FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Atromitos protivnik po mjeri Sarajeva ako se prodje Haugesund, kod kuce Sarajevo igra prvu utakmicu i tu je sansa Sarajeva ozbiljnim pristupom se ovaj protivnik moze dobiti 1-0 ili 2-0 prodali su dosta bitnijih igraca i nisu tipicna Grcka bunker ekipa imaju dosta stranaca ali Sarajevo sa ovom ekipom moze dosta u to sam siguran u Grckoj nece biti lako ne zbog navijaca jer Atromitos nema neku podrsku niti u ligi niti u evropi na njihovom stadionu bude nekih 4 hiljade ljudi sto je za Grcki nogomet premalo nego zbog njihovog pristupa na domacem terenu tu ih ni Olympiakos nije dobio.. Prvi mec je kljucan jer tu ako se ostvari dobar rezultat kuci u revansu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo o Norvezanima treba razmisljati.Interista je napisao/la:Atromitos protivnik po mjeri Sarajeva ako se prodje Haugesund, kod kuce Sarajevo igra prvu utakmicu i tu je sansa Sarajeva ozbiljnim pristupom se ovaj protivnik moze dobiti 1-0 ili 2-0 prodali su dosta bitnijih igraca i nisu tipicna Grcka bunker ekipa imaju dosta stranaca ali Sarajevo sa ovom ekipom moze dosta u to sam siguran u Grckoj nece biti lako ne zbog navijaca jer Atromitos nema neku podrsku niti u ligi niti u evropi na njihovom stadionu bude nekih 4 hiljade ljudi sto je za Grcki nogomet premalo nego zbog njihovog pristupa na domacem terenu tu ih ni Olympiakos nije dobio.. Prvi mec je kljucan jer tu ako se ostvari dobar rezultat kuci u revansu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
sine babin,,, davno je Sarajevo napunilo taj stadion protiv HSV a i protiv MAN UTDIlProfessore je napisao/la:Onaj uspijeh kada je naš klub, prvi i jedini ispunio gradski stadion Koševo do posljednjeg mjesta.Sabinho je napisao/la:Koji su najveci uspjesi tvog tima na medjunarodnoj sceni u zadnjih 15god?jug-onostalgicar je napisao/la:volio bi da prodjete jer mi je na vrh glave da nas brukate protiv poluamaterskih ekipa ali pristup se mora promijeniti i naravno dovesti bolji trener sto i ocekujem ako ne sad onda na polusezoni...
Zadnja izmjena: valter22, dana/u 18 jul 2014, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
nukleusmember
- Kontakt:
izgleda da kurchenju nikad kraja,vech se vidimo u grchkoj."ta che haugesund
VVVBK
VVVBK
niko da kaže,,,,, meni je jako drago što HZ nije palio pirotehniku..... svaka čast
Nije mi samo to drago, drago mi je da sam na istoku sijedio a da na prste jedne ruke mozes pobrojati psovke koje su bile upucene na racun igraca ili trenera, bar u onom dijelu u kojem sam ja bio. Pa onda ona skandiranja i aplauz na kraju utakmice..valter22 je napisao/la:niko da kaže,,,,, meni je jako drago što HZ nije palio pirotehniku..... svaka čast
+1Interista je napisao/la:Atromitos protivnik po mjeri Sarajeva ako se prodje Haugesund, kod kuce Sarajevo igra prvu utakmicu i tu je sansa Sarajeva ozbiljnim pristupom se ovaj protivnik moze dobiti 1-0 ili 2-0 prodali su dosta bitnijih igraca i nisu tipicna Grcka bunker ekipa imaju dosta stranaca ali Sarajevo sa ovom ekipom moze dosta u to sam siguran u Grckoj nece biti lako ne zbog navijaca jer Atromitos nema neku podrsku niti u ligi niti u evropi na njihovom stadionu bude nekih 4 hiljade ljudi sto je za Grcki nogomet premalo nego zbog njihovog pristupa na domacem terenu tu ih ni Olympiakos nije dobio.. Prvi mec je kljucan jer tu ako se ostvari dobar rezultat kuci u revansu
Ja sam bio gdje i uvjek iznad tunela, gdje je bilo psovki na samom startu od strane evropa il derby navijača što smo mi koji smo uvjek tu odmah prekinuli bilo je situacija za malo da se desi fajt jer bi ti navedeni navijači ko da se nešto pitaj uglavnom upravu si bolje nego prije puno manje pritiska i lajanjahilmo je napisao/la:Nije mi samo to drago, drago mi je da sam na istoku sijedio a da na prste jedne ruke mozes pobrojati psovke koje su bile upucene na racun igraca ili trenera, bar u onom dijelu u kojem sam ja bio. Pa onda ona skandiranja i aplauz na kraju utakmice..valter22 je napisao/la:niko da kaže,,,,, meni je jako drago što HZ nije palio pirotehniku..... svaka čast![]()
Stojčeva treba gurnuti lijevo, vidi se da dobro barata loptom, ali da ne zna igrati desnom nogom. Mnogo napada je usporio jer je kasnio s dodavanjima i dopustio da ga Norvežani okruže. Ne bi bilo loše probati s dva napadača, čisto da se pokuša rastegnuti njihova odbrana i dati prostor krilnim igračima. Naravno, sve taktike padaju u vodu kada realizacija koči, ali za nadati se da će vas krenuti u revanšu.
