Izbori

Da,nije bilo previse prilika...samo utakmice koje su izbile klubu 15ak m eura iz dzepaspajk je napisao/la:Ne znam, meni moj subjektivni dojam govori da je bilo bar 12000, na fb piše i više od 14...a i tko zna kad su te slike uslikane, možda i prije utakmice...nije ni bitno, jedino što je i preostalo dežurnim pljuvačima je da se hvataju za svaku slamčicu i slave svaki poraz najvećega hrvatskog kluba, samo što ove godine, izuzev Aalborga i Astre, i nisu imali previše prilike za takvo što.
Javnost do sada nije bilo upoznata s tim da je semafor za klub pod kontrolom Zdravka Mamića kupio HNS UEFA-inim novcima namijenjenima razvoju nogometa u državi. Dapače, u Dinamu su ostavljali dojam kako su oni sami investirali u stadion
Jedno mi se pitanje mota po glavi. Nije mi problem što lažete nama, gospodo, ali zašto lažete sebi? Koja je poanta pisanja da je na utakmici četrnaest tisuća ljudi? Da pridobijete neke simpatije? Oni koji vas znaju, njihove simpatije nećete pridobiti ni da napunite stadion do vrha i osvojite Ligu prvaka, a oni koji ne misle svojom glavom, vole vas bilo na stadionu 68 ljudi ili bio on dupkom pun. Ali, očito je cilj vratiti ljude na stadion. Stoga, nastavite s politikom dovođenja ljudi na stadion kao što je bila za derbi s Hajdukom. Jeftine ili besplatne karte, besplatna hrana, a kad već idu dresovi u Fan shopu za 80 kuna, stavite da ispred stadiona budu za 30. Ili da se poklanja uz popijeno pivo. Ovaj narod vam neće ništa besplatno odbit. Čak ni ako je od „crnog Cigana“. Pa i za uručivanje pokala kupa je svojedobno imao veću šansu „crni Cigan“ nego ministar hrvatske Vlade. Ali, moram vam reći da vas i tu razumijem. Ipak je njega izabrala ulica, a znamo da ste na to posebno osjetljivi i alergični.
Opet 10 tisuća karata podijeliliIz Dinama su zato za sutrašnje (20 sati) finale Kupa protiv Splita odlučili ponoviti recept s derbija, pa je u 20-ak zagrebačkih škola podijeljeno oko pet tisuća vaučera. Svaki vaučer je dvije ulaznice, po jedna za dijete i roditelja.
Oni koji nemaju djecu školskog uzrasta ili ne vole pivo, pa da se pomoću njih dočepaju mjesta na Hrvatskom Wembleyu, morat će kupiti ulaznicu. Malobrojni koji nisu uspjeli dobiti besplatnu kartu, morat će je platiti po jednako popularnim cijenama koje su bile i za gostovanje Hajduka: 10 kuna sjever, istok 20, a zapad 30.
Ovo je snimano 2 sata prije tekmeSiamoNoi je napisao/la:
Video je sve.Mene sram.Bas me onako sram sram sram na kaj ovo liči.
spajk je napisao/la:Već milijardu puta prožvakana tema, ali izgleda se ovih dana ipak malo ozbiljnije šuška kako bi Maksimir trebao dobiti krov za sjevernu i zapadnu tribinu, ove dvije što su u malo boljem stanju. Čini se kako povratkom HDZ-a i Bandića na vlast Dinamo opet raste nakon 4 godine sustavnog uništavanja kroz sve moguće medije. I predsjednica, nakon punih 15 godina ignoriranja od strane dvojca Mesić-Josipović, nas je nahvalila prilikom predaje za osvajača Kupa.
Sve čistoDanašnja naslovnica Jutarnjeg lista donosi plan Milana Bandića da natkrije krovom zapadnu i sjevernu tribinu Maksimirskog stadiona i to ni manje ni više nego za nevjerojatnih 140 milijuna kuna (18,6 milijuna eura). Cijena je to za koju se može napraviti solidan cijeli novi stadion. Analizirali smo trošak izgradnje krova nekoliko europskih stadiona i došli do zaključka da i najskuplji među njima je duplo jeftiniji od onoga što se u Zagrebu gradi. Konkretno Espanyolov stadion za 40.000 mjesta i krov nad sve četiri tribine, a ne dvije kao u Maksimiru, košta "samo" 10 milijuna eura.
Napiši i da taj novi krov treba koštati skoro 19 mil € našeg novca, dok je krov ovog stadiona koštao manje od 10 mil €.spajk je napisao/la:Već milijardu puta prožvakana tema, ali izgleda se ovih dana ipak malo ozbiljnije šuška kako bi Maksimir trebao dobiti krov za sjevernu i zapadnu tribinu, ove dvije što su u malo boljem stanju. Čini se kako povratkom HDZ-a i Bandića na vlast Dinamo opet raste nakon 4 godine sustavnog uništavanja kroz sve moguće medije. I predsjednica, nakon punih 15 godina ignoriranja od strane dvojca Mesić-Josipović, nas je nahvalila prilikom predaje za osvajača Kupa.
Još i da zahvalim Davoru Vugrincu, iako ovo vjerojatno nikad neće pročitati, najboljem strijelcu u povijesti HNL, za sve poteze i majstorije koje nam je priredio kroz 23 godine igranja profesionalnog nogometa, što se borio kao lav u dresu hrvatske reprezentacije i Dinama, dresu kojeg je oblačio između 2006. i 2008. i ostavio neizbrisiv trag u onoj sezoni kad je potopljen moćni Ajax, kad je u utakmici protiv Hazara, kad smo visili o niti ušao s klupe nakon dugotrajne pauze zbog ozljede, asistirao Mandžukiću za produžetak i onda se opet teško ozlijedio. Hvala za sve Vuga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.