Ko nas predstavlja u Evropi godinama...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tako je, bice pobjeda i poraza. Samo se nastavite boriti svim srcem za Klub, mi smo svi uz igrace.
zeljo (g), borac ( tusanj), simin han (tusanj). Uglavnom dva derbija, pa onda utakmica sa prigradskom ekipomFKBilder je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:05Ma idemo dalje ionako igramo totalno rastereceno ali kako nam idu na ruku rezultati zali boze bodova fino bi se odlijepili.
Ja sam reko kako ce biti a neki pametuju ponizavate klub...e moj rodjo.
Bilo bi lijepo uzeti barem bod Zelji...
Kako ide raspored sledece tri
Ja čitav dan sj.eban.TzBulevar87 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:44Nikada teže buraz, vjeruj mi. Još se nisam oporavio...
Ista situacija. Nije do poraza, nego poniženja koje nam je priredio krimos iz gruda i papci od fudbalera.TzBulevar87 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:54Ma kakvo ba upisivanje bodova, sta lupetate dzaba. Boli me LAKRDIJA od sinoć.
Predsjednik & Co. iz UO su odusevljeni podrskom igračima poslije tekme. Sve po zaslugama ide, u životu, u univerzumu itd.
Idemo dalje!
Nakon sinoćnjeg meča samo mogu reći:Madal je napisao/la: ↑22 avg 2021, 22:18Puna podrška ali kad sjebu nesto mora se napisati.
Sjebali smo što smo išli na pobjedu umjesto "čuvanja" remija, i sjebala je uprava sto je uopste sjela da priča sa predstavnicima ovih klubova u inicijativu 4R. Podržavam da smo u dobrim odnosima sa Slogom i da zajedno nastupamo jer imamo slične interese i prema Gradu i prema savezu ali ovo udruživanje sa žoharima i dugogodišnjim grobarima bh sporta koji su radili troduplo gore stvari od Borca i Vice prošle sezone ali dižu hajku kad to ne rade oni jer se "ide protiv države"
Ne mogu da vjerujem da su tu priču popušili. Lijepi i dobri Borac i Vico naspram ovih klosara poput Sarajeva.
Mozda 4 boda, mozda. Ali ipak dovoljno da ostanemo medju 4.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:24zeljo (g), borac ( tusanj), simin han (tusanj). Uglavnom dva derbija, pa onda utakmica sa prigradskom ekipomFKBilder je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:05Ma idemo dalje ionako igramo totalno rastereceno ali kako nam idu na ruku rezultati zali boze bodova fino bi se odlijepili.
Ja sam reko kako ce biti a neki pametuju ponizavate klub...e moj rodjo.
Bilo bi lijepo uzeti barem bod Zelji...
Kako ide raspored sledece tri