Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Boga mi Osime, kako je krenulo, moraces neko saopstenje napisati ispred Liverpoolovog pdfa ss.ba foruma. Ovo ovako ne ide...Osim13 je napisao/la:Eo neće svakako ući na stadion
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ganjaćemo se do Strazbura!mirgerr je napisao/la:Boga mi Osime, kako je krenulo, moraces neko saopstenje napisati ispred Liverpoolovog pdfa ss.ba foruma. Ovo ovako ne ide...Osim13 je napisao/la:Eo neće svakako ući na stadion
Pravda za pijanog Skauzera!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne vidim da su forumši (simpatizeri liverpoola) na ovom forumu izdali saopštenje i ogradili se od ovakvih navijača.Osim13 je napisao/la:Eo neće svakako ući na stadion

Edit: ukrade mi post
Ja sam gospodski ispred sindikata odma napisao kako "za ovo nema opravdanja" 
Gospoda sa forumskog Merseysidea

Gospoda sa forumskog Merseysidea
Navijaci Liverpoola su poznati po tome pa ti ljudi stoje iza nekih od najvecih tragedija u historiji fudbala za taj klub uglavnom navijaju najproblematicniji slojevi drustva koje normalni ljudi drze u drustvenoj izolaciji...ovo ponasanje uopste ne cudi no moram priznati dami je hello mister miyagi bilo smijesno 

Kad ce zvanicno saopstenje kluba da oni nisu nista krivi ne bi im bio ni prvi ni zadnji put da bjeze od odgovornosti i za pune vece stvari
Navijaci Uniteda jos jednom pokazali da su gospodaLillard je napisao/la: Skauzerski*
Gostovali su United i Tottenham u Barceloni, pa se ne sjećam ovih scena
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Gospoda iz ManchesteraFight breaks out in Manchester United fans section during Champions League clash with Juventus
https://talksport.com/football/437001/f ... -juventus/

Bošnje su stroga gospoda za ove. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ocekujem eskalaciju sukoba na forumskim ulicama.
Factmessilla je napisao/la:Bošnje su stroga gospoda za ove.
E cuj lokalce gurali u fontanu
Engleski kozojebi ne smiju da rade nista tamo zbog zakona, pa onda vani luduju. Sve to pozatvarat i prebit rokovnikom

Engleski kozojebi ne smiju da rade nista tamo zbog zakona, pa onda vani luduju. Sve to pozatvarat i prebit rokovnikom
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 01 maj 2019, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
kaže ona poznata "ashamed of nothing offended by everything"japa je napisao/la:Navijaci Liverpoola su poznati po tome pa ti ljudi stoje iza nekih od najvecih tragedija u historiji fudbala za taj klub uglavnom navijaju najproblematicniji slojevi drustva koje normalni ljudi drze u drustvenoj izolaciji...ovo ponasanje uopste ne cudi no moram priznati dami je hello mister miyagi bilo smijesno
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Morali su prevaspitati stoku iz Torina ali ovaj rasizam
je dno dna

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Da, Spursi vazda kmeče, poznati su po tomeLillard je napisao/la:kaže ona poznata "ashamed of nothing offended by everything"japa je napisao/la:Navijaci Liverpoola su poznati po tome pa ti ljudi stoje iza nekih od najvecih tragedija u historiji fudbala za taj klub uglavnom navijaju najproblematicniji slojevi drustva koje normalni ljudi drze u drustvenoj izolaciji...ovo ponasanje uopste ne cudi no moram priznati dami je hello mister miyagi bilo smijesno

Za koga večeras navijaš, Barcu ili PoolPoliceman je napisao/la:

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
joj osima brata ko da sam mu starog uvrijedio 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.