FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sonik24
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sonik24 » 28 apr 2012, 19:22

Ima da promjenimo ime u Zeljo 04, da se furamo na Schalke :lol:

Svaka cast, ovo je rekord svih rekorda, najbolja ekipa koju je BiH ikad imala, sad je vec svima jasno ko kosi ko vodu nosi, to jest ko je ustvari najveci i najbolji, najuspjesniji sportski kolektiv u BiH. Titula se vec laganini moze slaviti, dok drugi nas mrze i traze dlaku u jajetu, Zeljo samo gazi, psi laju, karavani prolaze. VOLIM TE ŽELJO!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 apr 2012, 19:23

golovi 8-)
" onclick="window.open(this.href);return false;!
DRUG NEBI TI PUNCA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 apr 2012, 19:42

Ovo Stanic asistent :o
NO PYRO NO PARTY

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 apr 2012, 19:44

Cestitke na tituli!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 apr 2012, 19:50

Poslije utakmice sa Olimpikom i nerjesenog rezultata rekao sam da nam je titula sigurnija nego prije nje i hvala Bogu bio sam u pravu.Igracima i trenerima cestitke na igrama i zalaganju i hvala im sto dostojanstveno i sa postovanjem nose sveti dres.Raja sacuvajmo dostojanstvo u ovim pobjedama i nemojmo se ponasati kao navijaci nekih drugih klubova prema nama u vremenu nase krize.Slavimo,postujmo nase rezultate i nema razloga da se spustamo na nivo onih kojima nas uspjeh smeta.Samo Zeljo je bitan i nista drugo,sta nas briga za druge o njima neka pisu i vode brigu njihovi navijaci.I za kraj Tuzlaci nadam se da ce te ostati jer vi ste ipak klub sa tradicijom u odnosu na neke koji su isplivali zahvaljujuci ratu i politickim prilikama u zemlji.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 28 apr 2012, 19:51

dobro sudjenje :D
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 28 apr 2012, 19:59

:lol: :lol: :lol: :lol: http://www.duplakruna.ba" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol: :mrgreen:

ŠAMPIONI !!
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 28 apr 2012, 20:00

dino lj je napisao/la:Poslije utakmice sa Olimpikom i nerjesenog rezultata rekao sam da nam je titula sigurnija nego prije nje i hvala Bogu bio sam u pravu.Igracima i trenerima cestitke na igrama i zalaganju i hvala im sto dostojanstveno i sa postovanjem nose sveti dres.Raja sacuvajmo dostojanstvo u ovim pobjedama i nemojmo se ponasati kao navijaci nekih drugih klubova prema nama u vremenu nase krize.Slavimo,postujmo nase rezultate i nema razloga da se spustamo na nivo onih kojima nas uspjeh smeta.Samo Zeljo je bitan i nista drugo,sta nas briga za druge o njima neka pisu i vode brigu njihovi navijaci.I za kraj Tuzlaci nadam se da ce te ostati jer vi ste ipak klub sa tradicijom u odnosu na neke koji su isplivali zahvaljujuci ratu i politickim prilikama u zemlji.
Ti kao covjek koji dugo zivi na ovim prostorima bi trebao znati da ovde ne smijes biti fin, balkan je proklet svako ce te sje.bat samo kad moze. Ja nikad necu moci zaboraviti ono sto su nama radili kad smo 5 godina kuburili u ovoj ligi, spasavali opstanak u zadnjim kolima. A anamo oni prisjedali i prisjedali na muku. PA ja sam zivio za taj trenutak kada ce ih zeljo poniziti samo da se nasladim njihovoj muci. I hvala bogu dozivio sam taj dan, ima pravde pa da je ko makovo zrno ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 28 apr 2012, 20:02