Ne treba ljudi Grke spominjati dok ne odradimo Norvezane.Ja sam optimista sto se tice daljeg prolaza.Imamo igru,stvaramo sanse ,jako smo fizicki spremni,samo jos popraviti realizaciju.Otici Norvesku i sta nam Bog da.Sto se tice prvenstva ocekujem da sa Sirokim, dominiramo premije ligom.
Dolazim u miru, gledo sam vas sinoć nisam likovo kad ste primili gol, čak mi je bilo i krivo, kleli ste se u fizičku spremu a onaj žučo mislim br. 11 pretrčava Dupovca i desnog beka ko na cesti, doveli ste dosta pogrešnih igrača i preseravali se, pucali ste na visoko al mesčini da iz prazne ne puca, taktička procjena utakmice i postavka također vam je nula, trener i stručni štab istoo tako, pa vi padate zadnjih 10 prvog poluvremena i zadnjih 15-20 drugog ljud vam iznose loptu kako hoće, teško ćete proć nadam se da griješim jedino rani pogodak iz prekida ili neke solo akcije da vam da krila i da njima nervozu unese, al vam parkiraju autobus na domaćem terenu preteško. Vi ste se nadali play offu godine ko kaže da nije laže, al treba još dosta pure pojest prije svega očistiti malo oko kluba posebno oko toga ko vam dovodi igrače
Meni se cini da ti nisi gledao nista ili ne znas gledati.Iznijeti loptu znaci donijeti je do centra,a ovi likovi nisu znali sta znaci preci 30 metara.Nasi jesu kao vilenu ubacivali,a oni izbijali iz kaznenog i to je sve.lisander je napisao/la:Dolazim u miru, gledo sam vas sinoć nisam likovo kad ste primili gol, čak mi je bilo i krivo, kleli ste se u fizičku spremu a onaj žučo mislim br. 11 pretrčava Dupovca i desnog beka ko na cesti, doveli ste dosta pogrešnih igrača i preseravali se, pucali ste na visoko al mesčini da iz prazne ne puca, taktička procjena utakmice i postavka također vam je nula, trener i stručni štab istoo tako, pa vi padate zadnjih 10 prvog poluvremena i zadnjih 15-20 drugog ljud vam iznose loptu kako hoće, teško ćete proć nadam se da griješim jedino rani pogodak iz prekida ili neke solo akcije da vam da krila i da njima nervozu unese, al vam parkiraju autobus na domaćem terenu preteško. Vi ste se nadali play offu godine ko kaže da nije laže, al treba još dosta pure pojest prije svega očistiti malo oko kluba posebno oko toga ko vam dovodi igrače
Slazem se s tobom da cemo ih tesko proci.Ja ne vjerujem da cemo ih uopce proci jer ovi likovi znaju igrati odbranu i ako im sinoc nismo dali gol necemo ni u Norveskoj.Parkirat ce autobus i vec u prvoj minuti zatvoriti utakmicu.
-
Matemotika
- Kontakt:
O kakvim silnim prilikama vi pričate? 90% udaraca sa 20+ metara i to po sred gola pretežno. Svaki ozbiljniji golman bi one udarce odbranio. Nije 3 jaka udarca iz 16 bilo. Inicijativa jalova a centaršuti protiv njih ne prolaze. Budite objektivniji malo i možda ipak prođete. Svako dobro!
