i meni se učinilo da sam čuoipetm je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je cuo Žeeeljooo,sa tribine?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i meni se učinilo da sam čuoipetm je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je cuo Žeeeljooo,sa tribine?
I ja sam čuo...ipetm je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je cuo Žeeeljooo,sa tribine?
nisiipetm je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je cuo Žeeeljooo,sa tribine?
Nisi buraz , meni srce ko Trebević kad sam čuo....ipetm je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je cuo Žeeeljooo,sa tribine?
da mi ga je gdje u gradu sresti da mu se u facu nasmijem,onako od srca.placi igore cupi tarpisajo10 je napisao/la:Kristic: Zeba, sigurno jedan od najboljih igraca ove sezone...![]()
![]()
![]()
ma daj ugasi mi se streamStole iz Bora je napisao/la:4444444444444
Svraka
Takodjer..bob je napisao/la:ma daj ugasi mi se streamStole iz Bora je napisao/la:4444444444444
Svraka
Slusam i ne mogu da vjerujem pjevaju zeljo zeljo evo ti ga evo pa sa njega gledaj sa hahahahhahahha koji jadovi! Inace MNOGO SMO JAKIzlaya_tm87 je napisao/la:Ovi poceli i za Sarajevo navijati od muke
Ni ja ne vidjeh gol, puuuuu !zlaya_tm87 je napisao/la:ZNACIIII gledam akciju, kontam evo dobrog ubacaja i zaledi mi
hahah isto samo sam vidio od adilovica goBuu je napisao/la:3 gola su pala kad mi je nestao stream
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.