RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 24 maj 2011, 14:38

cunami je napisao/la:Kazazic igra stopera mada je jedno vrijeme igrao beka ali kad su ga vratili na stopera,taj momak je medju 5 stopera u ligi,sigurno a mislim da nema preko 24 godine ali isto tako,ko zna sta ce biti a ovu informaciju sam cuo u Sarajevu prije par dana
22 godine ima, 1989 godiste

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 maj 2011, 14:44

Kao što vm22 kaže, '89 je godište i ima 22 godine. Bio je na probi u Češkoj negdje i nešto je oko papira bilo problema tako da se vratio ovdje, momka znam i prosto sumnjam da će zaigrati u bilo kojem klubu u BiH osim Veleža.
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 24 maj 2011, 16:05

Evo samo da se nadovezem,Kazazic nije bio na probi nego je Kazazic bio potpisao ugovor sa Viktoria Plzen iz Ceske koja je sad prvak ali ne znam zasto se vratio.Vidim mu i slike na facebook da ima slika iz Ceske a nasao sam i na stranici kluba da je potpisao bio ugovor.
Nadam se da ce ostat u Velezu jer je Velezovo djete ali nikad ne znas sta nam moze snaci jer ja vise nisam optimistican sto se tice Veleza jer sam se mnogo puta razocarao a mi malo dizemo euforiju za iducu godinu ali daj Boze da se dese neke velike promjene

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 maj 2011, 16:11

Ma kakva euforija, samo polako, korak po korak, druge nam nema, obećavao je ibraković svega i svašta i na kraju - NIŠTA...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 maj 2011, 16:11

NeToBoLa je napisao/la:Kao što vm22 kaže, '89 je godište i ima 22 godine. Bio je na probi u Češkoj negdje i nešto je oko papira bilo problema tako da se vratio ovdje, momka znam i prosto sumnjam da će zaigrati u bilo kojem klubu u BiH osim Veleža.
bio je u victoriji plzen

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 maj 2011, 16:13

cunami je napisao/la:Evo samo da se nadovezem,Kazazic nije bio na probi nego je Kazazic bio potpisao ugovor sa Viktoria Plzen iz Ceske koja je sad prvak ali ne znam zasto se vratio.Vidim mu i slike na facebook da ima slika iz Ceske a nasao sam i na stranici kluba da je potpisao bio ugovor.
Nadam se da ce ostat u Velezu jer je Velezovo djete ali nikad ne znas sta nam moze snaci jer ja vise nisam optimistican sto se tice Veleza jer sam se mnogo puta razocarao a mi malo dizemo euforiju za iducu godinu ali daj Boze da se dese neke velike promjene
i colic je velezovo dijete, pa eno ga u zelji...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 maj 2011, 16:18

cunami je napisao/la: Nadam se da ce ostat u Velezu jer je Velezovo djete ali nikad ne znas sta nam moze snaci jer ja vise nisam optimistican sto se tice Veleza jer sam se mnogo puta razocarao a mi malo dizemo euforiju za iducu godinu ali daj Boze da se dese neke velike promjene
Znam samo da mu Carina to ne bi nikad oprostila a on slično razmišlja kao i ostatak raje. Različito je to po naseljima, ipak su malo raja sa Carine, iz Mahale, Cernice, Luke, Brankovca( naselja iz tvrdog jezgra) privrženija Mostaru jer su tu većinom starosjedioci.
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 24 maj 2011, 16:27

Ne znam kako momak razmislja ali sigurno imamo dobrog igraca u ekipi i uz jos veci rad moze da ima finu karijeru.Znam da njemu kao i vecini istice ugovor pa se postavlja pitanje,sta je i je li uprava ista uradila da se njemu ili drugim igracima koje trener zeli u ekipi i iduce sezone produze ugovori?
Sigurno je da vrijedi i to je i pokazao kao i par pojedinaca ali i sama cinjenica da je bio potpisao ugovor u inostranstvu mozda govori i vise koliko vrijedi

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 maj 2011, 16:43

ako hocete kazazica (vazi i za ostale igrace ) prvo odgovarajucu svotu novca pa onda mozemo pricati ;)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 24 maj 2011, 16:45

Pa ako dodje do toga,u tome ce onda i nastat problem jer Kazazicu a i vecini isticu ugovori i sta ces kome platit ako igraci nemaju ugovora???
Zato sam govorio jos prije nekoliko dana da je uprava trebala malo brze rijesavat ove probleme oko ugovora

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 16:47

cunami je napisao/la:Pa ako dodje do toga,u tome ce onda i nastat problem jer Kazazicu a i vecini isticu ugovori i sta ces kome platit ako igraci nemaju ugovora???
Zato sam govorio jos prije nekoliko dana da je uprava trebala malo brze rijesavat ove probleme oko ugovora

A ja vec odavno govorim da u Mostaru nista novo sto se ovoga tice i tek kada vidim da se nesto radi onda cu dati odredjeni sud. Pa su me ovdje napadali da sam pesimista, vaki i naki, a ocito se nista nije do sada promijenilo.
Ma ima vremena, pet do 12 nam je najbolji drug :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 maj 2011, 16:49

cunami je napisao/la:Pa ako dodje do toga,u tome ce onda i nastat problem jer Kazazicu a i vecini isticu ugovori i sta ces kome platit ako igraci nemaju ugovora???
znao sam da ces to napisati ;) govorio sam u slucaju da se produze ugovori ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 maj 2011, 16:53

a i u pravu si, mislim da su se dosta ranije trebali rijesiti ugovori....

