Volimo i mi tebepadobranac1978 je napisao/la:...dabogda ispali iz lige...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Volimo i mi tebepadobranac1978 je napisao/la:...dabogda ispali iz lige...
Ma dobiće pitari nešto da izbiju oči i da se s time vrate u Sarajevohusein veličanstveni je napisao/la:Hebeš više tribinu, šta ste zapeli za nju, niko da napiše kakvo je raspoloženje, hoće te li danas pobijediti i pored problema koji su došli pred utakmicu
Interista di cuore je napisao/la:normalno da cemo pobijedit,zar nemo sumnja u to ?
i to ima da im bivsa "komsinica" presudi![]()
![]()
Koliko vam treba,nedostaje mi cementaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:NAPRAVI NAM JASMINE MALO VECE TRIBINE 20 000 STIŽE FUKARA!!!!!!!
Sutra svi na SJEVER !!
Hvala,takodje .padobranac1978 je napisao/la:...dabogda ispali iz lige...
A onda ljepota, slušaš sljedećih godinu dana kako smo ih pobijedili neregularnoInterista di cuore je napisao/la:ko da je to bitno,ko zna zna i pjan...![]()
i zaboravio sam rec iz nepostojeceg penala i sa 56 mesarskih startova nasih igraca,i naravno neizostavljivo kukanje zalizanog nakon tekme![]()
![]()
valjda nece, jer evo ljudi su rekli da ce nas pustiti, ali da nece prastati nikome... ko bude srao privodit ce i udarati ako bude treba udarati tako kazu ...ebaji ga i sad dole ne treba praviti frku, ako u tom momentu nas ne budu pustili, jer oni su od nase uprave dobili zahtjev da nas ne pustaju tu, ali ce nam ipak oni izaci u susret , ali kako kazem i malo sranje ispred oni ce iskoristiti za privodjenja kako kazem sigurno ce pojedinci dobiti i maru gataruharry_90 je napisao/la:Ocekujem da nas puste na sjever,da napunimo citavu tribinu i da bodrimo momke svih 90 minuta..Jos nam vrijeme ide na ruku,samo da ne bude njasra,i ako padne gol da ne ide ono guranje,jbg beton je,nedao Bog da neko padne i udari glavom..jos malo pa do carsije na kafu i na okupljanje.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.