admirone je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Poslije utakmice sa Olimpikom i nerjesenog rezultata rekao sam da nam je titula sigurnija nego prije nje i hvala Bogu bio sam u pravu.Igracima i trenerima cestitke na igrama i zalaganju i hvala im sto dostojanstveno i sa postovanjem nose sveti dres.Raja sacuvajmo dostojanstvo u ovim pobjedama i nemojmo se ponasati kao navijaci nekih drugih klubova prema nama u vremenu nase krize.Slavimo,postujmo nase rezultate i nema razloga da se spustamo na nivo onih kojima nas uspjeh smeta.Samo Zeljo je bitan i nista drugo,sta nas briga za druge o njima neka pisu i vode brigu njihovi navijaci.I za kraj Tuzlaci nadam se da ce te ostati jer vi ste ipak klub sa tradicijom u odnosu na neke koji su isplivali zahvaljujuci ratu i politickim prilikama u zemlji.
Ti kao covjek koji dugo zivi na ovim prostorima bi trebao znati da ovde ne smijes biti fin, balkan je proklet svako ce te sje.bat samo kad moze. Ja nikad necu moci zaboraviti ono sto su nama radili kad smo 5 godina kuburili u ovoj ligi, spasavali opstanak u zadnjim kolima. A anamo oni prisjedali i prisjedali na muku. PA ja sam zivio za taj trenutak kada ce ih zeljo poniziti samo da se nasladim njihovoj muci. I hvala bogu dozivio sam taj dan, ima pravde pa da je ko makovo zrno ;)
Teško je biti fin.. slažem se sa svim ovim što je rekao @admirone ;)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 28 apr 2012, 20:04

Jel igrao Stanić ? :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 apr 2012, 20:05

harebianconero je napisao/la:Jel igrao Stanić ? :mrgreen:
otkad nisi pitao :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 apr 2012, 20:11

admirone je napisao/la:
Znam sta hoces da kazez ali ja se radujem Zeljinoj pobjedi i uspjesima a ne tudjoj nevolji.Vjeruj mi da je najveci licni poraz za svakog covjeka kada se raduje tudjoj nesreci a narocito nesreci koju je nekada i sam dozivio.Ja necu da budem kao oni prije pet godina jer to je bolest a fala Allahu pa me mentalno zdravlje sluzi i ne razmisljam kao oni.Samo Zeljo i nista vise.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 28 apr 2012, 20:12

anonimni je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Jel igrao Stanić ? :mrgreen:
otkad nisi pitao :lol:
Upratio sam par tekmi, ovu nisam. :P :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 28 apr 2012, 20:13

Sa ovim Svarkom se nešto cudno dešava u zadnje vrijeme :mrgreen: :mrgreen: koji mu je q

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 apr 2012, 20:14

uglavnom, na pitanje ti ne bih znao odgovoriti, drugo poluvrijeme nisam gled'o, a prvo tek oko 20. minute uz stalne prekide streama...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 28 apr 2012, 20:15

dino lj je napisao/la:Znam sta hoces da kazez ali ja se radujem Zeljinoj pobjedi i uspjesima a ne tudjoj nevolji.Vjeruj mi da je najveci licni poraz za svakog covjeka kada se raduje tudjoj nesreci a narocito nesreci koju je nekada i sam dozivio.Ja necu da budem kao oni prije pet godina jer to je bolest a fala Allahu pa me mentalno zdravlje sluzi i ne razmisljam kao oni.Samo Zeljo i nista vise.
Ja se ne radujem nesreci, ja se samo radujem pravdi a ona kad tada svakoga stigne.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 28 apr 2012, 20:15

Odlicna igra danas, Svraka razvaljuje :D Ove sezone bolje igramo na strani nego kod kuce :D

Bilo bi jos bolje da je Siroki remizirao ili izgubio, ali i ovako je dobro, 6 kola prije kraja, 7 bodova prednosti 8-)
FKŽ !

titanik
Kontakt:

Post Postao/la titanik » 28 apr 2012, 20:18

a gdjeli je onaj ragib sakib il kako vec dobro sam ja njemu reko prepirace se on sljedece sezone sa rudarom kakanj i gradinom al tako mu i treba kad je ljaksa

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 28 apr 2012, 20:25

Eto nam Mujkića na kraju sezone 8-) naš je definitivno bit će prva lasta koja će "sletjeti" na Grbavicu abd ;) :)
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 28 apr 2012, 20:26

SkyWallker je napisao/la:Eto nam Mujkića na kraju sezone 8-) naš je definitivno bit će prva lasta koja će "sletjeti" na Grbavicu abd ;) :)
abd.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.