ali svakako to znači da će imati više vremena za mlade. Samo kada bi mi sve to izdigli na jedan veći nivo. Evo, napravljen je taj trening centar, imaju sve uslove, zašto se tamo ne trenira, to mi nije jasno. Ok, shvatam radi " A " reprezentacije, ali, nije valjda da je čitava reprezentacija kolektivno potpisala ugovor sa vlasnicima hotela o odsjedanju, i da su sada svi zaključani u Sarajevu ?
Jeste da je logično, ali trpimo, jbg. Imamo centar, a ne koristimo ga. Što se tiče Jagodića, također moja potpuna podrška što se tiče ove dvojice zvijezda ide njemu. Selektor je taj koji se pita, a ne igrači, nije ovo korida u Čevljanovićima. Poštuj selektora, poštuj njegov izbor, na taj način poštuješ reprezentaciju, i državu. Ako radiš suprotno, onda si upravo ono što ovaj narod ne želi.
Isto mahaluše se jadaju po novinama što nisu igrali. Pa nije reprezentacija nečija privatna p.r.čija da se može igrati sa njom kako hoćeš. Također mi je žao što se jako malo pažnje naše cjelokupne javnosti okreće mladoj reprezentaciji, odnosno mlađim reprezentativnim selekcijama uopšte. Da im dajemo i pola pažnje od one koju dobiva " A " selekcija, sve bi izgledalo mnogo bolje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!