Eno kažu na LFC temi kako je skinut Coutinhov poster sa oficijelnog klupskog shopa.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ma doći će najvjerovatnije obojica. Još bi volio da se dovede i Seri ali nakon Paulinha to je gotovo nemoguće.
Eno kažu na LFC temi kako je skinut Coutinhov poster sa oficijelnog klupskog shopa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja se evo i dalje pitam zasto dovode Paulinha kad se za te pare mogao dovesti Seri, cini mi se da se skoro pisalo da bi kostao oko 40 miliona takodjer.Da se razumijemo ja ga nisam gledao i ne znam kakav je igrac ali uvijek bi prije birao igraca od 26 godina koji igra u francuskoj i koji koliko toliko obecava nego **** Paulinha koji ima 29 godina i igra u Kini.
Tako bi to nekako vjerovatno izgledalo ako bi ova dva dosla, Paulinho cak moze izbaciti Busquetsa iz prve postave ako se pokaze kao dobar, a cisto sumnjam da hoce.. Sto se tice same igre, Messi kao i Coutinho i Dembele moze igrati kao ofanzivni veznjak, moze na krilo, tako da bi ovo bila fleksibilna postavka u svakom slucaju. Na papiru ce mozda i biti 4-3-3 sa Messijem na Rakiticevom mjestu, Roberto na Iniestinom, a Dembele i Cou krila, al na terenu ce to drugacije biti.
Bitno da dodju, jer bez jednog, ta zamisao pada u vodu, bez obojice, mi smo buranija koju ce Messi morati uvuci u ligu prvaka.
---------Mats----------
Semedo-Pique-Umtiti-Alba
----Roberto----Busquets----
Dembele--Messi----Coutinho
----------Suarez---------
Bitno da dodju, jer bez jednog, ta zamisao pada u vodu, bez obojice, mi smo buranija koju ce Messi morati uvuci u ligu prvaka.
---------Mats----------
Semedo-Pique-Umtiti-Alba
----Roberto----Busquets----
Dembele--Messi----Coutinho
----------Suarez---------
Koliko su celni ljudi Barce sposobni i transfer pola kg kafe od kase do kese bi propao. Ili bi eventualno uspjeli izvrsiti transfer, ali umjesto zlatne dzezve kupili bi minas.
A sad, aajmo bit' pozitivni. Doci ce i Cou i Dembelinho.
A sad, aajmo bit' pozitivni. Doci ce i Cou i Dembelinho.
pa ukidanje coutinhovog postera je po meni jasan znak da odlazi, a sto se tice Dembe, jos uvijek smrdi, iako je slicna situacija po meni, vjerovatno Barca oklijeva da ih plati po 120mil + bonuse..
A sto se mene tice, i po 150 da ih plate je ok, zato jer ovi sugavci nemaju plan B i ako im promadnu transferi za njih dvojicu, doveli bi neke olupine iz La Lige
A sto se mene tice, i po 150 da ih plate je ok, zato jer ovi sugavci nemaju plan B i ako im promadnu transferi za njih dvojicu, doveli bi neke olupine iz La Lige
Roberto ako ima mozga iste sekunde treba da aktivira agenta da mu trazi novi klub
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
-----Turan (34 + 7 mil)-------------------------------------
---------------------------------------------------------------
-------------------------------------Gomes (35 + 20 mil)---
----------------------------------------------------------------
------------------Paulinho (40 mil)--------------------------

---------------------------------------------------------------
-------------------------------------Gomes (35 + 20 mil)---
----------------------------------------------------------------
------------------Paulinho (40 mil)--------------------------

Barto je CEO kompanije koju je preuzela kineska kompanija koja je kupila Guangzhou iz kojeg nam dolazi Paulinho, nije se to sad desilo, nego prije 4god, ali eto, da se zna da se opet peru pare.
FUJ
Paulinho will become the 4th most expensive signing in Barcelona’s history.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
40 miliona facepalmovaRajaz je napisao/la:Paulinho will become the 4th most expensive signing in Barcelona’s history.
:mrgreen:Sarajlijica1946 je napisao/la:40 miliona facepalmova :facepalm:

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 13 avg 2017, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rajaz je napisao/la:Paulinho will become the 4th most expensive signing in Barcelona’s history.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FC Barcelona
Tako nekakoChinaglia je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:40 miliona facepalmova![]()
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Da mi je docekati dan kad ce ova uprava biti bivsa, pitaj boga kakvi poslovi stoje iza ovakvih transfera.I sa Douglasom je sigurno isti slucaj, sramota sta radi ovaj coban na celu.
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 13 avg 2017, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Na današnji dan 1973. klub je potpisao Johana Cruyffa

- branimir85
- Kontakt:
Rajaz je napisao/la:Paulinho will become the 4th most expensive signing in Barcelona’s history.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Kad sam ja rekao da se preko tih brazilaca pere velika lova. Ovo ce sve jednom izaci na vidjelo, a jedino zalim sto ce ime kluba ispastati i biti ukaljano.Furymaker je napisao/la:
Barto je CEO kompanije koju je preuzela kineska kompanija koja je kupila Guangzhou iz kojeg nam dolazi Paulinho, nije se to sad desilo, nego prije 4god, ali eto, da se zna da se opet peru pare.
FUJ
Jer nema logike nikakve u transferima Douglasa, Paulinha i slicnih. E sad, ako su ga spremni platiti 40M eura, zamislite onda koliko oni "pune dzepove" tu. Dabogda im ne svanulo.
27.10.2020
Re: RE: Re: FC Barcelona
Bila bi furka da je Paulinho potpisao na isti danRajaz je napisao/la:Na današnji dan 1973. klub je potpisao Johana Cruyffa
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dantejebo pa nevjerovatno. U većoj sam nevjerici sad kad vidim one slike sa aerodroma, nego jučer. Ovo veze sa fudbalom nema. To je jedino racionalno objašnjenje.
Jučer čitam fizički prejak, tehnički dobar, prva postava najbolje reprezentacije svijeta trenutno, treba mu dati šansu...

Jučer čitam fizički prejak, tehnički dobar, prva postava najbolje reprezentacije svijeta trenutno, treba mu dati šansu...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
andro234 je napisao/la:Ovo opet neke mucke izvodi vasa uprava, cuj dati 40m za Paulinha![]()
![]()
![]()
Kakav klub takva uprava
Furymaker je napisao/la:
FUJ
Trenutno korisnika/ca: FCBLAUGRANA1987, Lavcina, MisterGuardiola, s4mke, Shategabri i 27 gostiju.