Igrao ja malo pri kraju.Upiso je i asistenciju.harebianconero je napisao/la:Upratio sam par tekmi, ovu nisam.anonimni je napisao/la:otkad nisi pitaoharebianconero je napisao/la:Jel igrao Stanić ?![]()
Ode Svraka na ljeto ako ovako nastavi.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Igrao ja malo pri kraju.Upiso je i asistenciju.harebianconero je napisao/la:Upratio sam par tekmi, ovu nisam.anonimni je napisao/la:otkad nisi pitaoharebianconero je napisao/la:Jel igrao Stanić ?![]()
A sta ce nam on Bukvic je bolji i skolovaniji golman od njega.SkyWallker je napisao/la:Eto nam Mujkića na kraju sezonenaš je definitivno bit će prva lasta koja će "sletjeti" na Grbavicu abd
![]()
yebo ovo, necu 0 0 na derbijuinacefindecko je napisao/la:-----------------------Bukvić-------------------------
-Marković------Kerla------Ćutuk---------Stanić---
---------------------Zolotić--------------------------
------------Jamak----------Stančeski--------------
--Elvir Čolić----------------------------Drakul------
----------------------Ramić--------------------------
Tim za pitare
Komšije čestitamo,,,,,arelinho je napisao/la:guso kako je kreno amar ce ga htjet prodat da uzme finih para hahaa
Pa zbog toga i igramo sa pola snage.Elegant je napisao/la:Samo da se igraci ne premore do Kup-a, siguran sam da Amar itekako misli na to.
Ma daj pa necu da pobjedimo samo 2 razlike ccc.inacefindecko je napisao/la:-----------------------Bukvić-------------------------
Tim za pitare
nemoj ovaj sastav mogu nas suspendovati, Drakul je čini mi se posuđen Leotaru.Imamo mi juniora ili sa igračem manje bi mogli igrati, nema veze.inacefindecko je napisao/la:-----------------------Bukvić-------------------------
Tim za pitare
Jarane objektivno smo jaci od komsija ali mislim da nema potrebe za cinizmom,derbi je ipak posebna utakmica i u njemu kvalitet nije najbitniji,znas da se to mnogo puta i dokazalo.Nasi ce do tada osigurati titulu i mozda uci opusteno u tekmu(ja se nadam ozbiljnom pristupu) pa bi u slucaju poraza od komsija(nedaj Boze) ovaj tvoj post mogao na nasu temu nakaciti masu pitara sa provokativnim postovima.U derbiju treba da igra nasa najaca postava jer pobjeda u derbiju je ipak naj sladja a to je i obaveza prema nama navijacima,ipak smo mi ZELJO najveci i naj uspjesniji BH-a klub i moramo biti ozbiljni do kraja.inacefindecko je napisao/la:-----------------------Bukvić-------------------------
Tim za pitare