Bogami jarane više puta 5-6 vaših iza lopte ostane, uostalom tako ste i gol primili, no nije bitno kako gleda utakmicu. mnogo sreće u NorveškojHzSM je napisao/la:Meni se cini da ti nisi gledao nista ili ne znas gledati.Iznijeti loptu znaci donijeti je do centra,a ovi likovi nisu znali sta znaci preci 30 metara.Nasi jesu kao vilenu ubacivali,a oni izbijali iz kaznenog i to je sve.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nijednom jedinom igracu iz ovog prelaznog roka ne mozes naci zamjerku.lisander je napisao/la:Dolazim u miru, gledo sam vas sinoć nisam likovo kad ste primili gol, čak mi je bilo i krivo, kleli ste se u fizičku spremu a onaj žučo mislim br. 11 pretrčava Dupovca i desnog beka ko na cesti, doveli ste dosta pogrešnih igrača i preseravali se, pucali ste na visoko al mesčini da iz prazne ne puca, taktička procjena utakmice i postavka također vam je nula, trener i stručni štab istoo tako, pa vi padate zadnjih 10 prvog poluvremena i zadnjih 15-20 drugog ljud vam iznose loptu kako hoće, teško ćete proć nadam se da griješim jedino rani pogodak iz prekida ili neke solo akcije da vam da krila i da njima nervozu unese, al vam parkiraju autobus na domaćem terenu preteško. Vi ste se nadali play offu godine ko kaže da nije laže, al treba još dosta pure pojest prije svega očistiti malo oko kluba posebno oko toga ko vam dovodi igrače
Dovedeni su tacno kako se i planiralo, nasa najveca snaga je ostala upravo na zadrzavanju 9 od 11 iz prve postave od prosle godine, ekipe koja je sa Dzenom u 7-8 utakmica imala gol razliku +20.Nisam siguran u tacne brojke ali od Dzeninog preuzimanja do finala kupa ekipa je bila savršena.
Pojačali smo se sa par provjerenih igrača za nasu ligu (Berberovic,Duljevic) te još njih nekoliko koji su se za širinu ekipe ubili a neki od njih bi ubrzo mogli i u prvu postavu (Protić,Mitrevski,Kostić,Okić).Mislim da u ovom roku nismo fulili ni sa jednim pojačanjem, doveli su se tačno kako se trazilo.Neki su maksuz dosli sad zasad da budu na klupi, neki odma u prvih 11...
A da se takticki uslo pogrešno jeste, da je Dzeno fulio ovu tekmu neke stvari jeste, ali ga ja necu kritikovati (sve i da ispadnemo) jer je covjek preporodio ekipu prosle sezone i znanje zna sigurno.Da mu fali iskustva fali, je*iga.
Što se fizicke spreme tiče...teško je sa skandinavcima u istu recenicu po pitanju fizicke spreme.Spremi ti ekipu za naše uslove savršeno fizicki, opet ima neko ko je bolji.A zaboravio si i cinjenicu da su se branili 90 minuta, te da su pred sami kraj logicno je imali vise snage.Ko iole prati fudbal zna razliku između napadanja i konstantnog branjenja u 16 metara.
A ti nemoj brinuti ko nama dovodi igrače.Svjesni smo mi da smo za ovu ligu tito trenutno, i igrački i finansijski i administrativno.Šta god da se desi za 6 dana to je tako, na tvoju zalost.Europa je druga stvar, malo ko se nado play off-u.Trećem pretkolu smo se nadali svi, to se slazem, ali poslje bi sve bilo premija, ne izvrći tuđe riječi.
To se jednom desilo i odmah smo primili gol.Ovi likovi inace osim tog gola nijednog suta vise nisu ni imali.Mi smo opsjedali njihov kazneni,ali totalno bezidejno i bez ikakvog ucinka.Znam da nismo ni mi stvorili neke sanse,ali oni nisu nista napravili.Ti nas pokusavas poniziti tako sto diskreditiras ekipu i sve ono sto je do sada uradjeno.Sinoc su svi osim Okica i Bilbije pruzili ekstra partije.Njih dvojica kao glavni realizatori su zakazali.lisander je napisao/la:Bogami jarane više puta 5-6 vaših iza lopte ostane, uostalom tako ste i gol primili, no nije bitno kako gleda utakmicu. mnogo sreće u NorveškojHzSM je napisao/la:Meni se cini da ti nisi gledao nista ili ne znas gledati.Iznijeti loptu znaci donijeti je do centra,a ovi likovi nisu znali sta znaci preci 30 metara.Nasi jesu kao vilenu ubacivali,a oni izbijali iz kaznenog i to je sve.
Inace do 100 % sansi imali smo ono Bilbijino kad sa 10 metara plasira loptu umjesto da probije golmana.Drugo kad mu je cini mi se Milos prebacio iza ledja odbrane,on izlazi jedan na jedan i lose prima loptu.Treca ona Sevkina na samom kraju kad sa 5 metara puca direktno u golmana.
