FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bas me zanima sta ce sutra biti,dal cemo prisustvovat mecu ili ne ? Ako nas ne puste na sjever,svasta se moze ocekivat,ali vidjecemo sutra .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
brcanska_malta
- Kontakt:
SJEVER JE NAS SUTRA SMO NA SJEVERU PUSTITE MEDIJE NEK VAM MALO MOZAK RADI
Daj imali ko sastave koji sutra igraju ?
neznam za sjever jbg ljudi iskopali temelje duboke 4-5 M i to bas na ulazu onda neznam i ako budu putili kako ce se popeti na tribinu
neznam za sjever jbg ljudi iskopali temelje duboke 4-5 M i to bas na ulazu onda neznam i ako budu putili kako ce se popeti na tribinu
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sloboda: Mujkić, Halilović, Nikolić, Zoletić, Jogunčić, Malkić, Bošnjak, Gavarić, Al. Bekić, Mujić i Am. Bekić. Šef Stručnog štaba: Ibrahim Crnkić.TZ_BoY je napisao/la:Daj imali ko sastave koji sutra igraju ?![]()
Sarajevo: Jović, Arsenijević, Belošević, Torlak, Nuhić, Muharemović, Pehlić, Kojašević, Jahović, Avdić, Handžić. Šef Stručnog štaba: Mirza Varšanović.
Ti bgti nezz normalno komunicirat,osim vrijedjat druge ?? Malo kulture ne bi skodilo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
brcanska_malta
- Kontakt:
moderacija
malta 7 dana,dirk zadnje upozorenje(glupane,moroni)!
malta 7 dana,dirk zadnje upozorenje(glupane,moroni)!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
NAPRAVI NAM JASMINE MALO VECE TRIBINE 20 000 STIŽE FUKARA!!!!!!!
Sutra svi na SJEVER !!
Sutra svi na SJEVER !!
Mislim da ce sve proci u najboljem redu...fukare na sjever,mi na D,malo prepucavanja,dobar fudbal i to je to,nikome nie u cilju da bude razbijenih glava...pozz 
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jos da su vam dali vise prostora bilo bi za desetku .. al jbgPenaltik je napisao/la:Mislim da ce sve proci u najboljem redu...fukare na sjever,mi na D,malo prepucavanja,dobar fudbal i to je to,nikome nie u cilju da bude razbijenih glava...pozz
Sta fali toj sjevernoj tribini pa vam nedaju iako ste bili protiv slavije ?
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
''Međutim, veći problem bi mogao biti ukoliko se "Fukarama" ne dopusti smještaj na sjevernu tribinu u izgradnji, što je v.d. direktor Slobode Zdenko Jurić najavio na današnjoj press konferenciji.papee je napisao/la:Sta fali toj sjevernoj tribini pa vam nedaju iako ste bili protiv slavije ?
- Mi bi sa aspekta organizacije utakmice i sigurnosti svih posjetitelja bili najsretniji kada bi naši navijači mogli biti smješteni na sjevernu tribinu. Ali za to moramo imati dozvolu JU Stadiona Tušanj, MUP-a i izvođača radova, što do sada nismo uspjeli osigurati. Ali iskreno se nadamo da će do početka utakmice naši navijači biti na mjestu, odakle su navijali u posljednjoj utakmici sa Slavijom. U protivnom, navijači će se morati zadovoljiti "sektorom A" zapadne tribine – istakao je Jurić.''
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:''Međutim, veći problem bi mogao biti ukoliko se "Fukarama" ne dopusti smještaj na sjevernu tribinu u izgradnji, što je v.d. direktor Slobode Zdenko Jurić najavio na današnjoj press konferenciji.papee je napisao/la:Sta fali toj sjevernoj tribini pa vam nedaju iako ste bili protiv slavije ?
- Mi bi sa aspekta organizacije utakmice i sigurnosti svih posjetitelja bili najsretniji kada bi naši navijači mogli biti smješteni na sjevernu tribinu. Ali za to moramo imati dozvolu JU Stadiona Tušanj, MUP-a i izvođača radova, što do sada nismo uspjeli osigurati. Ali iskreno se nadamo da će do početka utakmice naši navijači biti na mjestu, odakle su navijali u posljednjoj utakmici sa Slavijom. U protivnom, navijači će se morati zadovoljiti "sektorom A" zapadne tribine – istakao je Jurić.''
ma nije dovrsena, ali sutra ce sigurno fukara biti i i onda lafa nije sigurna da primi toliki broj ljudi...mislim nije to problem, vec nasa uprava misli da je jednostavni nacin vas sprovest na D tribinu preko sjevera, tako da je to razlog sto zele ostaviti prazan sjever..naravno navijaci ne zele da ponovo ispastaju zbog drugih i nece to dozvoliti sutra
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Na Sjevaer Fukare ili nista, to je vase 1/1! Ja sam redovan na C! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Još sat pa polako krenu na soni 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
padobranac1978
- Kontakt:
...dabogda ispali iz lige...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Interista di cuore
- Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:...dabogda ispali iz lige...
sta trebamo uradit da dodas i temu Slobode u potpis ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
padobranac1978
- Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:...dabogda ispali iz lige...
sta trebamo uradit da dodas i temu Slobode u potpis ?
sam skontaj moje motive zasto sam ovo napisao...
P.S.Trebas biti komsinica...
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 12 mar 2011, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
- Megamon
- Kontakt:
Sretno i daBogda izgubili danas 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Volimo i mi tebepadobranac1978 je napisao/la:...dabogda ispali iz lige...
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.