nokee je napisao/la: ↑29 apr 2023, 11:09
esprit24 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 11:04
Sa danasnjom pobjedom ucrvscujemo se na trece mjesto i aBd 70% ovjeravamo plasman u Europu
Gdje nadje tih 70% da mi je znati. Daleko smo mi još od Europe. Osim toga, imamo najtezi raspored do kraja. Tako da uz vecerasnju pobjedu i protiv kona onda si bas blizu. Recimo Borac izgubiti i Velez X.
Protiv Borca necemo izgubiti,pogotovo ako oni ne izgube sad od Veleza.Oni su osigurali Evropu prema tome nece biti potrebe da im navlaci protiv nas i bezveze dizu prasinu.U normalnim uslovima,na dobrom terenu,mi smo bolja ekipa.
Igman cemo dobiti zadnje kolo,a sa konama cemo se posprdati zivi bili pa vidjeli!Od 3 derbija 2 su se provukli samo tako.
Po meni najveci problem predstavlja to gostovanje Velezu,pogotovo ako popuse kup a to im je 3 dana prije nas sto u jednu ruku moze biti nasa prednost jer ce se suvise istrositi i fizicki i psihicki
Upravu je covjek,sa vecerasnjom pobjedom 70-75% idemo u Evropu ali samo polako.Prvo da se danas dobije aBd.Sve ovo moze pasti u vodu ako ne daj Boze veceras kiksamo nekako ali necemo.