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 maj 2011, 16:53

Halo ljudi, sezona još nije gotova a vi se ponašate kao da je kraj jula. Lagano, ništa se ne može preko noći.
Who dares, wins !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 maj 2011, 18:24

Svi u nedjelju Posljednje kolo Omladinske lige

VELEZ ZRINJSKI NEDJELJA 11H - VRAPCICI

da pruzimo podrsku momcima treba im.. Oni su nasa buducnost

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 24 maj 2011, 18:36

Halo ljudi, sezona još nije gotova a vi se ponašate kao da je kraj jula. Lagano, ništa se ne može preko noći.
-Pa bas zato sto sezona nije gotova,trebalo se rijesit sa igracima koje trener i klub zeli jer smo osigurali opstanak ima mjesec dana i mogli smo rijesit pola ekipe i onda poslje prvenstva razmisljat samo o pojacanjima ali u pravom smislu te rijeci.Svi znamo da nam vecini ekipe isticu ugovori i koliko je moguce da se nekolicini produze to niko ne zna ali ovako gledajuci,navijacki i ko lajik,onda mislim da ce trebat malo vise para.
A nadam se da ce sve biti kako treba i da nece biti puno odlazaka ali ne mozemo ni mi utjecat na to jer je logicno da neko ide negdje ko vise para dadne jer se fudbal igra zbog para ali nadam se da ce sve biti dobro po klub jer je vrijeme da se krene naprijed jednom

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 maj 2011, 19:03

cunami je napisao/la:Halo ljudi, sezona još nije gotova a vi se ponašate kao da je kraj jula. Lagano, ništa se ne može preko noći.
-Pa bas zato sto sezona nije gotova,trebalo se rijesit sa igracima koje trener i klub zeli jer smo osigurali opstanak ima mjesec dana i mogli smo rijesit pola ekipe i onda poslje prvenstva razmisljat samo o pojacanjima ali u pravom smislu te rijeci.Svi znamo da nam vecini ekipe isticu ugovori i koliko je moguce da se nekolicini produze to niko ne zna ali ovako gledajuci,navijacki i ko lajik,onda mislim da ce trebat malo vise para.
A nadam se da ce sve biti kako treba i da nece biti puno odlazaka ali ne mozemo ni mi utjecat na to jer je logicno da neko ide negdje ko vise para dadne jer se fudbal igra zbog para ali nadam se da ce sve biti dobro po klub jer je vrijeme da se krene naprijed jednom
samo da nam se ne desi isto ko i pred pocetak ove sezone.... kada nam je skoro citava prva postava otisla...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 maj 2011, 19:29

cunami je napisao/la:Halo ljudi, sezona još nije gotova a vi se ponašate kao da je kraj jula. Lagano, ništa se ne može preko noći.
Ne možeš produžiti s nekim ugovor ako nemaš osnov za to tj. nemaš šta ponuditi. Polako, treba pronaći sponzore i sve što ide uz to, iznaći pare a čuo sam da se radi na tome, i onda krenuti u te konkretne stvari što se tiče igrača i produživanja te pojačanja. Moglo se produženje ponuditi i u februaru ali ako igrač ne bude zadovoljan, ode on. Znači nije bitan tajming toliko koliko treba finih para za to.
Who dares, wins !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 maj 2011, 19:32

sao jedna inf
golman hadzidzulbic napustio velez nakon svadje s upravom
od njega se trazilo da potpise novi ugovor a ni ovaj mu nisu do rkaja isplatili.
nije samo on u pitanju dosta igraca je dobilo ovu ponudu
toliko u nasoj nesposobnoj upravi

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 24 maj 2011, 19:42

Pa po meni,Hadzija ima pravo jer ako zele da se produze ugovori,onda treba isplatit stara dugovanja ili napravit dogovor u vezi duga pa tek onda pricat o novom ugovoru.Nije mi drago sto se tako radi jer na takav nacin skoro niko nece ostat ali mi je drago da imamo puno mladjeg golmana a skoro je ko Hadzija po kvaliteti.Bolje je imat mladjeg golmana nego Hadziju kojem je 35 ako ne i vise godina a njega ne mozes nigdje prodat a mislim da Ostrakovica mozemo prodat jer je dobar golman a to smo vidli i do sada u utakmicama u kojim je branio ali je prioritet produzenje ugovora kosturu tima koji je iznjeo najveci teret ove polusezone i uz par pojacanja mislim da Velez moze igrat znacajnu ulogu u ligi i ja se nadam boljem ali da sam optimistican,nisam niti cu biti dok ne bude konkretnih dogovora i zavrsenih poslova

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []