Gori su oni od Pacova kada dopuštaju ovakva sranja. Grupa ljudi se sprda sa klubom kako stigne i umije, halooo!!!
Pa ovaj Paulinhov transfer je toliko nerealan da je nadmašio i Remontadu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Joj ti su najjači. Kao prvo mu dajte šansu pa onda suditemessilla je napisao/la:Dantejebo pa nevjerovatno. U većoj sam nevjerici sad kad vidim one slike sa aerodroma, nego jučer. Ovo veze sa fudbalom nema. To je jedino racionalno objašnjenje.
Jučer čitam fizički prejak, tehnički dobar, prva postava najbolje reprezentacije svijeta trenutno, treba mu dati šansu...![]()
Za koga trose 40 Mio €, pa to nije normalnojasmin10 je napisao/la:Joj ti su najjači. Kao prvo mu dajte šansu pa onda suditemessilla je napisao/la:Dantejebo pa nevjerovatno. U većoj sam nevjerici sad kad vidim one slike sa aerodroma, nego jučer. Ovo veze sa fudbalom nema. To je jedino racionalno objašnjenje.
Jučer čitam fizički prejak, tehnički dobar, prva postava najbolje reprezentacije svijeta trenutno, treba mu dati šansu...![]()
![]()
Daj šansu frajeru koji u Totenhamu nije mogao ništa

Mogu mislit kako ce se isti naloziti kada zabije neku frljoku Realu, kao Mathieu nekad. Bit ce odmah prica sta vi znate otplatio je kompletan transfer vecerasjasmin10 je napisao/la:Joj ti su najjači. Kao prvo mu dajte šansu pa onda suditemessilla je napisao/la:Dantejebo pa nevjerovatno. U većoj sam nevjerici sad kad vidim one slike sa aerodroma, nego jučer. Ovo veze sa fudbalom nema. To je jedino racionalno objašnjenje.
![]()
Daj šansu frajeru koji u Totenhamu nije mogao ništa
Kažu reprezentativac Brazila. Pa reprezentativci su i Renato Augosto, Fred, Jo...Donnie Darko je napisao/la:Mogu mislit kako ce se isti naloziti kada zabije neku frljoku Realu, kao Mathieu nekad. Bit ce odmah prica sta vi znate otplatio je kompletan transfer vecerasjasmin10 je napisao/la:Joj ti su najjači. Kao prvo mu dajte šansu pa onda suditemessilla je napisao/la:Dantejebo pa nevjerovatno. U većoj sam nevjerici sad kad vidim one slike sa aerodroma, nego jučer. Ovo veze sa fudbalom nema. To je jedino racionalno objašnjenje.
![]()
Daj šansu frajeru koji u Totenhamu nije mogao ništa![]()
![]()
Neko koga su navijaci Tottenhama proglasili najgorim igracem u historiji njihovog kluba ce u jednom trenutku biti 4. najskuplji transfer u historiji Barcelone
Od brazilskih drugoligaša, preko Litvanije i Poljske, do najgoreg igrača Tottenhama i transfera u Kinu, pa do 4. najskupljeg pojačanja Barcelone u 29. godini života!FA7 je napisao/la:
![]()
![]()
Mas que un club.andro234 je napisao/la:andro234 je napisao/la:Ovo opet neke mucke izvodi vasa uprava, cuj dati 40m za Paulinha![]()
![]()
![]()
Kakav klub takva upravaFurymaker je napisao/la:
Barto je CEO kompanije koju je preuzela kineska kompanija koja je kupila Guangzhou iz kojeg nam dolazi Paulinho, nije se to sad desilo, nego prije 4god, ali eto, da se zna da se opet peru pare.
FUJ![]()
![]()
Mogu li Seri i Coutinho uopšte doći u paketu, zar nisu oba non-EU igrači? Osim ako na neki način Seri ima francuski pasoš, samo jedan od njih može doći.leorey je napisao/la:Mozda i oni misle da nam trebaju 2 veznjaka, pa dovedu i SerrijaA Cou i Đemba zamijene Neyu
![]()
Valjda hoce da Paulinho mijenja Busquetsa nekad.
Surađivanje, ili bilo kakva veza sa tom kompanijom, nije sporan dio.Furymaker je napisao/la:a sto je najgore, i Perez je tu, i on saradjuje s istom kompanijom haha
Goat je i dalje dostupan, klauzula samo 50 miliona eura.miki_92 je napisao/la:Nece niko ni doc', dzaba racunas
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
Javi Fuego i on u paketuDonnie Darko je napisao/la:Goat je i dalje dostupan, klauzula samo 50 miliona eura.miki_92 je napisao/la:Nece niko ni doc', dzaba racunas
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
Bartomeu : tvoje rjesenje ima smislaFCBlaugrana je napisao/la:Eriksen danas najbolji u Tottenhamu. Ne znam zasto njega ne pokusaju, ponuditi coutinhu i njemu pa uzeti onog koji prije prihvati. Cak eriksen uvijek odigrq cijeli sezonu a Coutinho uvijek pailuzira dosta utakmica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bartomeu: @FCBlaugrana cuo sam da si zainteresovan za Tottenhamovu zvijedu, veznjaka kojeg su 2013. doveli za 15-20 miliona? Upravo smo ga potpisali.miki_92 je napisao/la:Bartomeu : tvoje rjesenje ima smislaFCBlaugrana je napisao/la:Eriksen danas najbolji u Tottenhamu. Ne znam zasto njega ne pokusaju, ponuditi coutinhu i njemu pa uzeti onog koji prije prihvati. Cak eriksen uvijek odigrq cijeli sezonu a Coutinho uvijek pailuzira dosta utakmica
Sent from my iPhone using Tapatalk
@FCBlaugrana : to znaci da smo u igri za Eriksena ?
Bartomeu :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.