Re: Odg: FK Sarajevo
Da ostane, ali te njihove akcije su se pretežno završavale na 30-40 metara od našeg gola, izuzev jedne. Kada su naši shvatili da su oni došli s namjerom da se samo brane nije bilo ni potrebe da se recimo Stojčev, Okić i Velkoski troše u konstantom vraćanju kad je naša defanzivna linija svako njihovo iznošenje lopti uspješno presjecala, osim jednog ponavljam.lisander je napisao/la:Bogami jarane više puta 5-6 vaših iza lopte ostane, uostalom tako ste i gol primili, no nije bitno kako gleda utakmicu. mnogo sreće u NorveškojHzSM je napisao/la:Meni se cini da ti nisi gledao nista ili ne znas gledati.Iznijeti loptu znaci donijeti je do centra,a ovi likovi nisu znali sta znaci preci 30 metara.Nasi jesu kao vilenu ubacivali,a oni izbijali iz kaznenog i to je sve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
lisander je napisao/la:Dolazim u miru, gledo sam vas sinoć nisam likovo kad ste primili gol, čak mi je bilo i krivo, kleli ste se u fizičku spremu a onaj žučo mislim br. 11 pretrčava Dupovca i desnog beka ko na cesti, doveli ste dosta pogrešnih igrača i preseravali se, pucali ste na visoko al mesčini da iz prazne ne puca, taktička procjena utakmice i postavka također vam je nula, trener i stručni štab istoo tako, pa vi padate zadnjih 10 prvog poluvremena i zadnjih 15-20 drugog ljud vam iznose loptu kako hoće, teško ćete proć nadam se da griješim jedino rani pogodak iz prekida ili neke solo akcije da vam da krila i da njima nervozu unese, al vam parkiraju autobus na domaćem terenu preteško. Vi ste se nadali play offu godine ko kaže da nije laže, al treba još dosta pure pojest prije svega očistiti malo oko kluba posebno oko toga ko vam dovodi igrače
Apsolutno se ne bi stobom slozio,a koliko sam citao, i velika vecina forumasa koja smatra bas suprotno, od ovoga sto si ti gore napisao.
Brzo ce prvenstvo,pa cemo vidjeti koliko si upravu.Ja sam opet misljenja da smo uz Siroki, za klasu ispred svih ostalih klubova Premijer lige.
-
samosarajvo
- Kontakt:
LJUDI DRAGI, NE PRAVDAJTE SE NIKOME.
Ko iole prati naš fudbal, i fudbal generalno jucer je vidjelo kako stvari stoje.Vidjelo se ko je 5 puta bolja ekipa s dodatkom da oni IPAK nisu Libertas,Maraklox,Lovcen isl.Vidjelo se da onakvom Sarajevo u nasoj ligi ce malo ko moci parirati, daleko od toga da cemo osvojiti 85 ili 90 bodova u sezoni ali da mozemo ostvariti naše ciljeve bez velikih problema - MOZEMO!
Šta god da se desi u cetvrtak (a mozemo proci, itekako) ovo je ekipa (80% nje, tj 9 od 11 i prve postave) koja je izdominirala Dzeninim dolaskom KUP BiH i onih par kola lige.Uz sve to smo pojačani sa 2-3 odlična i već dokazana igrača te sa 3-4 igrača koji ce se boriti za prvu postavu, donjeti zdravu konkurenciju i širinu u ekipi.
Idemo dalje, nasa buducnost sa Vincentom Tanom je na BETONSKIM NOGAMA, sigurna i svjetla kao nikad.
SARAJEVO
Ko iole prati naš fudbal, i fudbal generalno jucer je vidjelo kako stvari stoje.Vidjelo se ko je 5 puta bolja ekipa s dodatkom da oni IPAK nisu Libertas,Maraklox,Lovcen isl.Vidjelo se da onakvom Sarajevo u nasoj ligi ce malo ko moci parirati, daleko od toga da cemo osvojiti 85 ili 90 bodova u sezoni ali da mozemo ostvariti naše ciljeve bez velikih problema - MOZEMO!
Šta god da se desi u cetvrtak (a mozemo proci, itekako) ovo je ekipa (80% nje, tj 9 od 11 i prve postave) koja je izdominirala Dzeninim dolaskom KUP BiH i onih par kola lige.Uz sve to smo pojačani sa 2-3 odlična i već dokazana igrača te sa 3-4 igrača koji ce se boriti za prvu postavu, donjeti zdravu konkurenciju i širinu u ekipi.
Idemo dalje, nasa buducnost sa Vincentom Tanom je na BETONSKIM NOGAMA, sigurna i svjetla kao nikad.
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, miguelramos, mnon46 i 27 gostiju.