Kaunas sta hoces reci?gost je napisao/la:Jednom je i Čelik bio prije Zvezde na tabeli. Al vjerujem da nikome nije palo na pamet da pomisli da je Čelik veći klub od Zvezde. Marketinški potencijal, navijačka baza, historija itd to su elementi koje klub čini velikim. Naravno uz to idu i rezultati, ali i oni nisu na strani Rome.meho-medo je napisao/la:Ne mozes to reci Roma ce iduce sezone se boriti za titulu Serije A, zar ne primjetis da ljudi grade ekipu,treba tu jos malo poraditi ali osnova je dobra.zokyy je napisao/la:naravno da je roma nije top klub. to sto su trenutno 2. nista ne znaci jer ce vec sljedece sezone biti izmedju 4. i 7. mjesta. slicno kao atletico ili everton...
Drugo ovi top klubovi u koje bi Pjanic trebao prijeci izbacite Man Utd jer cini mi se da je ova Roma jaca od "ovog" MAn Utd-a .Prije svega jer ima jacu sredinu.
opet kažem, ovim nitko ne potcjenjuje Romu.
Gost ja kazem da je Roma zasluzeno drugo mjesto jer ljudi imaju i ekipu za to mjesto.Eh sada ne znam da li kome pada na pamet da je Roma veci klub od Milana sa historijom,to sigurno nije.TEsko mi je i ovo reci jer sam navijac Milana ali sa ovom igrom i ovom ekipom Roma mi se cini kao bolji(za nijansu

ALi vidjet cemo kako ce Seedorf sloziti stvari u Milanu kakva ce on pojacanja dovest itd itd...
ovo sam kasno procitao i jos kazes da rezultati nisu na strani Rome? U ligi 14 pobjeda 5 remija i 1 poraz i gol razlika 42:10